Suʻe i le pepa o le album i le Microsoft Excel

Faatasi ai ma le fesoasoani a "Faamatalaga" E mafai ona e faʻasoa atu ou manatu i uo ma isi tagata o Odnoklassniki ma / poʻo le tuʻuina atu o se faamanatu taua mo oe lava mo le lumanaʻi. E mafai ona e fatuina i latou i nai kiliki.

E uiga i "Faamatalaga" i le Odnoklassniki

I lenei fesoʻotaʻiga lautele, soʻo se tagata faʻapipiʻi ua mafai ona tusia se numera le faʻamaonia "Faamatalaga" (pou), faʻapipiʻi atu faʻamatalaga eseese o faʻasalalauga ia i latou (ata, vitio, animation), faʻaopoopo nisi tagata ma maka soʻo se nofoaga i le faʻafanua. Peitai, e aoga le manatuaina o lena mea "Faamatalaga" E mafai e uo uma ona vaʻaia, ma afai ei ai pea lau talaaga, ona fai lea o soʻo se tagata e asiasi i lau itulau. E tusa ai ma lenei mea, e fautuaina e mafaufau lelei ae leʻi faia se pou.

Ae paga lea, o lea "Faamatalaga"lea e na o oe poʻo se tasi o le liʻo o tagata e le mafai ona vaʻaia i le Odnoklassniki. Muamua na fatuina pou e mafai ona vaʻaia i lau "Lente". Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i lou igoa, lea o loʻo tusia i mataitusi tetele i luga o le saite.

Metotia 1: Ata atoatoa o le 'upega tafaʻilagi

E faʻaopoopo "Manatua" i le PC e mafai ona sili atu le saoasaoa ma sili atu ona faigofie nai lo se telefoni. O le faʻatonuga i lenei mataupu o le a pei o lenei:

  1. I lau itulau poʻo le "Lente" sue se poloka i le pito i luga "O le a sou manatu?". Kiliki i luga e tatala le faatonu.
  2. Tusi se mea i totonu o le atigipusa. E mafai ona e suia le talaaga o le a faʻaalia ai le savali, e faʻaaoga ai lio lanu o loʻo i le pito i lalo o le pepa.
  3. Afai e te iloa ua talafeagai, e mafai ona e faaopoopo i ai se isi pepa e ala i le kilikiina o le faamau "Upu"i le pito i lalo o le itu tauagavale o le faamalama. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le a le mafai ona tuʻuina i tua i le tasi po o le isi poloka mea faʻasologa.
  4. E faaopoopo atu i "Manatua" E mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se ata, ata vitio, musika, e faʻaaoga ai faʻamau e tolu ma igoa tutusa i lalo o le pepa e ulufale ai. E mafai ona e faʻaogaina uma se ata, ata vitio ma se leo i le pou i le taimi e tasi.
  5. I totonu "Saili" filifili le faila manaʻomia (leo, vitio po o le ata) ma lolomi "Tatala".
  6. I "Manatua" E mafai foʻi ona e faʻaopopoina se palota i le kene lava i le pito i lalo o le pepa. A maeʻa ona faʻaaogaina, o le a tatalaina faʻalapotopotoga faaopoopo o palota.
  7. E mafai ona e makaina soʻo se uo i lau pou. Afai e te filifilia se tagata, ona oʻo mai lea o le mataala ia te ia.
  8. E mafai ona e filifilia soʻo se nofoaga i luga o le faafanua e ala i le kilikiina o le sootaga o tusitusiga "Faamanino se nofoaga" i lalo.
  9. Afai e te manaʻo i lenei mea "Manatua" na na o lau "Ribbon" na faʻaalia, ona ave lea o le siaki mai le "I Tulaga".
  10. Ina ia lolomiina, faaaoga le faamau Fetufaai.

Metotia 2: Mobile Version

Afai e leai sau komepiuta faʻapitoa po o se komepiuta i le taimi nei, ona e mafai lea "Manatua" i Odnoklassniki saʻo mai lau telefoni, peitaʻi, e mafai ona sili atu ona faigata ma le masani ai nai lo le PC.

O laʻasaga taʻitasi i le laʻasaga o le a iloiloina i le faʻataʻitaʻiga o se telefoni feaveaʻi:

  1. Kiliki i le pito i luga o le ki. "Manatua".
  2. E le gata i lea i le auala tutusa ma le auala muamua, tusi se mea.
  3. Faʻaaogaina o loʻo i lalo, e mafai ona e faʻaopoopoina ata, vitiō, musika, se fuagafanua, faailoga se tagata ma / poʻo se nofoaga i le faʻafanua.
  4. Ina ia fatuina se pou e faasalalauina i le tulaga, tuu se faailoga i luga o le aitema "I Tulaga". Ina ia lolomiina, kiliki i le pepa vaalele a le vaalele.

I le lolomiina "Faamatalaga" Odnoklassniki e leai se mea faigata. Ae ui i lea, aua le faʻaleagaina i latou ma tusi mea uma i luga o se laina, ao vaʻaia e au uo. Masalo o le a latou le fiafia pe afai oi latou uma "Ripe" Talafou o le a faʻamalosia i au pou.