Zoner Photo Studio 19.1803.2.60

Faʻamaumauga i le DB faʻapitoa o faila o faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga e mafai ona tatala tuusaʻo i polokalame na faia muamua. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina polokalame talafeagai mo nei faamoemoega.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga DB

I le Windows operating system, e masani lava ona e maua ni pepa faʻatasi ma le extension .db, lea i le tele o mataupu ua na o se faʻavaa ata. Ua matou faʻamatalaina e uiga i faila ma metotia o la latou sailiga i le tusiga tutusa.

Faʻamatalaga: Thumbs.db Thumbnail File

Talu ai o le tele o polokalama e fatu ai a latou lava faila o faila, tatou te le mafaufau i mataupu taitasi. O isi metotia e fuafua i le tatalaina o pepa ma le faʻaopoopoga DB, o loʻo i ai seti o laulau ma faʻafanua e iai mea taua.

Metotia 1: dBASE

O le polokalama o le dBASE e le gata o le ituaiga o faila tatou te mafaufau i ai, ae o le tele o isi ituaiga faʻamaumauga. O le polokalama faʻapitoa e maua i luga o se tau totogi ma se 30-day test test, lea o le a le faʻamapulaʻa ai oe i galuega.

Alu i le ofisa aloaia dBASE

  1. Mai le itulau muamua o le punaoa i le fesoʻotaʻiga na maua e i matou, download le faila faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le polokalama ile PC. I le matou tulaga, o le a faʻaaoga le dBASE PLUS 12.
  2. Kiliki le ata o le polokalama i luga o lau laulau poʻo le faʻalauiloaina mai le tusiga aʻa.

    Mo le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga, i le amataga, filifili le filifiliga "Iloilo le DBASE PLUS 12".

  3. Tatala le lisi "File" ma faʻaaoga le mea "Tatala".
  4. E ala i le lisi "Pusa o Faiga" filifili le faʻaopoopoga "Laulau (* .dbf; * .bb)".

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala DBF

  5. I luga o le komepiuta, sue ma tatala le pepa o loʻo manaʻomia e faʻaaoga ai le lava faamalama.
  6. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se faamalama i se faila faila Faʻamaumauga Failautusi i totonu o le vaega o galuega.

E pei ona mafai ona e vaʻaia mai le faʻamalamalamaga, o nisi taimi atonu ei ai faafitauli i le faʻaalia o faʻamatalaga. E tupu lenei mea e le masani ai ma e le faʻalavelave i le faʻaaogaina o le dBASE.

Metotia 2: WordPerfect Office

E mafai ona e tatalaina le faila faʻamaumauga e faaaoga ai Quattro Pro, lea e aofia ai e ala i le le maua i le WordPerfect Office suite mai Corel. O lenei polokalama e totogi, ae o se vaitau saoloto e tuʻuina atu i ai nisi o tapulaa.

Alu i le ofisa aloaia a le WordPerfect Office

  1. Tulaʻi le polokalama i lau komepiuta ma faʻapipiʻi. I lenei tulaga, ia maitauina e manaʻomia lou faʻapipiʻiina atoatoa o le polokalama, ma o lenei mea e sili ona moni i le vaega Quattro Pro.
  2. Kiliki le ata "Quattro Pro"e tatala ai le manaʻoga manaʻomia. E mafai ona faia lenei mea mai le faila galue ma mai le laulau.
  3. I le pito i luga, faʻalautele le lisi. "File" ma filifili mea "Tatala"

    pe kiliki le ata i le ituaiga o se fafautusi i le meafaigaluega.

  4. I le faamalama "Tatala le File" kiliki i le laina "Igoa o le Igoa" ma filifili le faʻaopoopoga "Paradox v7 / v8 / v9 / v10 (*. Db)"
  5. Faʻasaga i le nofoaga o le faila database, filifili ma kiliki. "Tatala".
  6. A maea se gaioiga puupuu, o le laulau o loʻo teuina i le faila o le a tatalaina. I le taimi lava lea o loʻo i ai le avanoa e faʻasese ai mea o loʻo i ai poʻo mea sese i taimi o faitauga.

    O le polokalame e tasi e mafai ai e oe ona teu ia laulau i le DB.

Matou te faʻamoemoe e mafai ona e iloa pe faʻapefea ona tatala ma, pe a tatau ai, faʻataʻo faila DB.

Faaiuga

Na latou iloiloina uma polokalame i se tulaga talafeagai e taulimaina le galuega na tuuina atu ia i latou. Mo tali i soo se fesili faaopoopo e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga.