Android firmware ma le faapipiina o le Windows 10 i Xiaomi MiPAD 2

E toetoe lava oi latou uma e umia le Tablet PC Xiaomi MiPad 2 mai le itulagi Rusia e tatau ona le itiiti ifo ma le tasi i le taimi o le faʻaogaina o le ata ina ia fenumiai i le fesili a le firmware oa latou masini. O mea o loʻo taua i lalo e tele auala e mafai ai ona e aumaia le vaega telefoni o le laulau e tusa ai ma manaoga o le tele o tagata faaaoga. Ma o mea nei, pe a talafeagai ai, o le a fesoasoani e faʻaitiitia taunuuga o mea sese ao faʻaogaina le masini, faʻapipiʻi le OS, toe faʻafoʻisia le polokalama faʻapipiʻi i le masini, faia le suiga mai le Android i le Windows ma le tua.

O le mea moni, i se tulaga lautele, o se mea sili ona lelei o le MiPad 2 mai le faʻailoa lauiloa Xiaomi e mafai ona faʻafefe ai le tagata faʻatau i le galuega ma galuega faʻatulagaina muamua na faʻapipiʻiina e le tagata gaosi oloa poʻo le faʻatau atu i polokalama faakomepiuta. Faʻasinomaga faʻavaomalo mo le faʻataʻitaʻiga e le oi ai, talu ai o le oloa ua faamoemoe e faʻatinoina naʻo China, ma o le faʻauigaina o le gagana China e le aofia ai le Rusia, ma e leai se lagolago mo le tele o auaunaga tatou te faʻaaogaina.

Faatasi ai ma nei mea uma, e mautinoa lava e leai se aoga i le faʻavaivai ma faʻafetaui i vaivaiga o le gagana Saina a le MIUI poʻo le firmware bugs ua faʻapipiʻi e se tasi e le o iloa! E ala i le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e mafai ona e maua se fofo toetoe lava atoatoa lelei mo galuega ma faafiafiaga ma mea uma talafeagai ma gafatia. Aua le galo:

Aʻo leʻi faʻaauau le faʻaaogaina o manipulations ma le masini komepiuta o le masini, e iloa lelei e le tagata faʻaoga aʻafiaga ma aʻafiaga leaga e ono tutupu mo le masini, ma faʻapea foi ona avea uma ma aʻafiaga mo taunuʻuga o faʻatinoga!

Le faagasologa o sauniuniga mo le firmware

Ina ia maua lelei le Xiaomi MiPad 2 i le faiga faʻaogaina o le ituaiga ma le faʻatulagaga manaomia, e tatau ona faia nisi o sauniuniga sauniuni. O le i ai i le lima o meafaigaluega uma talafeagai, polokalama faʻapitoa ma isi vaega atonu e manaʻomia i le faagasologa o le faʻaogaina, e ausia ai le mea e manaʻo i ai e masani lava ona maua vave ma e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Ituaiga ma ituaiga o polokalama mo Xiaomi MiPAD 2

Masalo, ua iloa e le au faitau o le faataitaiga i le fesili e mafai ona galue i lalo o le vaavaaia o le Android ma le Windows, ma e faatatau lea i le faʻaaogaina o masini o le masini - ma le 16 ma le 64 o le kabytes o le mafaufau loloto. O polokalame faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi faʻaaoga mo faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma meafaigaluega o loʻo aofia i le faagasologa, e tutusa lava, e tusa lava po o le a le tele o masini e teu ai faamaumauga.

  • Android. I lenei faʻatusa, o le masini ua faʻapipiʻiina i se atinaʻe o Xiaomi, e igoa ia MIUI. O lenei OS o loʻo faʻaalia i se ituaiga tele o ituaiga ma ituaiga, ae le o le taʻua o lomiga o loʻo i ai nei. Aʻo leʻi amataina le faʻalavelave i totonu o le masini komepiuta o Mipad 2, matou te fautuaina oe faitau faʻamatalaga mai le mea o loʻo i le sootaga i lalo, o le a maua ai se avanoa e maua ai se malamalamaʻaga i le faʻamoemoega o le firmware i se tasi o auala, faʻapea foʻi ma fesili e uiga i faʻamatalaga o loʻo faʻaaoga i lenei tusiga.

