Pin tafaʻi i Internet Explorer


O faʻamau faʻapipiʻi o se meafaigaluega e mafai ai e oe ona tausia itulau o loʻo manaʻomia ma tatala i luga ia i latou i le na o le tasi lava le kiliki. E le mafai ona faʻafuaseʻi ona tapunia, ao latou tatala otometi i taimi uma e amata ai le masini.
Sei o tatou taumafai e iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga uma nei mea i le faʻatinoina o le Initaneti Explorer (IE).

Pin tafaʻi i Internet Explorer

E tatau ona e iloa o le "Faʻailologa lenei itulau" e le oi ai i le IE, e pei o isi tagata suʻesuʻe. Ae e mafai ona e ausia se tali faapena.

  • Tatala le Initaneti Explorer (faʻaaoga IE 11 o se faʻataʻitaʻiga)
  • I le tulimanu taumatau o le masini, kiliki le ata Auaunaga i le tulaga o se mea e faʻaaogaina (poʻo le kulupu autu Alt + X) ma i le lisi e tatala, filifili le mea Mea e teu ai mea

  • I le faamalama Mea e teu ai mea luga o le lisi Lautele i le vaega Home page faʻaoga le URL o le 'upega tafaʻilagi e te manaʻo e tusi tusi pe kiliki Taimi nei, pe afai o le taimi nei o loʻo manaʻomia ai le 'upega tafaʻilagi i luga o le masini. E le tatau ona e popole e faamauina le fale i ai. O faʻamatalaga fou o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o lenei tusiga ma o le a galue i le auala lava e tasi e pei o faʻamaufaʻailoga i isi tagata suʻesuʻe.

  • Le isi, kiliki Le talosagaona sosoo ai lea Ok
  • Toe amata le mea e teu ai

O le mea lea, i Internet Explorer, e mafai ona e faʻatinoina galuega faʻatusatusa i le filifiliga "Faʻaopoopo le itulau i tusi tusi" i isi tagata suʻesuʻe.