Skype faafitauli: o le ata o le tagata e le o iai se mea o loʻo misi

I nisi tulaga, o ata na uuina i luga o se telefoni feaveaʻi poʻo se isi lava gaioiga faʻatasi ma se televise ei ai se faʻalapotopotoga e le talafeagai mo le maimoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata puipui e mafai ona i ai se tulaga faʻasaga ma vice versa. Faafetai i auaunaga i le initaneti, o lenei galuega e mafai ona foia tusa lava pe leai ni masini faʻapipiʻi.

Suʻe le ata i le initaneti

E tele le tele o auʻaunaga mo le foia o le faafitauli o le liliuina o se ata i luga o le initaneti. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai le tele o nofoaga lelei na maua ai le faʻatuatuaina o tagata faʻaoga.

Metotia 1: Inettools

Se filifiliga lelei mo le foia o le faafitauli o le suia o ata. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le tele o mea aoga aoga mo le galue i mea faitino ma le fesuiaiga o faila. E i ai se galuega tatou te manaʻomia - liliu le ata i le initaneti. E mafai ona e lafoina ni ata se tele i le taimi e tasi mo le faasaʻoina, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le suiga i se vaega atoa o ata.

Alu i le auaunaga Inettools

  1. A uma ona sui i le sauniga matou te vaaia se faamalama tele mo le siiina mai. Faʻamau le faila mo le gaioi tuusaʻo i le itulau o le 'upega tafaʻilagi poʻo le kiliki i le kulutū o le komi.
  2. Filifili le faila download ma kiliki "Tatala".

  3. Filifili le fetaui o le rotation angle image e faʻaaogaina ai se tasi o meafaigaluega e tolu.
    • Faʻamaumauga o le tau o le aoga tusi (1);
    • O mamanu faʻataʻitaʻiga ua saunia (2);
    • Faʻasalaga e sui ai le maualuga o le suiga (3).

    E mafai ona e ulu atu i tulaga lelei ma le le lelei.

  4. A maeʻa ona filifili le tikeri o manaʻomia, kiliki le ki "Liliu".
  5. O le ata ua maeʻa faʻaalia i se faamalama fou. Ina ia maua mai, kiliki "Download".
  6. O le a failaina le faila e le masini.

    E le gata i lea, o le saite e lafoina ai lau ata i lau 'auʻaunaga ma tuʻuina atu ia te oe se sootaga i ai.

Metotia 2: Croper

Galuega sili ona lelei mo le gaosia o ata i le lautele. O le 'upega tafaʻilagi e tele ni vaega ma meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻataʻitaʻia, faʻaaoga aafiaga ma faia le tele o isi gaioiga. O le galuega rotation e mafai ai e oe ona sui le ata i soo se mea e manaʻomia. E pei ona i ai i le metotia muamua, e mafai ona utaina ma faʻatautaia ni mea faitino.

Alu i le Croper service

  1. I le pito i luga o le faʻaauau o le saite, filifili le faʻailoga "Faʻamaumauga" ma le auala e lafo ai le ata ile auaunaga.
  2. Afai e te filifilia le filifiliga e sii mai ai se faila mai le 'ie, o le a toe tuusaʻoina i matou e le site i se itulau fou. I luga o lea matou te taomi ai le faamau "Filifili se faila".
  3. Filifili se faila faila mo le toe gaioiga. Ina ia faia lenei mea, filifili le ata ma kiliki "Tatala".
  4. A maeʻa filifiliga filifilia, kiliki i luga Tatalo laʻititi laʻititi.
  5. O faila faaopoopo o le a teuina i le itu tauagavale seia oʻo ina e faʻamaepeina oe lava. E pei o lenei:

  6. Faʻamanuia manuia i paranesi o galuega tauave o le pito i luga: "Faʻatonuga"ona "Faʻamaonia" ma mulimuli ane "Liliu".
  7. I le pito i luga, 4 pine e aliali mai: liliu i luga o le agavale 90 tikeri, liliu saʻo 90 tikeri, ma i itu uma e lua ma setiina mautu lima. Afai ua faamalieina oe i se faʻataʻitaʻiga ua faia, kiliki i luga o le paʻo manaʻomia.
  8. Ae ui i lea, i le mataupu pe ae manaʻomia le suia o le ata i se tikeri faapitoa, ia e ulufale i le taua i se tasi o kulini (agavale po o le taumatau) ma kiliki.
  9. O se taunuuga, matou te mauaina se foliga lelei atoatoa o foliga, lea foliga foliga faapenei:

  10. Ina ia faasaoina le ata ua maeʻa, ia faapipii le kio i luga o le mea autu "Faʻamaumauga"ona filifili lea o le metotia e te manaʻomia: teu ai i se komepiuta, tuʻuina atu i se 'upega tafaʻilagi i VKontakte poʻo luga o se faleoloa faʻapipiʻi.
  11. Afai e te filifilia le auala masani o le siiina i se komepiuta o le PC, o le a ofoina atu ia oe avanoa e lua e te download ai: se faila eseese ma se teutusi. O le mea mulimuli e talafeagai i le mataupu o le faasaoina o ni ata i le taimi e tasi. Faʻafuasei ona tupu vave pe a uma ona filifilia le auala e manaʻomia.