    Vaʻai foi: Filifilia le firmware MIUI

  • Windows. Afai e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le Xiaomi MiPad 2 ma le polokalama faʻaoga a Microsoft, o lona uiga e le tele le filifiliga e pei o le MIUI. E mafai ona faʻapipiʻi Windows i luga o le masini x64 soo se faatonu.

Ina ia maua uma faila talafeagai, faʻapea foi masini komepiuta mo le faʻapipiʻiina o MIUI poʻo le Windows 10 i le Xiaomi Mipad 2, e mafai ona e mulimuli i fesoʻotaʻiga o loʻo i totonu o le faʻamatalaga o auala faʻapipiʻi mai lenei mea.

Meafaigaluega

A o faʻaaogaina le firmware Xiaomi MiPad 2, o meafaigaluega faʻapitoa nei o le a manaʻomia i nisi auala:

  • Personal computer running Windows. A aunoa ma se PC, e naʻo le MIUI China e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le laupepa o loʻo fesiligia, lea i le tele o tulaga e leʻo le sini a le tagata.
  • OTG USB-Type-C adapter. O lenei fesoasoani e manaʻomia pe a faʻapipiʻi le Windows. Mo le faʻapipiʻiina o MIUI, o le leai o se mea faʻapipiʻi e le taua, ae fautuaina e maua i soʻo se mataupu - o le a aoga mo le faʻaauau o le masini ona o le leai o se faʻaoga mo Micro SDCard i le taimi mulimuli.
  • USB hub, keyboard ma le kiore, Uila-taavale mai le 8 GB. O le iai o nei mea faʻapitoa foi o se mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o Windows. O tagata faʻaaoga oe ua filifili e faʻaaoga le masini e faʻaaoga ai Android, e mafai ona faia e aunoa ma latou.

Avetaavale

O le faʻatulagaina o le polokalama faʻaogaina o Windows ma avetaavale o se laasaga sauniuni e tatau ai ona faʻamautinoa le fegalegaleaiga manuia i le va o le PC ma le papalama, ma faʻapena ona faʻaaogaina le manipulations e ala i le faʻaoga USB. O le auala sili ona faigofie e maua ai vaega ia e maua ai le mafai gaioiga faʻatinoga mai se komepiuta pe a faʻapipiʻi le Android i Mipad 2 o le faʻapipiʻiina lea o polokalama mamana a Xiaomi mai MiFlash.

Faʻasolo le pusa o tufatufa meafaigaluega mai le fesoʻotaʻiga mai le iloiloga i luga o luga o la matou upega tafaʻilagi poʻo le downloadina o le kopi na faʻatulagaina mo le faʻaaoga i le auala numera Numera 2 i lalo o le tusitusiga A uma ona tuʻuina meafaigaluega i Windows, o le a faʻapipiʻi uma avetaavale talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻamauina o MiFlash ma avetaʻavale mo masini Xiaomi

Ina ia faʻamautinoa o loʻo i ai vaega i totonu o le faiga ma galuega:

  1. Sue le Mipad 2 ma faʻaauau i luga "Faʻapipiʻi USB". Ina ia mafai ai le faiga, mulimuli i le ala:
    • "Faʻatonu" - "E uiga i le papa" - tapuni faʻa lima i le mea "MIUI lomiga". O lenei mea e mafai ai ona avanoa i le lisi. "Filifiliga o le au atiaʻe";

    • Tatala i luga "Isi mea faaopoopo" i le vaega "FUAFUAGA MA LELEI" faatulagaga ma alu i "Filifiliga o le au atiaʻe". Ona faʻagaoioia lea o le ki "Aitalafu aitalafu a USB".

    • Aʻo faʻaalia le MiPad 2 i luga o le mata e uiga i le avanoa e maua ai le masini mai le PC e ala i le ADB, siaki le pusa "Taofia pea mai lenei komepiuta" ma tap "Lelei".

    Tatala i luga "Pule Sili" ma faʻafesoʻotaʻi le USB USB ua fesoʻotaʻi i le pusa PC i le papa. O se taunuuga "Dispatcher" tatau ona iloa le masini "Android ADB Interface".

  2. Tuu le masini ile faiga "FASTBOOT" ma toe faʻafesoʻotaʻi atu i le PC. E taʻavale i le faʻatulagaina vaveboot:

    • E tatau ona tape le Mipad 2, ona faʻasalaga lea i le taimi e tasi "Tusi-" ma "Meaai".

