GreenCloud Printer 7.8.3.0

O le faamamaina i taimi taʻitasi o le RAM i le taimi o lona taotoga, o se mea taua lea e fesoasoani i se faʻaopoopoga i le PC ma le faʻalavelaveina o le taʻavale. Mo le faʻatinoga o lenei galuega, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa, o le tasi lea o le Roo Booster. O se tasi lenei o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi o lenei ituaiga mo faiga faʻaogaina Windows.

Lafoaʻi vave RAM

Mai le igoa o le polokalame e mulimuli mai o le lisi o ana galuega autu e aofia ai le faʻaaogaina o le RAM, faʻamaonia le faamamaina o le RAM o le PC. E i ai taimi e faia ai taumafaiga e faʻamatuʻu le avega i le RAM i le tulaga na faʻatonuina e le tagata faʻaaoga ona o le maeʻa o le gaioiga faʻagaioiga.

O le tele o le taimi, o le talosaga e taʻavale i totonu o le fata, faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga i le pito i tua pe a ausia se maualuga o le RAM, o lona tau o loʻo faʻatulagaina i totonu o le faʻavae.

RAM faʻamamaina le RAM

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalama, e mafai loa e le tagata faʻaaoga ona fufulu mama le fufulu o le RAM, e ala lea i le kilikiina o se faamau i le atigilima.

Faamamaina laupapa

O le isi galuega a Ram Booster o le tapeina lea o faʻamatalaga mai le kilipa laupapa.

Toe Toe PC

E ala i le faʻaogaina o le initaneti, e mafai foi ona e toe faʻaleleia lau PC poʻo le Windows, o le mea mulimuli e oʻo ai i le faʻamamaina o le RAM.

Mama

  • Paʻu mamafa;
  • Le aoga;
  • Gaoioiga autasi.

Faʻafitauli

  • Le lava le faʻamalosi;
  • O le faʻaaogaina o le faʻamaumauga na taofia i le 2005;
  • E le faʻamaonia e le tagata e faia le faʻatonuga le saʻo o le faʻaogaina o faiga faʻaogaina o Windows Vista ma le maualuga.
  • RAM Booster o se polokalame faigofie ma faigofie mo le faʻamamaina o le RAM. E oʻo lava i le leai o se gagana Lotu-gagana e le o se mea e sili ona tele, talu ai o mea uma e matua manino lava i le puleaina. O le mea sili ona leaga o le mea moni lea na toe faʻafouina i se taimi ua leva. I luga o faiga fou e faʻaaogāina (amataina i le Windows Vista), amata le polokalama ma faatino ana galuega faʻapitoa, ae leai se faʻamaoniga o lona sao saʻo.

    Tikiake Ram Booster Free

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Mz Ram Booster Faʻamama mama Razer Cortex (Taaloga Taʻaloga) Mama mama

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    RAM Booster - se polokalame mo le faamamaina o le RAM o se komepiuta patino. O loʻo faʻaalia i le faigofie tele o le faʻaaogaina e le au faʻaaogaina ma o se tasi o muamua i lana vasega.
    Faigaluega: Windows XP, 2000, 2003
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: J. Pajula
    Tau: Faʻatau
    Toa: 3 MB
    Gagana: Igilisi
    Version: 4.60