Aisea ou te manaʻomia ai se faila SysWOW64 i le Windows 7


A oʻo mai i le tusiaina o faʻamatalaga i se 'ie, o le polokalama lauiloa Nero e muamua oʻo mai i le mafaufau. O le mea moni, o lenei polokalame ua leva ona faatuina o ia o se meafaigaluega lelei mo le faʻaaogaina o disc. O le mea lea, o loʻo faatatau ia te ia i le aso ma o le a talanoaina.

Nero o se faʻalapotopotoga lauiloa mo le galulue faatasi ma faila ma afi vevela, lea ei ai le tele o ituaiga polokalama, o ia mea uma e eseese i le numera o galuega tauave na maua ma, e tusa ai, i le tau. I le taimi nei, o le a tatou nonofo i luga o le polokalama sili ona atoatoa o le polokalama i le taimi nei - Nero 2016 Platinum.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Tusi faamatalaga i le disk

Faaaogaina o le meafaigaluega na fausia Nero susunuina Roma E mafai ona e susunuina faʻamatalaga i se CD, faia o se CD i faila, DVD poʻo le Blu-ray. O loʻo tuʻuina atu ai tulaga faʻasalalau ina ia mafai ai ona e mauaina le mea e manaʻomia ai le faʻamaumauga.

Faʻamatalaga faʻamaumauga

Meafaigaluega vavaeese Nero faaalia e mafai ai ona e vave faamaumauina faʻamatalaga i luga o se fatuvae e faʻalagolago i le faʻamoemoega o le faʻaaoga: data CD, Blu-ray, DVD. O nei ituaiga uma e mafai ona faʻauluina le puipuiga o password.

Fatu se CD puʻe

Faʻalagolago i le fea tagata taalo o le a taʻalo le disasi i le lumanaʻi, o le polokalama e ofoina atu ni faʻaoga leo leo.

Fuʻu le CD mai le vitio

I le faʻatusatusaina o se CD puʻe, o iinei e ofoina atu ai ni nai metotia o le pueina o vitio i luga o se CD o loʻo i ai nei.

Fufulu le ata o loʻo i ai i le 'ie

E i ai sou foliga i lau komepiuta e te manaʻo e mumu i le vaʻa? Ona Nero faaalia e mafai ai ona e vave taliina lenei galuega.

Faʻamatalaga vitio

Meafaigaluega vavaeese Nero video o se faʻataʻitaʻi vitiō vitio atoa e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le vitio o loʻo iai. Mulimuli ane, o le vitio e mafai ona vave tusia i luga o le disas.

Faaliliuina musika mai le pu

Faʻatino mea faigaluega Nero Disc i le masini faataga se kiliki ole kuki e kiliki e fesiitai ai faila o le aufaasālalau mai le disk i so o se mea e feaveai, masini faapipii, pe naʻo le teuina i lau komepiuta.

Faia o se tapuni mo le disk

O se tasi o vaaiga ofoofogia o Nero e tatau ona e iloa ai le i ai o se faʻataʻitaʻifu taʻiala e fausia i totonu e mafai ai ona e fatuina se faʻamau i luga o se fatu e faalagolago ile faʻatulagaina o pusa, faʻapea ai ma le mamanu o se ata o le a pasia le CD.

Suʻe leo ma le vitio

Afai o faila o lau leo ​​ma faila vitio e manaʻomia ona fetuunai i le faatulagaga manaʻomia, faʻaaoga le meafaigaluega Nero toe foi mailea o le a mafai ai e oe ona liliu ma fetuunai le lelei o faila avanoa.

Toe maua mai faila na faila

Afai faila faila i luga o soʻo se masini (komipiuta, moli puʻe, disk, ma isi), ona faʻaaoga lea Nero laveaiAgenti E mafai ona e matamata ma toe faʻaleleia faila i le mea sili e mafai ai.

Saili mo faila lauiloa

Nero media medium e mafai ai ona e suʻesuʻeina ma le totoa le faiga mo le i ai o faila o faila o faila: ata, ata vitio, musika ma ata faʻasolo. Mulimuli ane, o faila uma e faʻapipiʻiina o le a tuʻuina atu i se faletusi faigofie.

Le lelei o Nero:

1. Taʻiala tele mo faʻatulagaga maualuga ma faila o le aufaasālalau ma faila afi;

2. Fesoʻotaiga vavalalata ma le gagana Rusia;

3. Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻatau meafaigaluega eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia faʻamalosi faʻamalosi faapitoa.

Faʻafitauli o Nero:

1. Ua totogi le polokalame, ae o le a maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e faʻataʻitaʻi ai vaega uma o le polokalame mo le faʻaaogaina o le free 14-day version;

2. O le polokalama e tuʻuina atu se mamafa mamafa i luga o le komepiuta.

Nero o se mea faigaluega atoatoa mo le galulue faatasi ma faila o le aufaasālalau ma tusi i latou i le disk. Afai e te manaʻomia se meafaigaluega mamana ma le faʻatinoina e faʻatatau i le faʻaogaina o tagata tomai faapitoa, ia mautinoa ia taumafai i lenei oloa.

Download le Nero Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Nero toe foi mai Fufulu se ata o le ata e faʻaaoga ai Nero Nero kwik media DVDFab

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Nero o se faʻamatalaga faʻapitoa mo polokalama faʻapitoa mo le galulue faʻatasi ai ma multimedia, faʻasologa ma tusitusi i luga o disks opiti. O loʻo lagolagoina e le polokalame faʻalapotopotoga uma o faila ma faʻataʻitaʻiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nero AG
Tau: $ 74
Toa: 257 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.11.0.27