    • Taofi ki seia oʻo i luga o le lau. "FASTBOOT" ma ata o le lapiti i totonu o se pulou i taliga.

    Le masini o le a faʻaalia "Pule Sili" o se taunuuga o le fesoʻotaʻiga talafeagai i le faʻatinoga FASTBUTtauaveina le igoa "Android Bootloader Interface".

Naʻo le tulaga, o le sootaga o loʻo i lalo o le upusii faʻatasi ai ma avetaavale papaa mo le faʻatulagaina o tusi. Afai ei ai ni faʻafitauli i le fetaui ma le masini ma le PC, faʻaoga faila mai le afifi:

Tikiake avetaʻavale mo le firmware Xiaomi MiPad 2

Faʻamaumauga o faamatalaga

E foliga mai o loʻo avanoa faʻamatalaga faʻamatalaga ao lei toe faʻafouina le OS ile papa. Ona o le mea moni, pe a faʻaleleia, i le tele o tulaga, o le mafaufau loloto o le a faʻamamāina mai faʻamatalaga uma, e tatau ona faia se faʻamaumauga o mea taua uma i soo se auala e mafai ai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

E tatau ona maitauina e naʻo se kopi kopi o faʻamaumauga na faia talu ai nei e mafai ona avea o se faʻamaoniga o lona saogalemu. Afai o le masini na faagaoioia i lalo o le puleaina a le MIUI ma o faamatalaga taua ua faaputuputu i ai, o le teuina o faamaumauga e mafai ona faatinoina i le faaaogaina o meafaigaluega ua fausia i le Android shell. Faatonuga i le faʻataʻitaʻiga o Saina-faʻapotopotoga MIUI 8 (i isi faʻaaliga, o faatinoga tutusa, e na o igoa o filifiliga ma o latou nofoaga i le lisi e ese si ese):

  1. Tatala i luga "Faʻatonu"i le vaega "Faiga & Meafaigaluega" tapuni mea "Isi Tautuga"i le itu taumatau o le mata filifili "Lagolago & Toefaʻatonu".
  2. Valaau le filifiliga "Faʻamaumauga i le lotoifale"ona kiliki lea "Toe i luga".
  3. Ia mautinoa o faailoga siaki e faʻafeagai ma ituaiga o faʻamaumauga mo le reservation e maka, ma tapuni "Toe i luga" tasi le taimi.
  4. O le faʻamaumauga o faʻamaumauga e faʻatasi ma le faʻaopoopoga i le pasene pasene. A maeʻa ona faʻaalia le faʻaaliga "100% Maea" kiliki le faamau "Faauma".
  5. O se faʻamaumauga o se lisi lea o lona igoa e aofia ai le aso na faia ai. O le pusa o loʻo i tafatafa o le ala:Faʻasalalauga i totonu / MIUI / faʻasologa / AllBackupi MiPad. Fautuaina e kopiina i se nofoaga malulu (mo se faʻataʻitaʻiga, se PC disk) mo le teuina.

E le o ni mea e tutupu, e tatau ona matauina le taua o le fatuina o se kopi o le kopi o faamatalaga e le gata i tagata e faaaogaina, ae o le firmware lava ia ao le i faatuina le masini komepiuta i le masini. Talu ai ua faʻapipiʻi uma lomiga o Android i le MiPad 2 e ala i le TWRP, fai se faʻamaumauga i lenei siosiomaga aʻo lei suia suiga o polokalama faʻapipiʻi i le masini. O lenei mea o le a faʻaleleia ai le umi o le faagasologa o le toe faʻaleleia o le OS, ae o le a laveaiina le tele o neura ma le taimi i le taimi o le toe faʻaleleia, pe a iai se mea sese i le taimi o le taotoga.

Faitau atili: Faia o se faʻamaumauga e ala i le TWRP aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Faʻatonuina o le Android

O le mea lea, i le maeʻa ai o le sauniuniga, e mafai ona e alu vave i le taualumaga vave a le Xiaomi MiPad 2 firmware. A o leʻi faia, faitau faʻamatalaga mai le amataga e oʻo i le iuga, download uma faila e te manaʻomia ma ia maua se malamalama atoatoa i taga na faia i le faagasologa o le gaioiga i totonu o le polokalama masini. Auala 1 ma le 2, o loʻo otooto atu i lalo, fautua mai e faʻaogaina le masini i faʻaliliuga "Chinese" o le MIUI, auala Numera 3 - faʻatulagaina o faiga faʻaleleia e fetaui ma le ata i le fesili mai le manatu o se tagata Rusia.

