E le faʻafouina e ITunes: mafuaʻaga ma fofo

O nisi o 'upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti e mafai ona poloka mo tagata faʻaoga. Ma e te alu i ai, e mafai ona e faʻaogaina le ala pito sili ona faigofie - tagata e leai se igoa. E maua e le tagata faʻapitoa le tuatusi IP o se isi atunuu mo se taimi, ma e mafai ona alu i le saite na puipuia muamua mo ia. O faʻalautelega o le sailiga mo lenei faʻamoemoe e sili ona lauiloa, aua i lenei auala e mafai ai ona vave suia lau tuatusi IP moni i le tuatusi o soʻo se isi atunuʻu, ma faigofie ona asiasi i nofoaga na poloka. O le taimi lenei o le a avea ma se mea e sili ona lauiloa i luga ole ZYMM, lea e mafai ona faʻaaogaina e tagata faaaoga Yandex.

Faʻatonu ZenMate

E lagolagoina e Yandex.Browser le faʻapipiʻi o faʻaopoopoga mai maketi o Google Chrome ma Opera. E mafai ona e siiina le faʻaopoopoga:

Mai Google Webstore - //chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
Mai Opera Add-ons - //addons.opera.com/en/extensions/details/zenmate-for-operatm/

O le faʻatulagaina o ia lava e matua tutusa. Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o faʻaopoopoga mai Opera. Kiliki i le "Faʻaopopo i le Yandex Browser":

I le faamalama ma le faʻamaumauga faʻapipiʻi, kiliki i le "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga":

A maeʻa faʻatulagaina, o le a tatala e le laupepa resitala fou se talosaga resitala e maua ai avanoa saoloto Faʻatasiga avanoa:

E tatau ona e lesitala i soʻo se mataupu, talu ai e ala i le kiliki i luga o le faʻaauauina o le icon i le pito i luga o le faamalama, o le a talosagaina oe e ZenMate e te ulufale atu i lau teugatupe:

Fatuina se tala e matua faigofie, mo lenei i lalo o le ki "Ulufale"kiliki i le"Fausia se tala fou", poʻo le alu i le faʻasalaga i le faamalama faʻatasi ai ma le ofo o le faʻamasinoga Ulutala-avanoa, lea na tatalaina faʻatasi ma oe i le taimi lava e uma ai ona tuʻu le masini.

Ulufale mai lau imeli ma fatuina se upu faila. E lua pusa i lalo o le resitara. E le mafai ona e aveesea le siaki mai le mea muamua, a leai o le a le mafai ona e lesitala. Ae mai le itu e uiga i le nusipepa i luga o le imeli imeli e mafai ona aveese.

A maeʻa le resitalaina, o le ae maua se imeli e faʻamaonia ai lau imeli ma se ofo e maua ai se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi. E le manaʻo le tusitala e mauaina, ae mafai ona e faʻaogaina ma le saogalemu lenei ofo:

Alu i lau pusameli, lea na e faʻamaonia i le taimi o le lesitala ma faʻamaonia le resitala. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻaaogaina le tagata e leai se igoa. O le mea lenei e foliga i ai lana lisi:

ZenMate na o ia lava, o lea e mafai ai loa ona e alu i se nofoaga na poloka. E mafai foi ona e faʻaopoopo le faʻaopoopoga, mo se faʻataʻitaʻiga, le atunuu o le tuatusi IP e te manaʻo e maua. I lenei tulaga, o le auaunaga na maua ai le IP o Romania, ma ia suia, e tatau ona e kiliki i le ogatotonu o le faamalama i luga o le ata talita:

O le lisi o atunuu e 4 e leai se totogi, o le a faʻaaogaina e se tasi:

O pitonuʻu faʻapitoa e avanoa mo i latou na faʻatau mai le atoaga o le faʻaopoopoga poʻo le mauaina mo sina vaitaimi e aunoa ma se totogi i le taimi o le lesitalaina. Ina ia suia le atunuu i le mea e manaʻo ai, ia kiliki le upu "Suiga".

Mo nisi faatulagaga, kiliki i le "Faʻasologa"i le pito i lalo o le faamalama. O iina e mafai ai foi ona e faʻamalo le faʻaopoopoga o le taotoga e ala i le suia o le suiga mai le ON i le OFF:

O le tuusaʻoina o le ZenMate e faʻamautu ma puipuia oe i le Initaneti. Ae ui i lea, o nisi faʻateleina avanoa e le avanoa mo oe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafai ona filifili le geolocation o atunuʻu uma o loʻo fai ma sui o ZenMate, poʻo le faʻatagaina o le faʻaopoopoga i luga o nofoaga na e filifilia. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata faʻaaogaina le faʻaaogaina o le fuataga saoloto o le faʻaopoopoga, lea e faʻaalia ai lona aoga autu: faʻamaonia le initaneti o le faʻauluina ma le Initaneti faʻamalamalamaga.