Vaʻai le OS i Windows 10

Matou te iloa uma e ala i le fesoasoani mai a Skype e le gata ina mafai ona e fesoʻotaʻi atu, ae faʻafeiloaʻi foi faila i le tasi: ata, tusitusiga, faamaumauga, ma isi. E mafai ona e tatalaina na o se savali, ma afai e te manaʻo ai, ona faʻasaoina lea i soo se mea i luga o lau puʻupuʻu mālumalu e faʻaaogaina ai se polokalama e tatala ai faila. Ae, e ui i lea, o nei faila ua i ai i se mea i luga o le komepiuta a le tagata faaaoga pe a uma le fesiitaiga. Sei o tatou iloa po o fea e maua ai faila mai Skype.

Tatalaina o se faila e ala i se polokalama faʻatulagaina

Ina ia e iloa po o fea e maua ai faila i luga ole Skype i luga o lau komepiuta, e tatau ona e tatalaina muamua se faila i luga o le Skype faʻatasi ma se polokalama faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i le faila i luga o le faʻatalanoaga Skype chat.

E tatalaina i se polokalama e faʻapipiʻi e matamata ai i lenei ituaiga o faila i le faaletonu.

I le tele o le tele o polokalame i le lisi o loʻo i ai le meataitasi "Save as ...". Valaʻau le lisi o le polokalama, ma kiliki i luga o lenei mea.

O le uluaʻi faʻamatalaga lea e ofoina mai e le polokalama e faʻasaoina ai le faila, ma o lona tulaga o iai nei.

Matou te tusitusi ese, pe matou kopiina lenei tuatusi. I le tele o tulaga, o lona ata e foliga mai o mea nei: C: Users (Igoa o le Windows) AppData Roaming Skype (Skype username) media_messaging media_cache_v3. Ae, o le tuatusi tonu lava e faalagolago i igoa patino o Windows ma Skype. O le mea lea, ina ia faʻamalamalamaina, e tatau ona e vaʻai i le faila e ala i polokalama faʻapitoa.

Ia, a maeʻa ona iloa e le tagata faʻaaoga nofoaga na maua mai e Skype i lana komepiuta, o le a mafai ona ia tatalaina le lisi o latou nofoaga e faʻaaoga ai soʻo se faila faila.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le taimi muamua na e tilotilo ai, o le filifilia poʻo fea e maua ai faila e ala mai Skype e le faigofie tele. E le gata i lea, o le ala tonu o le nofoaga o nei faila e ese mo tagata taʻitasi e faʻaaoga. Ae, o loʻo i ai se metotia, lea na faʻamatalaina i luga, e aʻoaʻo ai i lenei auala.