Metotia 1: "Tolu mata"

O le auala sili ona faigofie, ma o se taunuuga o le toe faʻaleleia / faʻafouina o le MIUI official version i Xiaomi MiPad 2, e tatau ona faʻaaoga "Faʻafouina le Faʻamaumauga" - meafaigaluega mo le Android-shell. O lenei auala na faaigoa i le au faʻaoga "firmware e ala ile tolu vaega" i le silasila i le mea moni e faapea, o le ki ma le faʻatusa o nei vaega e tolu e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻatulagaga.

Matou te faʻaaogaina le fausia mausali o le MIUI OS, o le lomiga aupito lata mai i le taimi o lenei tusitusiga - MIUI9 V9.2.3.0. Faʻapipiʻi le afifi mo le faʻatulagaga e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo mai le Xiaomi website aloaia. Po o le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai le download o Stable, faʻapitoa foʻi ma le Faʻapipiʻi-atinaʻe:

Download Stable & Developer firmware Xiaomi MiPad 2 e faʻapipiʻi "e tolu itu"

  1. Siaki le pasene o tau o le pamu. A o leʻi amataina le faʻamalosi, e tatau ona le itiiti ifo ma le 70%, ma e sili atu le faʻaaogaina atoatoa o le pamu.
  2. Kopi le pusa zip zip na maua i MPad2.

  3. Tatala i luga "Faʻatonu", filifili mai le lisi o filifiliga "E uiga i le Telefoni" (o loʻo i le pito i luga o le lisi i le MIUI 9 ma i le pito i lalo, pe a fai o le masini e tafe i lalo o lomiga muamua o OS), ona "Faʻafouina Faʻatonu".

    Afai e le oi ai i le masini le fonotaga lata mai a MIUI, o le a faʻaalia e le meafaigaluega se faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia mo le faʻafouina. E mafai ona vave faʻafou le OS OS e ala i le tapeina o le ki "Faʻafou". O se filifiliga talafeagai pe afai o le sini o le faʻaleleia lea o le MIU i le mea moni i le taimi o le taʻaloga.

  4. Kiliki i luga le ki ma le ata o ni mea se tolu, lea o loʻo i le tulimanu pito i luga o le mata i le taumatau, ona filifili lea o le galuega "Filifili se afifi faafouina" mai le lisi lautele.

  5. Faʻamatala le auala i le faila zip i le firmware. A maeʻa siaki le atigipusa i autafa o le igoa pusa ma kiliki i le ki "Lelei",

    O le a toe faʻaleleia MiPad 2 ma o le a otometi lava ona faʻaeʻe ma / pe faʻafou MIUI.

  6. I le maea ai o le taotoga, e utaina le masini i le OS e fetaui ma le afifi na filifilia mo le faʻatulagaga.

Metotia 2: MiFlash

Na fatuina e Xiaomi, ua mamanuina MiFlash e faaauupegaina le masini Android i masini komepiuta ma o se tasi lea o mea aupito sili ona aoga ma faatuatuaina mo MiPad ata 2. I le faaopoopo atu i le faaleleia / rollback malosiaga o le MIUI version ma le suiga mai le Developer i Stable po o le vice versa , e masani ona fesoasoani le polokalama pe afai e le amataina le laupepa i le Android, ae e mafai ona ulufale "FASTBOOT".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻalauiloa le smartphone Xiaomi e ala i MiFlash

Ina ia galulue ma MiPad, e fautuaina e faʻaaoga le MiFlesh e le o le lomiga fou, ae 2015.10.28. Mo faʻamatalaga e le iloa, o nisi mea fou e faʻaaogaina i nisi taimi e le vaʻaia le masini. O le pusa tufatufa o le faʻaleleia o loʻo faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Download MiFlash 2015.10.28 mo Xiaomi MiPad 2 firmware

I le avea ai ma afifi faʻatasi ma vaega ua faʻapipiʻiina e ala i le MiFlash, e manaʻomia se firmware fastboot faapitoa. O le faʻalogoina o lomiga lata mai o le MIUI China o lenei ituaiga e sili atu ona faigofie le faʻatinoga mai le upega tafaʻilagi a le Xiaomi website, ae e mafai foi ona e faʻaaoga le sootaga e ave ai le archive. MIUI Stable China V9.2.3.0faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga:

Faʻapipiʻi le Stable and Developer Xiaomi MiPad 2 firmware firmware mo le faʻapipiʻiina mai i MiFlash

  1. Ave ese le firmware fastboot i se isi tusi.

  2. Faʻamau,

    ona fai ai lea o le miflash.

