Suia le tuatusi IP i le masini

Afai e te manaʻomia se avanoa e maua ai soʻo se auaunaga i lalo o IP eseese, e mafai ona faia lenei faʻaoga faʻaopoopoga faʻapitoa e fetaui lelei mo le tele o faʻamatalaga lata mai nei. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama o nisi tulaga e tatau ona e totogiina atili mo avanoa o plug-ins / extensions.

E uiga i tagata e leai ni igoa mo tagata suʻesuʻe

O faʻamaumauga faʻapitoa o ni faʻaopoopoga faʻapitoa poʻo ni plugins e faʻapipiʻiina i le masini ma faia lau initaneti e aunoa ma se igoa, ao suia le tuatusi IP. Talu ai o le taualumaga mo le suiina o le IP e manaʻomia ai se tele o le telefoni feaveaʻi ma punaoa o mea tau tupe, e tatau ona e sauniuni mo le mea moni e mafai e le komepiuta ona amata faʻafefete, ma le leaga o uta o upega tafaʻilagi.

Ia faʻaeteete pe a faʻapipiʻi ni faʻaopoopoga eseese ma ni faʻaoga mo lau sailiga. O nisi oi latou e mafai ona leaga, lea i le tulaga sili ona lelei ua faʻapupulaina i faʻasalalauga faifai pea i luga o soʻo se nofoaga ma e oʻo lava i le itulau autu o le masini. I le tulaga aupito sili ona leaga, o loʻo i ai se tulaga lamatia o talafaʻatau taufaasese i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma auaunaga totogi.

Metotia 1: Faʻaopoopoga mai le fale Google Chrome

O lenei filifiliga e lelei mo tagata sailiili e pei o Chrome, Yandex ma (i le mataupu o nisi faʻaopoopoga) Opera. E sili ona lelei le faʻaaogaina i le masini mai le Google, talu ai i lenei tulaga, e ono le aofia ai le le mautonu.

I le avea ai o se faʻaopoopoga, e faʻaaogaina ai le IP suiga o le a iloiloina Faʻaauau Next Gen VPN. Na filifilia ona e maua ai e ona tagata le televave saoloto o fefaʻatauaiga lea e mafai ona faʻaaogaina i se faiga le faʻatagaina (faʻatasi ai ma IP faʻaleleia). E le gata i lea, o le auaunaga e le faia ai ni tapulaa i luga o le saoasaoa o itulau o le faʻatauina, e pei o le au atinaʻe ua tausia le maualuga maualuga.

O lea la, o faatonuga faʻapipiʻi e faapenei:

  1. Alu i le Falemaʻi Chrome Add-ons. Ina ia faia lenei mea, ia na o le faʻapipiʻi i le tuatusi o le upega tafailagi "Google Chrome Store" ma mulimuli i le fesoʻotaʻiga muamua i taunuuga o suʻesuʻega.
  2. I le pito i luga tauagavale o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se laina sailiili, lea e na ona e manaʻomia e teu ai le igoa o le faʻalautelega manaʻomia. I lenei tulaga o le "Kenele Gen VPN".
  3. I le tetee i le filifiliga muamua i sailiga sailiiliga, kiliki i luga o le ki "Faʻamau".
  4. Faʻamaonia ou faʻamoemoe pe a oso aʻe se faamalama e fesili mo se faʻamaoniga.

A maeʻa le faʻatulagaga, e tatau ona e faʻapipiʻi lelei lenei plugin ma tusi resitala i luga o le upega tafaʻilagi. E mafai ona e faia lenei mea pe ae mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

