Vaʻai i se lisi o afifi faʻapipiʻi i Ubuntu

O le fausiaina o faʻailoga mo puipui i totonu, o se galuega e masani ona masani ai mo i latou o loʻo galulue i totonu o mamanu ma mamanu o fale nofo. I le Archicad version 19 o loʻo tuʻuina mai ai se meafaigaluega e mamanuina ai faʻataʻitaʻiga.

Ia e masani lelei ia te ia.

Tikia mai le lomiga lata mai o ArchiCAD

Faʻapefea ona fatuina sikola puipui i ArchiCAD

Faapea ua i ai sau potu avanoa e iai faitotoa, faamalama ma ni nai meaafale. Faʻasolosolo faʻasalaga o puipui o lenei potu. O lenei o le ae iloa le faigofie tele.

Faʻamatalaga aoga: Faʻailoga i ArchiCAD

Mai le faamalama o le fola, kiliki le "Scan" button i luga o le meafaigaluega. I le vaega o faamatalaga o loʻo i luga aʻe o le galuega galue, filifili "Filifiliga Geometric: Rectangle".

Kiliki i le tulimanu o le potu ma toe kiliki ina ia loka le vaega faʻasalalau i le isi itu. O lenei mea e faia ai se faʻataʻitaʻiga e aofia ai puipui uma o le potu.

O le ae vaʻaia ni laina saʻo se fa o loʻo o ese atu pe latalata i puipui. O laina nei laina. Latou te faʻamatalaina le vaega o le potu lea o le a paʻu ai mea faitino i totonu o le potu. Kiliki i le mea saʻo mo oe.

O loʻo i ai se mea faʻapipiʻi ma se faailoga faʻapitoa.

O le saluina o latou lava i le taimi nei e mafai nei ona maua i le taʻavale. O le kilikiina ia i latou o le a tatalaina ai le susueina o matala.

Alu i le faamalama o le fola ma filifili le mea e sosoʻo ai. Tatala le talanoaga talanoaga. Sei o tatou aveese le faailoga mai le fuafuaga. Tatala le tusi "Faailoga" ma filifili le "Leai Faailoga" mai le lisi o le pa'ū. Kiliki "OK".

Faʻatele laina laina o le suʻesuʻeina ina ia latou le vaeluaina meaafale, ae ia oʻo i le mea e faʻaaogaina (o loʻo i le va o le puipui ma le laina o loʻo vaʻaia).

Lesona: Faʻafefea ona e faia se fausaga o lau fale mautotogi

Liliu se tasi o le salu i le avetaʻavale. Faʻasilima-i luga o lona igoa ma filifili "Filifiliga Sue". O iinei atonu tatou te fiafia ai i nisi o vaega.

I le "Data Lautele" e mafai ona tatou setiina tapulaa o le loloto ma le maualuga o le faʻaaliga. Faʻasaʻo le faʻatapulaʻaina o le maualuga pe afai e te galue ma se tasi o potu i se fale maualuga.

Tatala le tusi o le "Model Show". I le vaega "Elements not in section", filifili le laina "Faʻavasegaina e le o ni mea faʻapitoa" ma atofaina "lanu o lau lava paʻu e aunoa ma se ufiufi". Ia siaki foi le atigipusa i autafa o le "Vector 3D hatching." O lenei taotoga o le a faia ai lau lanu lanu.

E le gata i lea, e pei lava o le vavaeina ma le fausaga, e mafai ona faʻaogaina le tele o le fua i le sikola.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: O polokalama sili mo le fuafuaina o se falemautotogi

O le faagasologa lea o le fatuina ma le faʻasaʻoina o mea e le o iai i Archicade Matou te faʻamoemoe o lenei lesona e aoga mo oe.