E faʻapefea ona fatuina se kata pisinisi e faʻaaoga CorelDraw


Musika Sig o se faʻaopoopoga i luga ole masini faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le site ole Vkontakte. O se tasi o galuega taua o le aoga o le mafai lea ona sii mai musika mai se sosaiete faʻafefefeloaʻi lautele, ae e le muta ai i luga mea faaopoopo.

E lagolagoina e MusicSig e masini lauiloa e lauiloa e pei o Mozilla Firefox, Opera, ma Google Chrome. Ina ia mafai ona e siiina musika mai Vkontakte, alu i se tasi o tagata suʻesuʻe o loʻo lisiina i le pito o le tusiga, kiliki i le "Install" ma faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga i le masini lava ia.

Taliaina o musika maualuga

O le alu i le vaega "O aʻu lipine leo," i tafatafa o faʻamatalaga taʻitasi o faʻamatalaga e pei o le tele o le ala ma le faʻatulagaga o le a faʻaalia. Ina ia mafai ona e sii na o pese maualuga o MP3 i lau komepiuta, i le itu sao o le a mafai ona e aveesea siaki siaki mai faamaumauga maualalo maualalo o lipine, pe a maeʻa o le a le faʻaalia iʻuga.

O le musika e tasi lava e tasi e faigofie lava: e na o le siiina o le kiore i luga o le ala, pe a maeʻa o le ai ai se tamai icone ma se pulou i le taumatau o le ulutala, kiliki i luga lea e faʻaagaoioi le download.

Malosiaga download download

E te le manaʻomia le downloadina o se tasi auala, ae o se lisi atoa? E faigofie ona fai lenei mea i le MusicSig. Ina ia faia lenei mea, i le itu saʻo o le "My Audio Recordings" vaega, filifili le lisi talafeagai.

Leai se faasalalauga

E pei ona e iloa, i luga o le upega tafaʻilagi Vkontakte i le pito i lalo o le itu tauagavale o le itulau e faʻaalia ai faʻalauiloa faatosina e mafai ona faʻalavelave. Nai lo le faʻasalalau, o le a e vaʻai i se matala matagi talafeagai. Afai e talafeagai, e mafai ona aveese nei widget.

Aumai se vitio ma se filifiliga lelei

I le faaopoopo atu i le siiina o musika, e faaaoga ai Musika SIG, e mafai ona e lafoina ata e sili ona e fiafia i ai ma ata na lafoina i le upega tafaʻilagi a Vkontakte.

Ina ia sii mai, na o le faapipiiina o lau kiona i luga o le "Download" button, ona i ai lea i le faamalama pop-up, filifili le uiga o le vitio manaomia.

Le mafai ona suia le faʻaopoopoga faʻaopoopoga

O le faʻamaufaʻailoga masani a MusicSig o loʻo i le tulimanu pito i luga o le 'upega o fesoʻotaʻiga ma o se faʻasologa taua. E ala i le kiliki i le pito i luga o le kuki i luga o le iniseti faaopoopo, i le faʻaaliga e faʻaalia, e mafai ona e suia lenei ata.

Faʻaliliuga vave i le site Vkontakte

Kiliki i le add-on Music Sig. I le lisi faʻaalia o le a maua ai se lisi o vaega autū o Vkontakte. I le kiliki i luga o soʻo se mea mai le lisi, o le a tatalaina e lau sailiga le vaega filifilia i se lisi fou.

Faʻafetai i MusicSig:

1. O se faʻalautelega faʻalautele faigofie ma le faigofie e le faʻalavelave ai le tagata faʻaaoga;

2. O le faʻaopoopoga o loʻo avanoa i falemaʻi Google Chrome, Opera ma Mozilla Firefox, o lona uiga na tofotofoina mo le saogalemu;

3. O se auala taugofie e sii ai le leo ma le vitio;

4. Le taofia o faasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi Vkontakte;

5. Faʻatonuina o le uati ma le kalena kalena.

Le lelei o Musika Sig:

1. E leʻi iloa.

Matou te fautua atu e vaʻai: Isi polokalama mo le siiina o vitio mai le VK

Lesona: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi musika Vkontakte faʻaaoga MusicSig

Afai o oe o se tagata Vkontakte, ona avea lea o MusicSig ma tali sili ona lelei mo le siiina o musika ma vitio. I le taimi nei, o le faʻaopoopoga e faʻaaogaina e le sili atu i le 600,000 tagata faaaoga (i le taimi o le tusiaina o lenei tusiga), ma o lenei, oe vaʻaia, o se faailoga.

Faʻalogo Musika Sig mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia