Le faʻavaeina o le Initaneti mai le komepiuta i le Windows 7

Ina ia mafai e le komepiuta ona galulue ma le sili atu le lelei ma ausia manaoga aupito lata mai o le saogalemu, e fautuaina e te faʻapipiʻiina pea faʻafou fou i luga. O nisi taimi e tuʻufaʻatasia e le atinaʻe OS se vaega o faʻamaumauga i totonu o se afifi atoa. Ae afai mo Windows XP o loʻo i ai le tele o 3 pusa, ona na o le toatasi lava na faʻasaolotoina mo le G7. Sei o tatou vaai pe faapefea ona faʻapipiʻi le Service Pack 1 i le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻaleleia mai le Windows XP i le Service Pack 3

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi

E mafai ona e faʻapipiʻi SP1 e ala i le fausiaina Faʻafou le Nofoagae ala i le siiina o le faila faila mai le ofisa aloaia a Microsoft. Ae ae leʻi faʻauluina, e manaʻomia ona e iloa pe manaʻomia e lau faʻalapotopotoga. I le uma, e mafai ona faʻapipiʻi le afifi talafeagai i luga o le komepiuta.

  1. Kiliki "Amata". I le lisi e tatala, kiliki i luga-saʻo (PKM) i luga o le mea "Komipiuta". Filifili "Meatotino".
  2. Ua tatalaina le faamalama o mea tau eletise. Afai i poloka "Lomiga Windows" o loʻo i ai se faʻailoga Papatusi 1, o lona uiga o le afifi na iloiloina i lenei tusiga ua uma ona faʻapipiʻiina i lau PC. Afai e misi lenei tusitusiga, ona talafeagai lea ona fai se fesili e uiga i le faʻaeʻeina o lenei faʻalauiloa taua. I totonu o le faamalama lava e tasi e faʻafeagai ma le igoa o le parameter "Faiga Faavae" E mafai ona e vaʻai i le vaega o lau OS. O lenei faʻamatalaga o le a manaʻomia pe afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le afifi i le siiina mai e ala i se masini mai le ofisa aloaia.

O le isi, o le a tatou vaʻai i auala eseese e faʻaleleia ai le polokalama i SP1.

Metotia 1: Tikia le faila faʻamaumauga

Muamua lava, mafaufau i le filifiliga e faʻapipiʻi ai le faʻafouga e ala i le siiina o le afifi mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

TALA SP1 mo le Windows 7 mai le nofoaga aloaia

  1. Faʻamau lau suʻesuʻega ma mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. Kiliki le ki. "Download".
  2. O le a tatalaina se faamalama i le mea e te manaʻomia e filifili ai le faila e sii mai e tusa ai ma le lautele lautele o lau OS. Suʻeina faʻamatalaga, e pei ona taʻua i luga, e mafai ona i ai i le faamalama meatotino o le komepiuta. E tatau ona e tusia se tasi o mea pito sili ona taua i le lisi. Mo se 32-bit system, o le a avea lenei faila ma faila "windows6.1-KB976932-X86.exe", ma mo tutusa i le 64 bits - "windows6.1-KB976932-X64.exe". A maeʻa le faailoga, kiliki "Lisi".
  3. A maea lena, o le a toe faʻafoʻi atu oe i le itulau lea e tatau ona amata ai i luga o le 30 sekone le faʻafeiloaiga o le faafouga talafeagai. Afai e le amata mo soo se mafuaʻaga, kiliki i le faʻamatalaga. "Kiliki iinei ...". O le faʻasalalauga lea o le a tuʻu ai le faila o le a tuʻuina atu i totonu o le 'upega tafaʻilagi. O le taimi o lenei faiga o le a faʻalagolago i le saoasaoa o lau initaneti. Afai e leai sau fesoʻotaiga vave, o le a umi se taimi, talu ai o le pusa e tele lava.
  4. A maeʻa le download, tatala "Saili" ma alu i le faʻailoga lea na tuʻu ai le mea na sii mai. E pei foi o le lafoaia o isi faila, kiliki lua i le faamaumatau o le kusi.
  5. O le a faʻaalia le window window, o le ai ai se lapataiga e tatau ona tapunia polokalama uma ma pepa ina ia aloese ai mai le leiloa o faamaumauga, talu mai le toe faʻaleleia o le komepiuta. Mulimuli i lenei fautuaga pe a talafeagai ma kiliki "Lisi".
  6. A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻi e le faʻapipiʻi le komepiuta e amata ona faʻapipiʻi le afifi. E tatau lava ona faʻatali.
  7. Ona tatalaina ai lea o se faamalama, lea o le a toe faaalia ai se lapataiga e uiga i le manaomia ona tapunia polokalama uma. Afai ua uma ona e faia lenei, kiliki "Faʻamau".
  8. O lenei mea o le a faʻapipiʻi ai le 'auʻaunaga. A maeʻa faʻafuaseʻi le komipiuta, o le a tupu tuusao i le taimi o le faʻapipiʻi, o le a amata i le faʻamatalaga ua uma ona faʻapipiʻiina.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