  3. Faʻamanino i le faʻaleleia o le auala i faila MIUI i le kiliki "Suʻesuʻe ..." ma faʻamaonia le tusi faʻamaufaʻailoga o loʻo aofia ai le faila "ata".
  4. Faʻatagaina le MiPad 2 i le faiga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi le USB USB ua fesoʻotaʻi i le PC. Le isi, kiliki "Toe faafou" i le tusi talosaga. O le numera telefoni o le laulau ma le avanoa o le alualu i luma o le alualu i luma e tatau ona faʻaalia i totonu o le fanua autu o le mata o le Mleshlesh - o loʻo faʻamaonia ai ua saʻo le faʻamaonia o le masini.

  5. Filifili le faʻatulagaga faʻatulaga "Moli uma" faʻaaoga le ki i lalo o le faamalama o le talosaga ma kiliki "Flash".

  6. O le a amata le faigamalo. A aunoa ma le faalavelaveina o taualumaga, vaavaai le alualu i luma o le alualu i luma faatumuina.
  7. I le faaiuga o le fesiitaiga o faila i le masini manatua i le fanua "Tulaga" o le a oʻo mai se savali manuia "Faʻatinoina lelei le faʻatinoga". O lenei mea o le a toe faʻaalia ai le masini.
  8. Faʻamatalaga amataina o vaega faʻavae. O le faʻaaliga muamua o le MiPad 2 i le maea ai o le toe faʻaleleia o le Android e sili atu le taimi nai lo le mea e masani ai - e le tatau ona mafua ai le popolega.

  9. O le iʻuga, o le a faʻaalia le MIUI faʻafeiloaʻiga.

    E mafai ona faʻamamafa mea faigaluega.

Metotia 3: Fetuunaiga MIUI firmware

O le faʻaaogaina o auala faʻatulagaina e lua, Xiaomi MiPad 2 e mafai ona faʻapipiʻiina i le Cina-versions aloaia o le MIUI. Ae o se tagata faʻaaogaina mai lo matou atunuu e mafai ona ia malamalama atoatoa i galuega uma a le masini e ala i le faʻapipiʻiina o se faʻaleleia e se tasi o tulafono faʻainisinia poʻo se tali masani pe afai e le fetaui le iniseti o Xiaomi mo le faʻaaogaina mo soʻo se mafuaʻaga.

O le faagasologa o le faapipiiina o lomiga e le aloaia aloaia a le Android i Mipad 2 e tatau ona vaevaeina i ni nai laasaga.

Laasaga 1: Tatala le uta uta

O le faʻalavelave faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o faletupe le aloaia ma le faia o isi gaioiga e leʻi tusia e le kamupanī i Xiaomi MiPAD 2 o le uta o le masini (bootloader) lea na muai lokaina. Le tatalaina o le auala aloaia mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili e le talafeagai, ae o loʻo i ai se auala faʻapitoa e faʻaaoga ai le ADB ma le Fastboot.

O faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Fastboot o loʻo tuʻuina mai i totonu o le 'upega tafaʻilagi i la matou' upega tafaʻilagi Matou te fautuaina e te faitau pe afai e le tatau ona galue muamua lenei mea aoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea se telefoni poʻo se papalama e ala i le Fastboot

I le faagasologa o le tatalaina o le uta uta, o faʻamatalaga uma o tagata o le a faʻamutaina mai le mafaufau, ma o le mea e faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga o le a toe faʻafoʻi atu i le fale gaosimea!

  1. Faʻasalalau le upusii o loʻo i lalo, o loʻo i ai le seti pito i lalo o le ADB ma meafaigaluega Fastboot, faʻapipiʻi le faila na mauaina i aʻa o le C.

