CraftWare 1.18.1

O le Kamupanī Kanata o Corel ua leva ona manumalo i le maketi mo faʻataʻitaʻiga vevela, faʻasaʻo CorelDRAW. O lenei polokalama, i le mea moni, ua avea ma tulaga masani. E faʻaaogaina e tagata mamanu, inisinia, tamaiti aoga ma le tele o isi. Mamanu o polokalama lauiloa, faasalalauga e te vaʻai i soo se mea - o le tele o lenei mea ua faia e faʻaoga ai CorelDRAW.

O le mea moni, o lenei polokalame e le mo le au matutua, ma o oe, pe afai e te manaʻo i ai, e mafai foi ona e faʻaaogaina, faigofie i le siiina o le faʻataʻitaʻiga (poʻo le faʻatauina) mai le ofisa aloaia. Ma o lenei, seʻi o tatou tilotilo i uiga autu.

Fausia mea faitino

O le galue i le polokalama e amata, ioe, faatasi ai ma le fatuina o paʻu ma foliga - o elemene taua i le vete. Ma mo lo latou foafoaga o loʻo i ai lava se tele o mea eseese o meafaigaluega. Mai faigofie: faʻamaufaʻailoga, polygons ma ellipses. Mo i latou taʻitasi, e mafai ona e faʻatulagaina le tulaga, lautele / maualuga, le maualuga o le suiga ma le mafiafia o laina. E le gata i lea, o ia mea uma e iai ona lava tulaga taua: mo se tafaoga, e mafai ona e filifilia le ituaiga o tulimanu (lapotopoto, ufiufi), mo polygons, filifili le numera o tulimanu, ma mai i liʻo e mafai ona e maua ni ata matagofie e ala i le tipiina o se vaega. E taua le maitauina o isi foliga (tafatolu, uʻamea, ata), o loʻo i totonu o le submenu.

E ese lava, o loʻo i ai ni meafaigaluega e tusia ai fua, e mafai foi ona vaevaeina i ni vaega se lua. Muamua e aofia ai fuainumera saoloto, laina tuusao, pupuni Bezier, laina gau ma pupuni i le 3 points. O tulaga faavae i lalo nei e tutusa lava: tulaga, lapoa ma le mafiafia. Ae o le vaega lona lua - o le teuteuga - ua mamanuina e aumai ai le matagofie. O loʻo i ai se filifiliga o pulumu, pulumu ma se peni calligraphy, mo ia mea uma o loʻo i ai le tele o sitaili tusitusi.

I le mea mulimuli, e mafai ona faʻanofoina mea faitino, suia ma toe faʻaleleia e ala i le faʻaogaina ma fai meafaigaluega. O lea ou te fia iloa ai se galuega taua e pei o le "tulaga tutusa," lea e mafai ai ona e fuaina le mamao i le va o laina tuusaʻo lua - mo se faataitaiga, puipui o le fale i le ata.

Faʻatinoga o mea

O le mea moni lava, e le mafai ona faʻaaogaina ituaiga uma o meafaitino faʻaaoga e faʻaoga muamua ai. O le fatuina o ni tulaga tulagaese i CorelDRAW o loʻo tuʻuina mai ai le galuega o le faʻatulagaina o mea faitino. E matua faigofie lava: tuʻufaʻatasia mai le lua i ni nai mea faigofie, filifili a latou ituaiga o fegalegaleaiga ma vave ona maua le oloa maeʻa. O mea e le mafai ona tuʻufaʻatasia, faʻafesoʻotaʻi, faafaigofie, ma isi.

Faʻaogaina o mea faitino

E te manaʻo i mea uma o lau ata ia matagofie le faʻatulagaga? Ona e i ai lea i le tuatusi. O le "faʻatulagaina ma tufatufaina" galuega, e tusa lava po o le a le manino, e mafai ai ona e faʻaogaina mea filifilia i luga o le tasi itu poʻo le ogatotonu, faʻapea foʻi ma fetuutuunai o latou tulaga vaʻai (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tele i le laʻitiiti).

Galue ma tusiga

O le tusiga o se vaega taua o faʻaaliga ma tuatusi i luga o le initaneti. E malamalama foi le au atinaʻe o le polokalame i lenei mea lelei, ma o lea latou te ofoina atu le tele o galuega faatino mo le galulue faatasi. I le faaopoopo atu i le faʻailoga a le tagata lava ia, lapoa, ma le lanu, e mafai ona e faʻavasegaina sitaili tusitusi (ligatures, mea teuteu), faʻatumu le talaaga, faʻaogaina (agavale, lautele, ma isi), faʻaoga ma le avanoa. O le mea lautele, toetoe lava pei o se tusitala tusitusi lelei.

Faʻavave i le vevela vevela

E galue uma lava faigofie: faʻaopoopo i ai se ata o le bitmap, ma i totonu o lona faʻasologa mea e filifili ai "Suʻeina". I lenei, i le mea moni, mea uma - i se taimi o le ae maua ai se faʻataʻitaʻiga vevela maeʻa. Na pau le tusi o Inkscape, o le iloiloga lea sa lolomiina i le taimi muamua, ina ua mafai ona galue le vectorization i ni fao, lea na mafai ai ona suia le ata. I CorelDRAW, sa ou le maua se galuega faapena.

Raster Effects

E le talafeagai le suia o se ata mamanu, aua o le polokalama e maua ai le latou gaioiga laitiiti. O le autu o fegalegaleaiga ma i latou o le tuʻuina atu lea o aʻafiaga. E tele naua mea, ae o se mea tulaga ese moni lava e leʻi maua.

Mama

• Avanoa
• Faʻasalalauga faʻapitoa
• Tele lesona i le galulue faatasi ma le polokalama

Faʻafitauli

• Totogi

Faaiuga

O le mea lea, CorelDRAW e iloa lelei lona fiafia tele i tagata tomai faapitoa o vasega eseese. O loʻo i ai i le polokalame se tele o mea e mafai ona malamalama i ai, ma e mafai ona malamalama i ai mo se amataga amata.

Talia le CorelDRAW Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona fatuina se kata pisinisi e faʻaaoga CorelDraw Lesona: tatou te faia le manino i CorelDraw Faʻaauau analogues ole polokalama CorelDraw Auala e faʻapipiʻi ai se vai papatiso i CorelDRAW

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CorelDRAW o se vailaʻau faʻapitoa faʻamalositino mo le galue ai ma faʻataʻitaʻiga vevela ma fusi i luga o se komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Corel Corporation
Tau: $ 573
Toa: 561 MB
Gagana: Rusia
Version: 2017 19.1.0.434