  1. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a faʻaalia le faʻamalo i le pito i luga taumatau. Afai e le o aliali mai, ona e tapunia ma toe tatala lea o le masini. Kiliki i luga o lenei faʻamalama ina ia maua ai le pule.
  2. O se tamai faamalama o le a faʻaalia i le itu taumatau o le pupuni lea o le a tuʻuina atu ai le taʻaloga. O iinei e mafai ona e filifilia se atunuu i le kilikiina o le ki i le lisi o le matāua. Farani o le a filifilia e ala i le faaletonu. Mo le tele o galuega i se tagata faʻaaoga mai atunuu CIS, Farani e atoatoa.
  3. Kiliki i luga le paʻu paepae papaʻe e amata ai. "Alu".
  4. O le a tuʻuina atu oe i le nofoaga o le aufaʻasaʻo aloaia, lea e te manaʻomia e lesitala. E sili ona lelei le faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o le Facebook poʻo le Google Plus ina ia aloese mai le faʻatumu o le resitara. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ki o le sosaiete agafesootai manaomia ma kiliki "Lelei".
  5. Afai e te leʻi galue i le auala e ala atu i fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e lesitala i se auala masani. Ina ia faia lenei mea, ia na o le fatuina o se uputatala mo oe lava ma tusi lau tuatusi imeli. E tatau ona faia i totonu o le fanua ma saini "Email" ma "Upu". Kiliki le ki "Nofoaga poʻo le resitalaina".
  6. O lea ua i ai sau tala, faʻaaoga le faamau "Alu i le fale"e alu i isi tulaga. E mafai foi ona e tapuni le uepisaite.
  7. Afai e te lesitala e ala ile imeli, siaki lau imeli. E tatau ona aofia ai se tusi ma se fesoʻotaʻiga e faʻamaonia le resitala. Naʻo le maeʻa ona e faia, o le a mafai ai ona e faʻaaogaina lenei plugin.
  8. Toe fai, kiliki le icon o loʻo i le pito i luga taumatau o le masini. I totonu o le faʻavae faʻapitoa o loʻo e manaʻomia e faʻaaoga ai se ki tele. "Alu". Faatali mo le fesoʻotaʻiga i le VPN.
  9. Ina ia vavae ese mai le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e kiliki i luga le atigilima faʻaopoopoga i le masini o le masini. I totonu o le faʻagasolo lalo, kiliki i luga le pa.

Metotia 2: Faʻatonu mo Mozilla Firefox

O le mea e faanoanoa ai, e matua faigata lava ona maua ni faʻaopoopoga mo le suia o le IP, lea e aoga e aunoa ma ni faʻafitauli ma Firefox ma i le taimi lava e tasi e le manaʻomia ai se totogi, mo i latou o loʻo faʻaogaina lenei masini, e fautuaina e faʻalogo i auaunaga e maua ai tulaga eseese. O le mea e lelei ai, e maua ai le tele o avanoa e galulue ai ma sui lagolago.

Faatonuga mo le setiina ma le faʻaaogaina o tulaga i Mozilla Firefox e pei o lenei:

  1. Muamua, e tatau ona e maua se upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma faʻamatalaga lata mai lata mai lea e manaʻomia e fatu ai se fesoʻotaʻiga. Talu ai ona o le faʻamaoniga o faʻamaumauga o loʻo i ai le meatotino e vave faʻavave, ua fautuaina e faʻaaoga se masini suʻesuʻe (Yandex poʻo Google). Faʻamau se mea i totonu o le 'au suʻesuʻe "Faiga fou fou" ma filifili soʻo se 'upega tafaʻilagi o loʻo iai i le tulaga muamua [ile lomiga. E masani lava, latou te aofia ai le taimi nei ma tuatusi o galuega.
  2. I le liliu atu i se tasi o nei saite, o le a e vaʻaia se lisi o numera ma numera eseese e ala i le ituaiga o na o loʻo faʻaalia i le ata sikeri i lalo.
  3. O lenei tatala le Mozilla seti. Faʻaaoga le faʻamaonia ma le tolu faʻamau i le pito i luga taumatau o le 'upega tafaʻilagi. I le faamalama e aliali mai, kiliki i luga o le afi i le saini "Faʻatonu".
  4. Faʻasalaʻi le itulau tatala seia oʻo lava i le iʻuga, seia oʻo ina e tautevateva i luga o se poloka. Sui sui. Kiliki i luga o le ki "Customize".
  5. I totonu o sui sui, filifili "Faʻamaumauga Faʻamaumauga"o loʻo i lalo o le ulutala "Faatuina se sui mo le Initaneti".
  6. Nai lo lena "Sui sui HTTP" ulufale i numera uma e sau i luma o le kolone. Tou te matamata i luga o le upega tafaʻilagi lea na e pasia i laasaga muamua o le faʻatonuga.
  7. I le vaega "Taulaga" manaʻomia e faʻamaonia le numera o le taulaga. E masani ona sau saʻo pe a uma le kolone.
  8. Afai e te manaʻomia le faʻamalo le sui, ona i ai lea i le lava faamalama ia siaki le pusa "E aunoa ma se sui".

Metotia 3: Na o le Opera fou

I le fou o le Opera, e mafai e tagata faʻaaoga le faʻaoga VPN ua uma ona fausia i totonu o le masini, lea, e ui i lea, e galue malie, ae e leai se tapulaa ma leai ni tapulaa i le faʻaaogaina.