    Tikiake le tapulaa maualalo ole ADB ma FASTBOOT e galulue ai ma Xiaomi MiPad 2

  2. Amata le faamafanafanaga Windows ma faatino le poloaigaCD C: ADB_FASTBOOT.

  3. Faʻasaga i le laupepa faʻapipiʻi luga o le YUSB. Ma e tatau foi ona faʻaaoga le lisi "Mo Atinaʻe" se filifiliga "Faʻamalosia OEM UNLOCK".

  4. Fesoʻotaʻi le masini i le PC ma siaki le saʻo o lona faʻamatalaga e ala i le ulufale atu i le poloaiga i le faʻamafanafanagamasini adb. O le tali i le faʻatonuga ulufale e tatau ona avea ma numera telefoni o le MiPad.

  5. Tuu le masini i le tulaga "FASTBOOT". Le faia o lenei mea, pe faʻaaoga le fesoʻotaʻiga autu o loʻo faʻamatalaina i taualumaga sauniuni, poʻo le lolomiina i le laina o le poloaigaAdb toebootbootbootma kiliki "Ulufale mai".

  6. Faʻamasinoga, siaki le poloaigapolokalama vavee saʻo le faʻamaonia o le masini i le faiga. O le tali i le poloaiga e tatau ona avea ma faʻaaliga o le telefoni numera o le masini i le faʻamafanafanaga ma le tusiga "faʻapipiʻi".

  7. Ona mafai loa lea ona e alu tuusao i le tatalaina o le uta uta i le faʻaaogaina o le poloaigaFaʻapipiʻi o oe tatala.

    I le ulufale atu i faatonuga e tatala le uta uta, kiliki "Ulufale mai" ma tilotilo i le lau laulau.

    Faʻamaonia le faʻamoemoe e tatala le uta uta i le filifilia "Ioe" i lalo o le talosaga faʻaalia i luga o le lau o MiPad 2 (o le siitia i luga o points e faia i le fesoasoani a se suauʻu, faʻamaoniga e ala i le "Mana").

  8. O le faʻasalalauga lava ia lava e faia i le toeitiiti vave lava. Afai e manuia le taotoga, o le tali o le a faʻaalia i le laina o le poloaiga. "OKA".

  9. Toe amata le masini e faʻaaoga ai le ki "Meaai"uuina mo se taimi uumi po o le auina atu o se poloaiga ile faamafanafanagaToe toe faʻaleleia.

  10. A e amata MiPad 2 ina ua uma le tatalaina o le uta, o le savali lenei e aliali i luga o le lau "BOOTLOADER ERROR CODE 03" ma o taimi uma e amata ai le download MIUI e tatau ona taomi le ki "Vol +".
  11. O lenei tulaga o se tulaga masani, e le afaina ai le gaioiga o le masini ma o se ituaiga o totogifuapauina mo le faʻaalia o faʻaopoopoga faʻapitoa mo le puleaina o le masini komepiuta o le masini.

Laasaga 2: TWRP Firmware

E pei o le tele o isi masini komepiuta, ina ia mafai ona faʻapipiʻi le le aloaia o le OS, e tatau ona faʻapipiʻiina se siosiomaga faʻaleleia masani ile papa. I le tulaga o le MiPad 2, o le sili ona lauiloa ma le aoga o lenei toe faʻaleleia - Faʻaaogā TeamWin (TWRP).

Ina ia maua le TWRP, e te manaʻomia se img-image o le siosiomaga, lea e mafai ona sii mai mai le sootaga i lalo. Ae mo auala mo le faʻatulagaina, o mea uma e tatau ai ua uma ona i luga o le PC o lē faʻaaogaina lea ua tatala le ave uta. O le ADB ma le Fastboot toolkit.

Faʻafouina TeamWin Faʻafouina (TWRP) mo Xiaomi Mipad2

  1. Tuu le ata "twrp_latte.img" i le faila "ADB_Fastboot".
  2. Faʻasalai le faʻasologa o le poloaiga ma alu i le lisi o meafaigaluega i le faʻatinoina o le poloaigaCD C: ADB_FASTBOOT.

  3. Faʻaliliu MiPad 2 i "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC pe a vaʻai muamua.

  4. Ina ia faʻafeiloaʻi le ata toe faʻaleleia i le masini, faʻapipiʻi le poloaiga i le faʻamafanafanagafastboot flash toe faaola twrp_latte.imgma kiliki "Ulufale mai" luga o le komepiuta.

