Fesoʻotaʻiga PS4 i le komepiuta e ala ile HDMI

I totonu o le MS Word, e tele galuega aoga e aumai ai lenei polokalame i tala atu o le tusitala o tusitusiga. O se tasi o nei "mea aoga" o le fatuina lea o ata, i nisi auiliiliga e uiga i mea e mafai ona e mauaina i la matou tusiga. O le taimi lenei o le a tatou auʻiliʻilia auiliiliga le auala e fausia ai se tala i le Upu.

Lesona: Faʻafefea ona fatuina se siata i le Upu

Talafaasolopito - O se auala talafeagai ma le faʻaalia o le tuʻuina atu o faʻamaumauga faʻamaumauga i le faʻataʻitaʻiga. O loʻo i ai se numera patino o faʻamaufaʻailoga e tutusa ma le eria, o lona maualuga o se faailoga lea o tau.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

Ina ia fatuina se tala, mulimuli i laasaga nei:

1. Tatala se pepa o le Upu lea e te manaʻo e fausia se histogram ma alu ile tab "Faaofi".

2. I se vaega "Ata tusi" kiliki le faamau "Faaofi le Siata".

3. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili "Talafaasolopito".

4. I le laina pito i luga, pe a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga uliuli ma paʻepaʻe, filifili se ituaiga talafaʻasolopito talafeagai ma kiliki "Lelei".

5. O se tala faʻatasi ma se laʻititi laʻititi o le Excel o le a faaopoopo i le pepa.

6. Pau mea uma e tatau ona e faia o le faʻatumu lea o vaega ma laina i le laulau, avatu ia i latou se igoa, ma ia tusia foi se igoa mo lau tala.

Ua suia le talafaasolopito

Ina ia suia le tele o le histogram, kiliki i luga, ona toso se tasi o faailoga o loʻo i tafatafa o lona ala.

I le kiliki i luga o le histogram, ua e faʻaaogaina le vaega autu "Galulue ma siata"lea o loʻo i ai ni taʻai lua "Fausiaina" ma "Faatulaga".

O iinei e mafai ona e suia atoa le faʻaalia o le histogram, o lona sitaili, lanu, faaopoopo pe aveese vaega.

    Motugaafa: Afai e te manaʻo e suia uma le lanu o elemene ma le sitaili o le histogram lava ia, muamua ia filifili lanu talafeagai, ona suia lea o le sitaili.

I le lisi "Faatulaga" E mafai ona e faʻatulagaina le tele tonu o le histogram i le faʻamautuina o lona maualuga ma le lautele, faʻaopoopo ni foliga eseese, ma suia foi le talaaga o le fanua o loʻo i ai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻavae vaega i le Upu

O le mea lea, i lenei mataupu puupuu na matou taʻuina atu ia te oe le ala e faia ai se tala i totonu o le Upu, faʻapea foi ma le auala e mafai ai ona suia ma suia.