Top 10 sili atu faʻamoemoe 2019 PC taaloga

O folafolaga fou 2019 e tuʻuina atu i tagata palota taaloga i luga o le PC se numera o oloa fou susulu mo soʻo se tofo. Matou te faatalitalia ni tagata taʻavale mataʻutia, taʻavale tele gaioiga, faʻataʻitaʻiga mafaufau loloto, hardcore slashers, faʻamoemoega ua leva ona faatalitali ma sili atu. O le sefulu mea sili ona fiafia i ai i le 2019 e aofia ai poloketi e le tatau ona e misia!

O le anotusi

  • Faʻaleaga le tagata 2 Toefaʻamanatu
  • Warcraft 3: Fafano
  • Anno 1800
  • Metro: Esoto
  • Aofai Taua: Malo e Tolu
  • Devil May Cry 5
  • Cyberpunk 2077
  • Sini sam 4
  • Biomutant
  • Sekiro: Shadows Die Twice

Faʻaleaga le tagata 2 Toefaʻamanatu

Aso faʻasalalau - Ianuari 25

O le muai olaga o Leon Kennedy ua suia, e mafai ona tatou mateina po o le a le mea e liliu ai le tala autu a le toa

Oldfags o loʻo faatalitali e le mafai ona faʻatali, pe a oʻo mai se toe faaleleia o se tamaititi e sili ona fiafia i ai ile taaloga i luga o fausaga lauiloa. O le vaega lona lua o se tasi o le sili ona manuia o le faasologa o taaloga zombie Resident Evil 2 na toe tatalaina i tua i le 1998 ma manumalo i le alofa atoa. Ma le mea moni, o le faʻasologa i le uluaʻi kopi na tuʻuina atu i le au taʻavale e fa tala faʻatusa, o se siosiomaga malulu ma se tala manaia i le taulaga zombie o Raccoon City. O le toe faʻafouina o le folafolaga e faʻasaoina le atemosifia, toe faʻaleleia se taʻavale laitiiti (o le afi na maua mai le vaega lona fitu o le faasologa). O le mea moni, o suiga o le fanua ma folafolaga e lua na folafolaina ua uma ona siitia ai galu o felafolafoaʻiga o manatu faaalia e uiga i le mea fou o le a oʻo mai. Na faia e Capcom se toe lelei? Matou te aʻoaʻoina i le faaiuga o Ianuari.

Warcraft 3: Fafano

Aso faʻamalolo - 2019

O le taimi nei, o le a faitio le au faigaluega sili ona latou "toe galulue", e ui lava "latou te lei palota mo oe"

O le tausaga fou mo fofo tetele e foliga mai e matua mauoa lava. O le taimi nei, o le a maua ei latou e fiafia i le faiga faʻavae le avea ma pule o le vaega lona tolu o le taua RTS WarCraft. Ua folafola mai e le au atinaʻe le faʻaleleia o mea uma i le taʻaloga: mai faʻailoga ma faʻataʻitaʻiga i le faʻasologa o tala ma nisi o taaloga. O le iʻuga, tatou te maua se faʻamatalaga aupito sili ona mataʻutia ma sili ona mataʻutia o le fuafuaga taua o le taimi ua tuanaʻi.

Anno 1800

Aso faʻamalolo - Fepuari 26

Le alualu i luma e le tumau, o le a faapefea ona afaina ai le faasologa o Anno?

