Auala e faʻafeiloaʻi ai ata mai le iPhone i le iPhone

I totonu o le Windows 10, e pei ona i ai muamua i le faatulagaga o le faiga faʻaoga, e mafai ona faia ni screenshots, ma e mafai ona faia i le tele o auala i le taimi e tasi - tulaga faʻasalalau ae le gata. I nei tulaga taʻitasi, o le a maua ai ata o le a teuina i nofoaga eseese. O le a le mea tonu, o le a matou faʻamatala atili.

Faʻamatalaga o le teuina o mata

I le amataga i Windows, e mafai ona e suʻe sikola i ni auala se lua - e ala i le kilikiina o le ki Lolomi Tusipasi poʻo le faʻaaogaina o le talosaga Scissors. I le pito i luga o le sefulu, e ese mai i nei filifiliga, o loʻo maua lava auala e faʻataunuʻu ai, e taʻua i le numera tele. Mafaufau pe o fea na maua mai ai ata na maua e ala i taʻiala taʻitasi ua faʻaalia, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga na faia e ala i le faʻaaogaina o isi polokalame, e faʻaolaina.

Filifiliga 1: Papatusi

Afai e leai se faʻasalalauga e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, ma o meafaifaʻailoga faʻapitoa e le o faʻatulagaina pe le atoatoa, o ata o le a tuʻuina i luga o le papipola pe a maeʻa le kiliina o le Ripoti Ripoti ma soo se faʻapotopotoga e fesootaʻi ai. O le mea lea, e tatau ona aveesea se ata mai le mafaufau, o lona uiga, faʻaofiina i totonu o soʻo se faʻataʻitaʻi ata, ona faʻaolaina lea.

I lenei tulaga, o le fesili pe o fea e teu ai faʻamatalaga i le Windows 10 e le aoga, talu ai ona e faʻamatalaina lenei nofoaga ia oe lava - soʻo se polokalame e tatau ona pasi mai se ata mai le kilipa laupapa e manaʻomia lou faʻamaonia le faʻamaumauga mulimuli. E faatatau foi lenei i le Palemia faʻasolosolo, lea e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o ata mai le kilipa laupapa - e tusa lava pe e te filifilia le mea autu "Faasaoina" (ae le o le "Save as ..."), e tatau ona e maka le ala (pe a faʻauluina atu le faila patino mo le taimi muamua).

Filifiliga 2: Faʻamaumauga laugatasia

E pei ona matou taʻua i luga, e sili atu i le tasi fofo tulaga masani mo le faia o faʻatalanoaga i luga o le sefulu. Scissors, "Tusia i luga o le fasipepa mata" ma le faʻaaogaina ma le faʻailoga suafa "Taʻaloga taʻaloga". Ua fuafua lenei mea e puʻe le mata i taaloga - ata uma ma ata vitio.

Manatua: I le lumanaʻi lumanaʻi, o le a sui atoa ai Microsoft Scissors i luga o le talosaga "Tusia i luga o le fasipepa mata", o lona uiga, o le muamua o le a aveesea mai le faiga faʻaogaina.

Scissors ma "O se ata i le vaega ..." e ala i le lē mafai, latou te ofoina atu e faʻasaoina ata i se faʻailoga laugatasia. "Ata", lea e mafai ona e maua saʻo "O lenei komepiuta", ma mai so o se vaega o le faiga "Saili"e ala i le faʻafeiloaʻiina o lana 'olo faʻatautaia

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le "Explorer" i le Windows 10

Manatua: I le lisi o mea e lua o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai le "Save" ma le "Save As ..." mea. Muamua e mafai ona e tuʻuina le ata i se tusi faʻasologa poʻo se tasi na faʻaaogaina i le taimi mulimuli pe a galue ma se ata patino. Afai e te filifilia le aitema lona lua, e le mafai ona tatalaina le nofoaga mulimuli na e faaaogaina, o lea e mafai ai ona e suʻeina le mea na tuʻuina muamua ai mata.

O se faʻataʻitaʻiga faʻatautaia e fuafuaina e pueina ata i taaloga, faʻasaoina ata ma vitio na maua ona o se faʻaaoga i se isi faʻamaumauga - "Ata pue"totonu i totonu o le lisi "Vitio". E mafai ona e tatalaina i le auala tutusa e pei "Ata", talu ai o lenei foi o se faletupe polokalama.


I le isi itu, e mafai foi ona e alu sao i le auala i lalo, pe a uma ona suiIgoa ole igoai lou igoa.