Ina ia mafai ai lenei faiga i Opera, faaaoga lenei faatonuga:

  1. I se laupepa fou, lolomi le kulupu autu Ctrl + Shift + N.
  2. O le a tatalaina se faamalama. "Savali Tumaoti". Faʻalogo i le itu tauagavale o le pusa tuatusi. O le ai ai se tamai tusiga e lata ane i le faʻatalama tioata mata tioata. "VPN". Kiliki i luga.
  3. O le faʻasalaga fesoʻotaʻiga o le faʻaalia Amata i le siitia o le ki i le faailoga. "Enable".
  4. I lalo o le tusiga "Nofoaga Matagofie" filifili le atunuu o loʻo iai lau komepiuta. Ae paga lea, i le taimi nei o le lisi o atunuu e utiuti lava.

Metotia 4: Sui mo Microsoft Edge

O tagata faʻaogaina o le Microsoft fou e mafai ona faalagolago i le auʻaunaga sui, faafetai lea e tutusa ai faatonuga mo suiga o le IP mo lenei masini e tutusa ma ia mo Mozilla. E pei o lenei:

  1. I totonu o se suʻega suʻesuʻe, suʻe nofoaga e maua ai faʻamaumauga fou. E mafai ona faia lenei mea e ala i le tataina o se mea e pei o le mea lea i totonu o le Google poo le Yandex search box. "Faiga fou fou".
  2. Alu i se tasi o nofoaga ua filifilia e tatau ona i ai lisi o numera. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻamalama.
  3. O lenei kiliki i luga o ellipsis i le tulimanu pito i luga. I le lisi pa'ū, filifili "Filifiliga"o loʻo i le pito i lalo o le lisi.
  4. Faʻasalalau i totonu o le lisi seivagana ua e tautevateva i se ulutala. "Filifiliga Maualuga". Faaaoga le faamau "Vaʻai i filifiliga sili atu".
  5. Aapa atu i le ulutala "Faʻamasinoga Faʻasologa". Kiliki i le sooga "Tatala avanoa faʻasologa".
  6. O se faamalama fou o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e maua ai le ulutala. "Faʻatulagaina ma le agavaʻa se sui". I lalo o lea mea o le parakalafa "Faʻaaoga le faʻaufaʻailoga faʻamaonia". Liliu.
  7. O lenei, alu i le saite na tuʻuina atu ai le lisi sui ma kopi uma chilas i le kolone i le fanua "Tuatusi".
  8. I totonu o le fanua "Taulaga" manaʻomia e kopi numera e oʻo mai i le kolisi.
  9. Ina ia faamaea tulaga, kiliki "Faasaoina".

Metotia 5: Seti se sui i Internet Explorer

I luga o se Initaneti Explorer, e mafai ona e suia le IP i le faʻaaogaina o se sui. Faatonuga mo le faatulagaina oi latou e foliga faapenei:

  1. I totonu o le sailiga sailiiliga sailiili i faʻamaumauga faʻasologa. E mafai ona e faʻaoga le fesili e suʻe ai "Faiga fou fou".
  2. A maeʻa ona e mauaina le 'upega tafaʻilagi faʻatasi ma faʻamatalaga faʻasologa, e mafai ona e alu saʻo i le faʻatulagaina o le fesoʻotaʻiga Kiliki i luga le afi i luga o le tulimanu pito i luga o le masini. I le lisi o loʻo faʻavaivai e te manaʻomia e maua ma alu i ai "Mea e teu ai mea e teu ai".
  3. Vaʻai nei i le lisi "Sootaga".
  4. Saili se poloka iina "Faʻatulagaina o tafaʻi mamao o le 'upega tafaʻilagi' '. Kiliki "Faatuina o le 'upega tafaʻilagi'.
  5. O se faamalama o loʻo i ai nofoaga o le a tatalaina. Lalo "Tūmau vaʻaia" maua le mea "Faʻaaoga se faʻaufaʻailoga faʻamaonia mo fesoʻotaʻiga i le lotoifale. Faʻamau i lalo.
  6. Toe foʻi i le 'upega tafailagi lea na e mauaina ai le lisi o le sui. Kopi numera i luma o le kolone i le manoa "Tuatusi"ma fuainumera pe a uma le kolone i totonu "Taulaga".
  7. Le faʻaoga kiliki "Lelei".

E pei o faʻataʻitaʻiga, o le setiina o se VPN i totonu o le masini e suia ai le IP e faigofie. Ae peitai, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalame ma faʻaopoopoga e ofoina atu ai le suiga IP aunoa i le 'upega tafaʻilagi mai ala e le mafaʻatuatuaina, e pei ona i ai se avanoa e taufetuli ai i tagata faʻatau.