Apple iPhone 5S Firmware ma Toe faaleleia


"Feʻavae" - o se tasi o sili ona lauiloa i le telefoni faʻapitoa o Photoshop, aua e mafai ai ona filifilia mea e sili ona maualuga. I le faʻaopoopoga, o le meafaigaluega e iai isi galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ai ona e fatuina ni foliga o tagata e sili ona lelei ma pulumu, tusi laina faʻasolo ma sili atu.

Aʻo faʻaaogaina le meafaigaluega, ua faia se mea e fai ai le vevela, lea e faʻaaoga mulimuli mo faamoemoega eseese.

Meafaigaluega peni

I lenei lesona o le a tatou talanoa e uiga i le faʻaaoga "Pera" o taʻavale e fausia, ma le auala e mafai ai ona faʻaaoga.

Faʻaauau le fausiaina

O vāega na faia e le meafaigaluega e aofia ai manatu ma taʻiala. Taʻiala (o le a matou faaigoaina o latou ave) e mafai ai ona e punou le nofoaga o loʻo i ai i le va o manatu e lua muamua.

  1. Tuu le taula muamua i se peni.

  2. Matou te tuʻuina le vaega lona lua ma, e aunoa ma le faʻamaloina o le kulimi o le kio, faʻalautele le uila. Mai le faasinoga o le "tosoina" e faalagolago i le itu o le a vavae ai le vaega i le va o le pito.

    Afai o le fagu e totoe e le faʻaogaina ma tuʻu le isi itu, o le a faʻaogaina aunoa le tootoo.

    Ina ia mafai (aʻo le i faatulagaina le mata) iloa le ala o le a punou ai le tagata, e tatau ona e siaki i totonu o le atigipusa "Vaʻai" i le pito i luga luga o le laulau.

    Ina ia aloese mai le punou o le isi vaega, e tatau ona pipi Alt ma toe faafoi le uila i le itu lea na faalauteleina e le kiore. O le laʻau e tatau ona mou ese atoa.

    E mafai ona faia le uila i se isi auala: tuu ni mea se lua (e aunoa ma le punou), ona tuu lea i le va o latou, patipati FMT ma toso i le itu saʻo.

  3. O le gaioiga o soʻo se pito i totonu o le taʻavale e faia faʻatasi ma le ki oomi FMT, o moli faʻamalosi - faʻatasi ai ma le ki o loʻo i lalo Alt.
  4. O le tapunia o le paʻu e tupu pe a tatou kiliki (tuu se togi) i le amataga.

Faʻasuina le konekarate

  1. Ina ia faatumuina le auala e maua ai, kiliki i luga o le tapoleni ma filifili le mea "Faatumu le ala".

  2. I le faamalama o le faatulagaga e mafai ona e filifilia le ituaiga ua tumu (lanu po o le mamanu), o le tuufaatasiga o le tulaga, o le malosi, fetuunai le fulufulumanu. A uma ona faʻamaeʻa tulaga e te manaʻomia e kiliki Ok.

Lelei o le Siʻosiʻomaga

O le otootoga o le paʻu o loʻo faia e se meafaigaluega na muai faʻauuina. O mea uma lava e mafai ona maua i le faʻamalo o le mata o le faʻamalama.

Mafaufau i se paʻu e ala i faataitaiga. Fuga.

1. Filifili se meafaigaluega Fusi.

2. Faʻaliliu le tele, faʻamalosi (mo nisi palasi, o lenei seti atonu e misi) ma le foliga i luga ole panel.

3. Filifili le lanu e manaʻomia i le pito i lalo o le laulau i le agavale.

4. Toe fai, ave le meafaigaluega "Feʻavae", kiliki-saʻo (ua uma ona matou faia le otootoga) ma filifili le aitema "Faʻamatala le taʻavale".

5. I le lisi pa'ū, filifili Fusi ma tulei Ok.

A uma ona faʻamaeʻa laasaga uma, o le a faʻataʻamilomilo le paʻu i le fusi teuteu.

Fausiaina o pulumu ma foliga

Ina ia fatuina se pulumu poʻo se foliga, matou te manaʻomia se taʻavale ua maeʻa. E mafai ona e filifili se lanu.

Fatu se pulumu. Manatua pe a faia se pulumu, e tatau ona sinasina le talaaga.

1. Alu i le lisi. Faʻataʻitaʻia - Faʻamatalaina le Suʻe.

2. Tuuina atu le igoa o le pulumu ma kiliki Ok.

E mafai ona maua le pulumu fai i totonu o le mea e faʻaaoga ai meafaigaluega (Fuga).

Pe a fatuina se pulumu, e tatau ona mafaufau i ai, o le tele o le paʻu, o le sili atu lea o le iʻuga. O lona uiga, afai e te manao i se pulumu maualuga, ona faia lea o se pepa tele ma tusia se ata tele.

Fatu se foliga. Mo se foliga, e le taua le lanu o le pito i lalo, talu ai ua fuafuaina e tuaoi tuaoi.

1. Kiliki PKM (peni i o matou lima) i luga o le tapoleni ma filifili le mea "Faʻamatalaina se faiga faʻavae".

2. E pei o le faataitaiga o le pulumu, tatou te tuuina atu le igoa o le ata ma kiliki Ok.

Saili se foliga e pei ona taua i lalo: filifili se meafaigaluega "Freeform",

i totonu o faʻamau i le pito i luga o le laulau e tatalaina ai se seti o foliga.

O eseesega e ese mai i le pulumu i totonu o lena mea e mafai ona fuaina e aunoa ma le aveesea o le lelei, o le mea lea pe a faia se fuainumera, e le o le telē e taua, ae o le numera o mea i le itu - o le itiiti ifo o mataitusi, o le ata sili. Ina ia faʻaitiitia le numera o mea, faʻagasolo le mea na faia mo le foliga ma le fesoasoani o ave.

Mea faʻanoanoa

Afai na e suʻesuʻeina ma le totoa le palakalafa i luga o le fausiaina o le paʻu, o le a le afaina ai ni faʻafitauli. Na o ni nai fautuaga:

1. I le paʻu (o kili) sosoʻo mai (ki FMTL + "+" (naʻo se faʻatasi)).
2. Sue le otootoga i sina mea itiiti e agai i le mea faitino e aloese mai le pa'ū ifo o le talaaga i le filifiliga ma vavae ese vaega piʻamea.

A uma ona faia le otootoga, e mafai ona e faʻatumu ma faia se pulumu, poʻo se foliga, ma e mafai ona e faia se nofoaga filifilia. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki o le kuki ma filifili lenei mea.

I totonu o tulaga tatou te faʻamalamalamaina le laina o le fulufulumanu (o le maualuga o le radius, o le sili atu foi le pulapula o le tuaoi o le a), tuu se vavalalata vavalalata "Susunuina" ma tulei Ok.

Ona filifili lea o le mea e fai i le filifiliga. E masani ona kiliki FMTL + Je kopi ai i se fale fou, ma vaeluaina ai le mea mai le talaaga.

Faʻasesega o konekarate

E leai se mea e tatau ona faʻamutaina: faʻatasi ai ma le meafaigaluega o le Pen, faʻafefe-saʻo ma kiliki "Aveese le taʻavale".

E maeʻa lenei lesona e uiga i le mea faigaluega. "Feʻavae". O le asō ua tatou maua le itiiti ifo o le malamalama e tatau ai mo le lelei o galuega, e aunoa ma ni faʻamatalaga le talafeagai, ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei malamalama i le faʻatinoga.