  5. Faʻaaliga tali "OKA" в командной строке говорит о том, что образ модифицированной среды уже перенесен в советующий раздел памяти планшета. Для того чтобы TWRP осталось инсталлированным и не слетело, необходимо первым шагом после вышеперечисленных пунктов обязательно перезагрузиться рекавери. Для этого используйте командуfastboot oem reboot recovery.

  6. O le tamoe i le poloaiga o le a toe amata le masini ma faʻaalia le mata. "BOOTLOADER ERROR CODE 03". Kiliki "Volume +"Faatali mo sina taimi - o le a oʻo mai le logo o le TWRP.

    Mo faʻalauiloa mulimuli ane o le toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻaogaina o ki komepiuta "Volume +" ma "Meaai". E tatau ona patipati pāmu i luga o le masini, ae faʻapipiʻi le USB cable, ma taofi i latou seia oʻo i le faʻaaliga "Bootloader Error Code: 03"ona kiliki lea "Tusi-".

  7. A maeʻa le uluai faʻa i totonu o le siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia, e tatau ona e faʻapipiʻiina. Faʻaliliu le atinaʻe toe faʻaleleia i le Rusia (button "Filifili Gagana") ona faʻagaoioi lea o le ki "Faataga le Suiga".

Aʻo galue le TWRP i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, ua taʻua ai le "alualu i luma" o le atinaʻe toe faʻaleleia. Aua nei gauai atu i lenei toe foʻi, e le afaina ai le faatinoga o galuega a le siosiomaga!

Laasaga 3: Faʻatonu se OS faʻapitoa e faʻasalalau

Aʻo iai le TWRP i luga o le laulau, o le faʻapipiʻiina o se suiga fou o le Android e matua faigofie. O le auiliiliga o galuega o le toe faaleleia o le siosiomaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga, ua fautuaina e faʻafeiloaʻi i ai pe a fai e te tagofia le toe faʻaleleia o aganuʻu mo le taimi muamua:

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

Filifili ma sau se afifi i se MIUI ua suia mai se tasi o tulafono o le localization. O le faataitaiga o loʻo i lalo e faʻaaoga ai se oloa mai "Miui Russia". I le faʻaopoopoga i le toetoe lava o vaega taua uma (aʻa-aia tatau ma le SuperSU ma BusyBox (i le Faʻapupulaina o le Kamupanī), Google services, ma isi) faʻapipiʻi i le firmware, o lenei faiga e iai le avanoa e le mafai ona faʻafitia - lagolago mo faʻafouga mai OTA ("luga o le ea").

E mafai ona e siiina le pusa na faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo ile sootaga:

Faʻamau faʻamalositete mai miui.su mo Xiaomi MiPad 2

  1. Tuu le faila zip i le MiPad 2 manatua.

  2. Faʻasolo i le TWRP ma faia se faʻamaumauga o le polokalama faʻapipiʻi.

    A maea le faia o se faʻamaumauga, e tatau ona e teuina i lau PC disk. A aunoa ma le tuʻuina atu o le toe faʻaleleia, faʻafesoʻotaʻi le laupepa i le uaea USB pe a vaʻaia, ma o le a iloa i totonu "Saili" e avea ma masini MTP.

    Kopi le tusi "TOTONUGA" mai le faila "TWRP" i le mafaufau loloto o le masini i se nofoaga saogalemu.

  3. Fai le faatulagaina o vaega. Meataitasi "Faamama"ona fesuiai lea "Swipe ia faʻamaonia".

  4. Faʻaauau le faʻapipiʻiina o se MIUI faʻapitoa. Filifiliga "Faʻatulagaga" i luga o le laupepa autu TWRP - filifili se afifi i le tino - "Swipe mo le firmware".

  5. Mauaina o se savali "Manuia" i le pito i luga o le faʻapipiʻi, tap "Toe fai i OS".

  6. E tumau pea le faʻatali seia maeʻa ona faʻavaeina vaega uma o le MIU ma faʻaalia le ata faʻafeiloaʻi o le tino.

  7. I luga o lenei meafaigaluega MiPad 2 "faaliliuina" firmware e mafai ona mafaufauina atoa. Fai le uluai seti o le MIUI

    ma fiafia i le galuega o se tino galue ma lelei le faʻaogaina o se faʻaoga Rusia,

    ma le tele o avanoa ma avanoa!

