Faʻafefea ona faʻapipiʻi vave le ofisa i le Windows 8.1

O se tasi o faʻaaogaga sili ona aoga mo aʻu lava ia i le Windows 8.1 o le a otometi ona maua i le taimi nei i le ofisa o loʻo faʻaaogaina i le polokalama. Ie I le taimi nei, ina ia aua nei faia ni gaoioiga e le talafeagai (ma na o aʻu e galue i polokalama o le komepiuta) Ou te le manaomia nisi polokalama faaopoopo ma togafiti.

UPD 17.10: Windows 8.1 faʻasalalau, faaiu mulimuli - pe faʻafefea ona faʻaleleia, download, o le a le mea fou?

Faʻapipiʻiina o le papamaa pe a uma ona toe faʻaalia pe toe faʻafouina le komepiuta i le Windows 8.1

O lea, ina ia mafai e le komipiuta ona taʻa tuusao i luga o le komepiuta, i luga o le tulaga o le laulau, kiliki-saʻo i luga o le avanoa avanoa o le faletusi ma filifili le mea o le aitema o mea, ona:

  • Tatala le "Navigation" tab
  • Siaki le pusa "Mata o le fale" faʻafeagai "I le faitotoa e tatala ai le laulau nai lo le mataitusi muamua."
  • Ok

Faʻafeiloaʻi luga o luga o le komepiuta e faʻafeiloaʻi ai le mata muamua

O le mea lena, o le isi taimi e te toe faʻaalia ai pe toe toe faʻaogaina lau komepiuta poʻo lau komepiuta, o le a vave ona e vaʻai i le Windows 8.1 Blue desktop.

O laʻu teuga o le Windows 8.1 Blue

P.S. I le taimi muamua, ina ua ou tusia ni tala e uiga i le Windows 8, ou te le iloa le mea e taua o le vaega sao i totonu ia i latou, lea i le gagana faaPeretania o le Charms Bar, ma i le faaSusia o le lisi o le Lima. O le taimi nei ua ou iloa - i le Windows 8.1 e taʻua o se faamaufaailoga, lea o loʻo tusia i le faʻasologa o faʻafanua.