Metotia 3: Faʻamaumauga

O lenei 'upega tafailagi o se isi faʻamatalaga ata i luga ole initaneti I le faaopoopo atu i le faagaoioia o le suiga o foliga, o loo i ai le avanoa e faamalosia ai aafiaga, faaliliuina, faapipiiina, ma isi galuega aoga e faatonutonu ai. O le taimi e gaosia ai ata e mafai ona ese mai le 0.5 i le 20 sekone. O lenei metotia e sili atu ona faʻatusatusaina faʻatusatusa i na o loʻo talanoaina i luga, ona o loʻo i ai le tele o faʻasologa pe a liliu ata.

Alu i le IMGonline auaunaga

  1. Alu i le saite ma kiliki "Filifili File".
  2. Filifili se ata i totonu o faila i luga o lau puʻe ma kiliki "Tatala".
  3. Ulufale i tikeri e te manaʻo e sui ai lou ata. O le taimi e faasaga i le itu o le itula e mafai ona faia e ala i le ulufale atu i se pito i luma o le numera.
  4. E faavae i luga o tatou lava manaʻoga ma sini, tatou te faʻavasega tulaga mo le ituaiga o suiga o ata.
  5. Manatua pe afai e te suia se ata i ni numera o tikeri, ae le o ni vaega o le 90, ona e manaʻomia lea e filifili le lanu o le talaaga na faʻasaʻolotoina. I se tulaga sili atu, o lenei mea e aafia ai faila JPG. Ina ia faia lenei mea, filifili le lanu saunia mai i tulaga masani poʻo le ulufale ma le lima i le code mai le laulau HEX.

  6. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lanu o le HEX, kiliki "Tatala Tatala".
  7. Filifili le faatulagaga e te manaʻo e teu. Matou te fautuaina le faaaogaina o le PNG, pe afai o le taua o tikeri o le ata e le o se faatelega o le 90, ona o le avanoa o le a manino. Filifilia se faatulagaga, filifili pe e te manaʻomia metadata, ma tusi le pusa talafeagai.
  8. A maeʻa ona faʻatulaga mea uma e tatau ai, kiliki le ki. "Lelei".
  9. Ina ia tatalaina le faila faila i se lisi fou, kiliki "Faʻaalia le ata gasolosolo".
  10. Ina ia siiina ata i luga o le komepiuta a le komepiuta, kiliki "Tulei faʻasolosolo ata".

Metotia 4: Ata-Rotator

O le auaunaga sili ona faigofie e sui ai le ata o mea uma e mafai. Ina ia ausia le sini ole manaʻoga e manaʻomia ona e faia ni taga se 3: avega, sui, laveaʻi. Leai ni meafaigaluega faaopoopo ma galuega, naʻo le fofo o le galuega.

Alu i le Auaunaga Ata-Rotator

  1. I luga o le itulau autu o le saite ia kiliki i luga o le faamalama "Rotator Photo" po o le fesiitai atu i ai se faila mo le gaioiga.
  2. Afai e te filifilia le filifiliga muamua, ona filifili lea o le faila i luga o le pu o lau PC ma kiliki le ki "Tatala".
  3. Liliu le mea faitino le numera manaomia o taimi.
    • Liliu le ata 90 tikeri i se auala i le itu i le itu i tua (1);
    • Liliu le ata 90 tikeri i le faasologa o le itulagi (2).
  4. Tulaʻi le galuega maeʻa i le komepiuta i le kilikiina o le ki. "Download".

O le faagasologa o le liliuina o le ata i le initaneti e faigofie, aemaise lava pe afai e te manao e sui le ata na o le 90 tikeri. I totonu o le auʻaunaga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga, o loʻo i ai le tele o nofoaga e lagolagoina ai le tele o galuega faʻatulagaina ata, ae o tagata uma lava e maua le avanoa e foia ai o tatou faafitauli. Afai e te manaʻo e sui se ata e aunoa ma le mauaina i luga o le Initaneti, o le ae manaʻomia ni polokalama faʻapitoa, e pei o Paint.NET poʻo Adobe Photostop.