O le vaega fou o le Anno faasologa o fuafuaga tau tamaoaiga e tosina ai tagata fiafia i le ituaiga o taaloga e pei ona amataina talu mai le 1998. O le poloketi mai le vaega i le vaega e ofoina atu le au taʻaalo e toe fausia se nofoaga i le motu i le ogatotonu o le vasa ma faʻatuina ana fefaʻatauaiga ma isi 'aʻai. O le mea lea, o lau laufanua e leai uma punaoa talafeagai, o le faʻalauteleina, faʻaleagaina ma fesootaiga mulimuli ane ma le motu autu o se tasi o galuega autu i Anno. O le vaega fou o le a faʻafeiloaʻi ai taʻaloga i le amataga o le seneturi sefuluiva, pe a suia e tekinolosi fou i le gaosiga mea tuai. I le taimi muamua, ua mafai e le au atinaʻe ona faʻaalia manatu o Anno i taimi o le tele o suʻesuʻega faʻafanua, le lumanaʻi ma le isi paneta.

Metro: Esoto

Aso faʻamalolo - Fepuari 15

O gaioiga a le taaloga e sili atu i tuaoi o le laumua: o lea ua i ai i le au taaalo ni nofoaga fou o Rusia ma o se auala umi i sasae

Fans o le faasologa o tusi na saunia e Dmitry Glukhovsky ma le Metro faasologa o taaloga o loo faatalitali ma le naunautai i le tatalaina o se vaega fou o le latou fanafana sili ona fiafia i ai ma se siosiomaga matagofie ma le faalauteleina o le lalolagi. I le Malamalama Mulimuli, o tagata taaalo e faamoemoe o se malaga e faaleagaina le post-apocalyptic Rusia. O le lalolagi tatala, fili eseese, nofoaga matagofie - o nei mea uma o le a faʻavaivai ai loto o tagata Metro i le faaiuga o le taumalulu.

Aofai Taua: Malo e Tolu

Aso faʻapolopolo - Mati 7

O le taua o le taua i Saina o le a liliu ai lou malamalamaaga i metotia ma fuafuaga

2019 e mauʻoa i taaloga. O le isi vaega o le lauiloa taatele Total War o le a taʻu mai ai le taua i Saina i le 190 TA. O le sitaili ma taʻaloga a le isi Fono a le Fono Aoao a le Fono Aoao e mafai ona iloa i le taimi muamua. O le taua tele o le a faʻaalia i luga o le mapusaga o le lalolagi: e tatau i taʻaalo ona atiina ae nofoaga, faʻapotopoto autau ma auai i le faʻateleina. I le tulai mai o se feiloaiga o vaega o taua, ua faatalitali mai i tatou i le fesuiaiga i le nofoaga o le taua, lea i le taimi moni e mafai ai ona tatou manuia i le taumafai i le matafaioi a le taitaiau ma le taitaiina o le tafe.

Devil May Cry 5

Aso faʻapolopolo - Mati 8

Tausaga a Dante e oo lava i le feagai ai

I le International Women's Day, o le cyberworld o le a vaai i le mea muamua o se vaega fou o le Japanese slasher Devil May Cry 5, lea o le a toe foi atu i le uluaʻi tala. O le taulaiga o le a avea ma uo tuai o Dante ma Nero, o loo tau le taua ma temoni ma faasaoina le lalolagi. O le faufautua masani ma masani faʻalauiloa masani o le a fiafia i tagata o le ituaiga. O le DMC 5 o le a faʻaauau pea le masani lelei o le faasologa, e mafai ai e le au taaalo ona faia se fusuaga ofoofogia, onosaia le tele o monsters ma fasioti fatu tetele i musika taʻavale.

Cyberpunk 2077

Aso faʻamalolo - 2019

Mai le faatulagaina o le Vaitausaga Tutotonu i le lalolagi o le lumanaʻi, mai le Witcher i le Androids

