Matou te iloa le aofaiga o le manatua i le kata vitio

Faʻaliliuina o tupe mai lau atotupe i se isi faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le Yandex Money o se faʻataʻitaʻiga faigofie ma vave lea e le tele se taimi e te faʻaaluina. I lenei vasega poto, o le a tatou faamalamalamaina pe faapefea ona faia lenei mea.

Matou te tuʻuina atu le tupe i le isi Yandex Paʻu

Faamolemole ia matau: o le fesiitaiga mai ia oe i se isi atotupe e mafai lava pe afai o lau tala ei ai le tulaga o le "Igoa" po o le "Faailoaina".

Faitau atili i luga o la matou faʻailoga: Faʻamatalaga Yandex Paʻu

Alu i le itulau autu Yandex Tupe ma kiliki le ki po o le "Translations" icon.

I le vaega "To", faʻaalia le numera o le atotupe lea e te manaʻomia e tuʻuina atu ai tupe. E tusa lava pe e te le iloa le numera, e mafai ona e ulufale i se tuatusi imeli poʻo numera o le telefoni - o le tupe o le a sau i le teugatupe a le o loʻo teu.

Ulufale le aofaiga. O le totogifuapauina o le tau o le a maua ai le 0.5% o le aofaiga. Kiliki "Faʻaauau" ma faʻamaonia le taotoga faʻatasi ai ma se upu faʻaulu. Tupe faʻaalu tupe o le a faia loa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatumu se pusa i le Yandex Money

A faʻafeiloaʻi tupe, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le puipuiga o le code code. O lona uiga i le taimi o le fesiitaiga o le a fatuina ai se faʻamatalaga faapitoa, lea o le a tatau ona ulufale i ai le tagata e maua ai le tupe. I le taimi nei, o le aofaʻi o lau pusa o le a faʻamaisa mo le tele o aso (mai le 1 i le 365). O lenei galuega e mafai ona aoga pe afai e te manaʻo e teu se tupe ao leʻi maua e le tagata e maua ai se oloa poʻo se tautua poʻo le faʻamalieina o soʻo se matafaioi ia te oe. A maeʻa lau fefaʻatauaʻiga - ia tuʻuina atu le code protection i le tagata e mauaina.

Mo le faʻaagaoioia o le code protection, siaki le pusa talafeagai. Afai e manaʻomia, ia faaopoopo se faʻamatalaga i ai.

Ae mo tapulaʻa i luga o le faʻafeiloaʻiga, o tagata o loʻo iai ni pusa lapisi e mafai ona siitia atu i le 60,000 rubles i le taimi ae le silia 200,000 i le masina; tagata faʻamaonia faʻamaonia - tusa lava i le 250,000 rubles i le taimi ma e oʻo atu i le 600,000 i le masina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le auaunaga Yandex Money

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi tupe i se atotupe Yandex. Faaaoga ma le fiafia!