BusinessCards MX 5.00

BusinessCards MX o se sui o mea faigāluega faipisinisi pisinisi. E ui lava i nai galuega laiti, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalame e mafai ona e fatuina kata pisinisi tele ma matagofie.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalama mo le faia o kata pisinisi

E pei ona tatau ai mo le lelei o talosaga, i le BusinessCards MX galuega uma e faʻapipiʻupuina e ala i le talosaga ma tuʻuina atu i le lisi autu o le polokalama, i se faaopoopoga, o nisi o filifiliga e faʻaaogaina i luga o le autu autu o le talosaga.

Galuega mo le galue ma tusiga

I Pisinisi Tau Fefaʻatauaʻiga MX, e mafai ona e tuʻuina atu nai lo na o se faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻasalalau. O le polokalame e mafai ai e tagata faaaoga ona faʻaogaina le faʻaaogaina o tusitusiga i le tulaga o le arc, galu poʻo le vaaiga.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le tusiga i le pepa pepa o pisinisi, o le a avanoa nisi avanoa mo le galue ma faʻamatalaga. O lona uiga, o le a mafai ona faʻaaoga aafiaga eseese (ata lafoia, lapisi, ma isi), suia le vai papatiso, lapoa, lanu ma sili atu.

Ata Galuega Galue

I Pisinisi Tau Fefaʻatauaʻiga MX, e mafai foʻi ona e faʻaaoga elemene elemene e teuteu kata pisinisi. Mo lenei mea, o loʻo faʻaaogaina se ata o ata, lea e aoina ai ni ata eseese. Ae afai e leai se mea e manaʻomia i totonu o le seti faʻamau, ona mafai lea ona e faʻaopopo lau lava mea i lenei tulaga.

I le taimi lava e tasi, i le tuʻuina o se ata i luga o le pepa, o avanoa faaopoopo mo le fetuunaiga o ata o le a avanoa. Faʻatasi ai ia mea o loʻo i ai meafaigaluega e pei o le toe faʻaleleia, foliga o le ata, faailoga ma sili atu.

Galuega Faʻamatalaga

O galuega mo le galulue faatasi ma le talaaga e talitutusa lava ma galuega mo le galue ma se ata. O iinei e mafai foi ona e filifilia ni filifiliga ua saunia, pe e mafai foi ona e faaopoopo lau oe lava.

E pei o faʻatusa, o loʻo iai foi isi galuega faaopoopo mo le talaaga, e tutusa lelei ma galuega mo ata.

Galuega mo le galue ai ma ni elemene faigofie faigofie

Mo le resitalaina o kata pisinisi, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻaogaina iinei, o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga, se ellipse, se fetu ma isi.
Mo nei foliga, ua tuʻuina atu isi faʻaopoopo e mafai ai e oe ona faʻavasega le lanu, laina, ma isi.

Faʻatumu faʻasalaga lau pepa fai pisinisi

Ina ia le mafai ona faʻatumu le tasi faʻamatalaga tutusa mo kata pisinisi i taimi uma, e mafai ona e faʻatumu le fanua, o le faʻamaumauga o le a faʻapipiʻiina i totonu o le database. O le mea lea, e faʻavae i luga o nei faʻamaumauga, e mafai vave ona e faia ni kata eseese o pisinisi.

Galuega faʻatonutonu

BusinessCards MX o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga eseese (igoa atoa, tuatusi faletusi, faʻamatalaga faʻamatalaga, tulaga, ma isi). Ma mo lenei lava faavae, ua tuuina atu e le polokalama i tagata faaaoga ni nai galuega faigofie. O lenei mea o le auina ese atu o faʻamatalaga, lea e mafai ona e faʻasaoina ai faʻamatalaga i se avanoa, Excel poʻo le faʻailogaina o faila, faʻaulufalega o faʻamatalaga ma faʻamalamalama le database.

Faʻaauau

  • Faʻatau Rusia
  • Faʻatuina o kata fai pisinisi e faʻaaoga ai tagata vavalo
  • Galulue ma le faʻatulagaina o kata pisinisi i totonu o laupepa
  • Faʻasologa

  • Tapulaa o le saolotoga
  • Faaiuga

    I le tepa muamua, o le BusinessCards MX application atonu e foliga faigofie, ae o le mea moni lava e leai. O loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga o meafaigāluega mo le fatuina o kata pisinisi faʻapitoa.

    Faʻatau se faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o BusinessCards MX

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Fausia se kata pisinisi e faʻaaoga ai BusinessCards MX Master of Business Cards E tele polokalama e fatuina kata fai pisinisi Vizitka

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    BusinessCards MX o se aoga aoga mo le fatuina o kata pisinisi ma a latou lomitusi mulimuli ane, o loʻo i ai se seti tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia mo galuega faigofie.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Mojosoft
    Tau: $ 30
    Toa: 87 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 5.00