Faʻapipiʻi WINDOWS 10

O le Xiaomi MiPad platform platform na faia e le Intel ma o lenei mea e mafai ai ona faʻaogaina se komepiuta komepiuta ma se polokalama telefoni feaveaʻi o le Windows 10. O lenei mea e leai se masalosalo, ona o le masani masani a le tagata faaaoga i aso nei e le manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, e vaʻai i analog o polokalama a le Windows, ae faaaoga mea masani masani.

Metotia 1: O se ata OS o lau filifiliga

O le metotia e sili ona fetaui i le faʻatulagaga faʻatulagaina o le Windows 10, e talafeagai i le masini o loʻo fesiligia, e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona maua le faiga faʻaogaina o le faʻamatalaga filifilia ma le gagana a Rusia. O le faagasologa o le tuʻufaʻatasia Xiaomi MyPad 2 Windows 10 e tatau ona vaevaeina i nisi vaega.

Laasaga 1: Taofi le OS Image

  1. Alu i le Windows download page 10 i luga o le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft i le sootaga oi lalo ma kiliki "Download le meafaigaluega i le taimi nei".
  2. Faʻasologa le ata o le Windows 10 iso mai le 'upega tafaʻilagi Microsoft aloaia

  3. Taumafai le meafaigaluega na tupu mai le laasaga muamua. "MediaCreationTool.exe".

    Faitau ma talia tuutuuga o le Maliega Laisene.

  4. I le faamalama o le talosaga mo le mea e manaʻomia, filifili "Fausiaina ni faʻamaumauga faʻapipiʻi ..." ma alu i le isi laasaga e faʻaaoga ai le faamau "Lisi".
  5. Faʻamatala le faʻataʻitaʻiga ma le tuʻuina atu o le masini faʻaogaina ma kiliki "Lisi". Manatua, mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili, o le ae manaʻomia se ata "Windows 10 x64".
  6. Le isi faʻamalama - "Filifili faasalalauga". O iinei ia tuu ai le ki i "Faila faila" ma faaauau pea e ala i le kilikiina o le ki "Lisi".
  7. O le matala o le Matalala e tatalaina le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ala o le a faʻaolaina ai le ata "Windows.iso"ona kiliki lea "Faasaoina".
  8. Faatali mo le faʻamaeʻaina ma le faʻamaonia mulimuli ane o le sii mai.
  9. O se taunuuga o le polokalama, le ata "Windows.iso" o le a faʻaola i luga o le ala ua filifilia i le Laasaga 6 o lenei tusi lesona.

Laasaga 2: Fausia bootable USB-Flash

E pei ona taʻua i le amataga o le tusiga, e faʻapipiʻi le Windows 10, o le ae manaʻomia se kiliva flash flash, lea e manaʻomia ona e saunia i se auala patino. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaaogaina se meafaigaluega lautele mo le fatufatuina o faʻasalalauga faʻasalalau ma le Windows - Rufus application.

  1. Alu i le faʻatonuga, lea o se taunuuga o lau faʻasalaga na faia ai se taavale faʻataʻavalevale ma Rufus, ma mulimuli i ona laasaga uma:

    Lesona: Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB 10

  2. Tatala le aufaasālalau saunia e Rufus ma kopi uma faila i totonu o se isi tusi i luga o le PC disk.
  3. Faʻatulagaina le kilipalala USB i le polokalama FAT32.

    Vaʻai foi: O le tele o 'auʻaunaga faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o masini faʻavavelave ma masini

  4. Faʻamau faila faila na faia muamua ma Rufus i le puʻupuʻu i le aufaʻasalalau ua faʻatulagaina i le FAT32.
  5. Bootable USB-Flash c Windows 10 mo Xiaomi MiPad 2 ua sauni!

Laasaga 3: Faʻatonu le OS

O le faagasologa o le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga i le fesili ma le polokalama o le Windows 10 e tutusa lelei ma le tulaga o se komepiuta a le tagata lava ia poʻo le komepiuta, ae o le fausaga o nei masini e matua ese lava mai le MiPad 2, o lea ia faʻaeteete!

Mulimuli i faatonuga filemu ma mafaufau loloto, aua le faanatinati! O le faagasologa e umi se taimi, ia mautinoa e faʻatonu atoa le masini masini aʻo leʻi amataina nei taualumaga!