Internet Explorer. Enable javascript

O le manaʻo e taalo i le GTA 4 poʻo le GTA 5, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matauina se mea sese e taʻua ai le igoa DSOUND.dll. E tele auala e faaleleia ai, ma o le a talanoaina i le tusiga.

Faʻasaʻo mea sese ma DSOUND.dll

O le DSOUND.dll sese e mafai ona faʻatutu e ala i le faʻapipiʻiina o le faletusi faʻamaonia. Afai e le fesoasoani lenei mea, ona mafai lea ona e faʻasaʻoina le tulaga i le fesoasoani o le faʻaogaina o le tino. I le lautele, e fa auala e faasaʻo ai le mea sese.

Metotia 1: DLL Suite

Afai o le faafitauli o loʻo i ai i le mea moni e le o iai le faila o le DSOUND.dll, o le polokalama DLL Suite e mafai ona vave faʻapipiʻi.

Tikiake le DLL Suite

  1. Sue le tusi talosaga ma alu i le vaega "Load DLL".
  2. Ulufale le igoa ole faletusi o loʻo e suʻe ma kiliki "Saili".
  3. Iʻuga, kiliki i luga o le igoa o le faletusi na maua.
  4. I le tulaga o le filifilia o le lomiga, kiliki le ki. "Download" i autafa o le pito o le ala o loʻo faʻaalia ai le ala "C: Windows System32" (mo se 32-bit system) poʻo le "C: Windows SysWOW64" (mo se faiga e 64-bit).

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le loloto o Windows

  5. Pushing a button "Download" tatala se faamalama. Ia mautinoa o loʻo i ai le auala tutusa i le pusa lea o le a tuʻu ai DSOUND.dll. Afai e leai, ona e faamaotiina lea oe lava ia.
  6. Faasolo le faamau "Lelei".

A maeʻaeʻa le faʻatinoina o mea uma o loʻo i luga, o loʻo faaauau pea ona faia se mea sese i le taaloga, faʻaoga isi auala e faʻaaoga ai, o loʻo tuʻuina atu i lalo i le tusiga.

Metotia 2: Faʻatulaga Polokalama mo Windows Live

O le faletusi o loʻo misi e mafai ona tuʻu i le OS e ala i le faʻapipiʻiina o Taaloga mo le Windows Live polokalama. Ae muamua e te manaʻomia e sii i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tikiake Taaloga mo Windows mai le itulau aloaia

Ina ia sii mai ma faapipii se afifi, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Mulimuli i le sooga.
  2. Filifili lau gagana gagana.
  3. Faasolo le faamau "Download".
  4. Taʻu le faila download.
  5. Faatali mo le faʻatulagaga faʻapipiʻi e faʻatumu ai vaega uma.
  6. Faasolo le faamau "Katia".

I le faʻapipiʻiina o Taaloga mo Windows Live i luga o lau komepiuta, o le ae faʻafoʻo le sese. Ae e tatau loa ona faapea mai o lenei faiga e le maua ai se faʻamautinoaga maumaututu.

Metotia 3: Download DSOUND.dll

Afai o le mafuaʻaga o le mea sese o loʻo i totonu o le faletusi DSOUND.dll o loʻo misi, ona iai lea o le avanoa e faʻaaogaina e ala i le tuʻuina o le faila ia oe lava. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. TALA DSOUND.dll i le disk.
  2. Saini "Saili" ma alu i le faila faatasi ma le faila.
  3. Kopi.
  4. Suiga i le lisi o le polokalama. O lona tulaga tonu e mafai ona maua i lenei tusiga. I le Windows 10, o loʻo iai i le ala:

    C: Windows System32

  5. Pasia le faila faila muamua.

I le faʻamaeaina o laasaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga, o le ae faʻaaogaina le mea sese. Ae atonu e le tupu lenei mea pe afai e le resitaraina e le system operating the DSOUND.dll library. E mafai ona e faitauina faʻamatalaga auiliili i le ala e resitala ai se DLL, i le kilikiina o lenei sootaga.

Metotia 4: Suia le xlive.dll library

Afai e le fesoasoani le faʻapipiʻi poʻo le suia o le DSOUND.dll library i le foia o le faafitauli i le faʻalauiloa, e tatau ona e gauai atu i le faila xlive.dll, o loʻo i totonu o le pusa o le taaloga. Afai ua faʻaleagaina pe o loʻo e faʻaaogaina se kopi e le i laiseneina o le taʻaloga, o le mea lea e mafua ai se mea sese. Ina ia toe faaleleia, e tatau ona e sii maia le faila o le igoa tutusa ma tuu i totonu o le taʻaloga taʻaloga ma sui.

  1. Tii xlive.dll ma kopi i le kilipa laupapa.
  2. Alu i le pusa i le taaloga. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea, o le kiliki saʻo i luga o le ala piʻopiʻo o le taaloga i luga o le laulau ma filifili File Location.
  3. Pasia le faila faila i le tatala tatala. I le faiga o le polokalama o loʻo aliali, filifili se tali. "Sui le faila i le faila o le taunuu".

A maeʻa lena, taumafai e amata le taaloga e ala i le faʻamalosi. Afai e iai pea le mea sese, alu i le isi auala.

Metotia 5: Suia meatotino a le pikiapu o le taaloga

Afai e le fesoasoani uma metotia o loʻo i luga ia te oe, ona atonu o le mafuaʻaga o le le lava o aia tatau e faʻatino ai nisi o faiga faʻapipiʻi talafeagai mo le faʻatautaiga tatau ma le faʻatinoga o le taʻaloga. I lenei tulaga, e faigofie mea uma - e tatau ona e tuʻuina atu aia tatau. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Faʻasani-le-ala i luga o le pupuu o le taaloga.
  2. I le lisi autu, filifili le laina "Meatotino".
  3. I le pupuni o meatotino o le pupuʻu o loo aliali, kiliki i luga le ki. "Avanoa"o loʻo i totonu o le lisi "Pipiʻi".
  4. I le faamalama fou ia siaki le pusa "Faʻamasino e avea ma pule" ma kiliki "Lelei".
  5. Faasolo le faamau "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei"e faʻafeiloaʻi suiga uma ma tapunia le faʻataʻitaʻiga o meatotino a le pikiapu.

Afai e mumusu le taaloga e amata, ia mautinoa o loʻo i ai sau pepa galue, pe toe faʻafouina e ala i le suʻe muamua o le faʻapipiʻi mai le tufatufaina aloaia.