E mafai foi ona e faʻapipiʻi SP1 faʻaoga "Laina o poloaiga". Ae mo lenei mea, muamua e te manaʻomia le downloadina o lona faila faʻapipiʻi, e pei ona faʻamatalaina i le metotia muamua, ma tuu i totonu o se tasi o faʻamaumauga i luga o lau disk. O lenei metotia e lelei aua e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi faʻamaʻi faʻamaonia.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i le pepa "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi o loʻo taʻua "Tulaga Faataatia".
  3. Suʻe le mea i totonu o le pusa faʻamaufaʻailogaina "Poloaiga Poloaiga". Kiliki i luga PKM ma filifili le auala amataina ma aia tatau i le lisi ua faʻaalia.
  4. O le a tatalaina "Poloaiga Poloaiga". Ina ia amataina le faʻatulagaga, e tatau ona e resitalaina le tuatusi atoa o le faila faila ma kiliki le ki. Ulufale. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te tuʻuina se faila i le aʻa aʻa o se pu D, ona faia lea mo se 32-bit system, ulufale i le poloaiga lenei:

    D: /windows6.1-KB976932-X86.exe

    Mo se faiga e 64-bit, o le poloaiga e foliga faapenei:

    D: /windows6.1-KB976932-X64.exe

  5. A maeʻa ona ulufale atu i se tasi o nei tulafono, o le faʻalauiloaina o le faamalama o le afifiina o le folasia ua masani ai i matou mai le auala muamua o le a tatalaina. O isi gaoioiga uma e manaʻomia ona faʻatinoina e tusa ai ma le algorithm ua uma ona faʻamatalaina i luga.

Ae amata loa "Poloaiga Poloaiga" E manaia pe afai e faʻaaoga uiga faaopoopo, e mafai ona e setiina tulaga eseese mo le faʻatinoina o le faʻatinoga:

  • / filemu - Faʻalauiloa le faʻaogaina o le "filemu". A e ulufale atu i lenei nofoaga, o le faʻapipiʻiina o le a faia e aunoa ma le tatalaina o soʻolaupulaupu, sei vagana ai le faamalama, lea e lipotia ai le toilalo po o le manuia o le taualumaga pe a maeʻa;
  • / nodialog - o lenei parakalafa e faʻataga ai le faʻaalia o se pusa talanoaga i le faaiuga o le taualumaga, lea e tatau ona lipotia ai lona le manuia poʻo le manuia;
  • / pito i luga - o lenei filifiliga e taofia ai le PC mai le toe amataina i tua pe a uma ona tuʻuina le afifi, tusa lava pe manaʻomia. I lenei tulaga, ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina, o le ae manaomia le toe faʻafoʻi lima o le PC.

O se lisi atoa o laina eletise e mafai ona faʻaaoga pe a mafai ona vaʻaia le galulue faatasi ma le SP1 i le faaopoopoina o se uiga i le faatonuga autu. / fesoasoani.

Lesona: Launching le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 7

Metotia 3: Faʻatonuina le Nofoaga

E mafai foi ona e faʻapipiʻi SP1 e ala i se meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i Windows - Faʻafou le Nofoaga. Afai e mafai ona faʻafouina le faʻamaloilo aunoa i luga o le PC, ona i lea tulaga, i le leai o SP1, o le polokalama i totonu o le faʻamatalaga lava ia o le a ofoina atu e faʻatino ai le faʻatulagaga. Ona e manaʻomia lea ona e mulimulitaʻi i faatonuga faʻavae e faʻaalia i le mata. Afai e le atoatoa le faʻamaloilo aunoa, e tatau ona e faia nisi manipisi faaopoopo.

Lesona: Faʻafeiloaʻiga faʻafouina i le Windows 7

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Tatala le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Ma le isi, alu i "Faʻamatalaga Faʻatonu ...".

    E mafai foi ona e tatalaina lenei meafaigaluega e faaaoga ai le faamalama Taumafai. Kiliki Manumalo + R ma ulufale i le laina tatala:

    wuapp

    Le isi, kiliki "Lelei".

  4. I le itu tauagavale o le atinaʻe e tatala, kiliki "Suʻe mo faʻamatalaga".
  5. Faʻatino le sailiga mo faʻafouga.
  6. A maeʻa, kiliki "Faʻatulagaina Faʻafouga".
  7. O le faʻatulagaina o le faagasologa e amata, a maeʻa ona tatau ai lea ona toe faʻafouina le PC.

    Faʻalogo! Ina ia faʻapipiʻi SP1, e tatau ona i ai sau seti o faʻamaumauga ua leva ona faʻapipiʻiina. O le mea lea, afai latou te le i ai i luga o lau komepiuta, ona fai lea o le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i luga mo le sailia ma le faʻaopoopoina o faʻamatalaga o le a faia i le tele o taimi seʻia maeʻa ona faʻatulaga uma elemene e manaʻomia.

    Lesona: Faʻamaumauga faʻapipiʻi o faʻafouga i le Windows 7

Mai lenei tusiga e manino lava o le Service Pack 1 e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le Windows 7 e ala i le fausiaina Faʻafou le Nofoaga, ma le sii mai o le pusa mai le ofisa aloaia. Faaaogaina o "Faʻamaumauga Faʻamatalaga" sili atu ona faigofie, ae i nisi tulaga atonu e le aoga. Ona tatau ai lea ona sii mai le faʻamatalaga mai le upega tafaʻilagi a le Microsoft. E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e faʻaaoga ai "Laina o poloaiga" faatasi ai ma mea ua tuuina atu.