O se tasi o taaloga aupito sili ona fiafia i ai le RPG mai le au fatu o The Witcher ua fuafuaina mo le 2019. O le aso faʻatoʻa faʻatoʻa tuʻuina atu e le i uma ona faaigoaina, o lea e popole ai tagata taʻavale e le mafai ona vaaia se vaʻai cyberpunk lelei i le isi 12 masina e sosoo ai. E le gata i lea, e faasino atu le nuu i le igoa o le uluai taaloga a le komipiuta Cyberpunk 2020, o fuainumera e ono faʻamaonia i le tausaga o le faʻamalolo. E tusa ai ma faʻamatalaga muamua, o le a tatou maua se lalolagi ofoofogia, o se tagata matua, ma le mafai ona faʻaaoga ma fesuiaʻia auupega ma mea faʻapipiʻi. O le taaloga mai le CD Projekt RED ua uma ona faʻatusatusaina ma Deus Ex, e ui i lea, latou te leʻi puleaina o Poles o le a lava le mafaufauga e maua ai se auala fou i le ituaiga ma tu atu i tua o isi galuega faatino.

Sini sam 4

Aso faʻamalolo - 2019

Serious Sam - e faavavau

O Serious Sam o le a toe foi mai i le 2019 i le vaega fou, ma faʻatalanoaina Planet Badass. E foliga mai e le tatau i le poloketi ona faamoemoeina se mea fouvale i le ituaiga, aua o se tulaga masani i le ponaivi o loo sauniuni e faasao se fana i le valea ma le le gata. I le taimi nei, o le au taaalo, e pei o aso tuai, e tatau ona latou o atu i le vaega o le mea e fai ai meaʻai toto ma faaali mai po o ai e matua ogaoga ma manaia.

Biomutant

Aso faʻamalolo - 2019

I le lalolagi o Biomutant, e oʻo lava i se lakapi lauiloa e mafai ona faʻataʻitaʻi se tagata faimalaga

Sa faamoemoeina le toe totoina o le biomutant i le 2018, ae na tolopoina le faasaolotoga. E tasi le mea o lenei mea - o le poloketi e faʻamalieina le faʻatali i le 2019, aua e folafola mai e matua matagofie lava ma e matua taua. E leai se masalosalo o loʻo tatou faʻatali mo se galuega ofoofogia fou, ona o le atinaʻeina o tusitala muamua o Just Cause. O le taupulega e uiga i le lalolagi, lea na tumu i le lalolagi i le maeʻa ai o le lalolagi. O le tagata autu o le raccoon e pulea. O lo o matou faatalitali mo se faigamalaga ofoofogia i le lalolagi lautele, fana, taua ma le tele o isi mea, lea na matou fiafia muamua i uluai vaega o Just Cause. O le taimi nei o lenei taʻaloga e taʻua o le Biomutant.

Sekiro: Shadows Die Twice

Aso faʻasalalau - Mati 22, 2019

Iapani faʻamalosi faʻatasi ma katanas ma sakura

O le faʻamalosia o le gaioiga a le au foafoa o le Poulalo Souls e le mafai ona ulu atu i le lisi o fuafuaga sili ona faʻamoemoeina o le tausaga. O taaloga masani i le faatulagaga a Iapani ua folafola mai e avea o se faʻailoga fou i le atiina ae o agaga-taaloga. Ua folafola mai e tusitala se tala ofoofogia e uiga i le toa Sekiro, o le ua osofia e se fiainu e tauimasui. E leai se saʻolotoga o le au taaalo e filifili se auala talafeagai mo i latou lava, tusa lava pe o le vavalalata ma le fili poʻo le alualu i luma faalilolilo i tulaga. O le faʻaaogaina o le tele-hook gadget o le a tatalaina ai le tele o fesoʻotaʻiga ma auala matagofie i le au taaalo i luma o le au taaalo.

O le tele o pisinisi tauvaga ua faʻaalia ai le fiafia moni mai le faʻalapotopotoga o taʻaloga. O le mea e sili ona leotele e faʻafiafia ai le fatu o le 'au taaalo, ma o latou alofilima - i le afu ma le fiafia, faʻatali mo le aso faʻamatufa peleina. Mata o galuega faatino o lumanai e faʻamaonia le faʻamoemoe? O le a vave ona tatou iloa, aua e le o umi le faʻatali!