C: Tagata faʻakamahi Faʻameoga_Vasega Ataata Atagata

Vaʻai foi: Tusi le vitio mai le komepiuta i le Windows 10

Faʻasalalauga 3: Faʻamaumauga Faʻasalalau Tolu

Afai tatou te talanoa e uiga i oloa faʻapitoa faʻakomepiuta e maua ai le mafai e puʻeina le mata ma fatuina ata poʻo vitio, e le mafai ona tuʻuina atu se tali lautele i le fesili e uiga i le nofoaga o lo latou faʻasaoina. O le mea lea, o nisi o tusi talosaga e le mafai ona tuʻu ai a latou faila i le tusi faʻasologa. "Ata"o isi e faia a latou lava pusa i totonu (o le tele lava o lona igoa e fetaui ma le igoa o le tusi talosaga), le lona tolu - i totonu o le lisi "My Documents", poʻo i soʻo se tulaga e le faʻamaonia.

O le mea lea, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai le uluai fafautusi mo le teuina o faila e le suʻega masani a Ashampoo Snap, lea o loʻo i totonu o le laasaga masani a le Windows 10. O le mea lautele, e faigofie tele ona malamalama lelei pe o fea e faʻasaʻo ai e se polokalama faapitoa faʻamatalaga. Muamua, e tatau ona e siakiina tulaga o loʻo i luga mo le i ai o se pusa e iai se igoa masani. Lona lua, ina ia maua lenei faʻamatalaga, e mafai ma e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i tulaga o se faʻamatalaga patino.

Ma le isi, i le silasila i eseesega i fafo ma galuega o ia oloa taitasi, o se mea e masani ai mo algorithm uma o amioga e le oi ai. O le tele o taimi e te manaʻomia ai le tatalaina o le lisi o lisi "Faʻatonu" (po o le "Filifiliga", e le tele taimi - "Meafaigaluega") poʻo "Faʻatonu", pe afai o le tusi talosaga e le o le Lotu ma ei ai se faʻaoga Peretania, ma maua le mea oi ai "Fafo atu" (po o le "Faasaoina"), lea o le a faʻamaonia ai le faʻamaufaʻailoga mulimuli, sili atu saʻo, le ala tuusao i ai. E le gata i lea, ae tasi i le vaega talafeagai, e mafai ona e faʻamaonia lou nofoaga e teu ai ata, ina ia mautinoa ai le mea e te suʻe ai.

Vaʻai foi: O fea e teu ai screenshots i luga o le Steam

Faʻasalaga 4: Puipui o le Cloud

E toetoe lava o faʻavevesi uma o fale o loʻo faʻapipiʻiina i le tele o isi faʻaopoopoga, e aofia ai le pueina o ata, poʻo se isi talosaga na fuafuaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe. O lenei galuega e avanoa mo le Windows 10 OneDrive, mo Dropbox, ma mo Yandex.Disk. O nei polokalame taitasi e ofoina atu "ia tofia o ia lava o se meafaigaluega faʻapipiʻi mo le fausiaina o mataʻitusi i le taimi lava e te muamua taumafai ai e puʻe le lauulu ao faʻaaogaina (galue i tua) ma tuʻuina atu o isi auala e puʻeina ai e le atoatoa pe le faʻaaogaina i le taimi ( o lona uiga, na o le tapunia).

Vaʻai foi: E faʻapefea ona ave screenshots e faʻaaoga ai le Yandex.Disk

O le ao e sili atu ona faʻasaoina ata puʻeina i se faila. "Ata", ae le o taʻua i luga (i totonu o le "Option 2" vaega), ae o se tasi oi tatou lava, o loʻo i luga o le ala o loʻo tuʻuina atu i totonu o faʻaoga ma faʻaaogaina e faʻamaopoopo ai faʻamaumauga faʻatasi ma le komepiuta. I le taimi lava e tasi, e masani lava ona faia se fafautusi i totonu o se isi tusi ma ata. "Faʻafanua" poʻo "Faʻafanua". O le mea lea, afai e te faʻaogaina se tasi o nei tusi talosaga e fatu ai mataʻitusi, e tatau ona e suʻeina faila faila i totonu o nei laupepa.

Tagai foi:
Matapeʻape mataʻitusi
Faʻafefea ona ave se faʻamalama i luga o se komepiuta ma Windows

Faaiuga

E leai se faʻamatalaga masani ma masani i mataupu uma o le tali i le fesili o loʻo faʻamaonia ai screenshots i luga o le Windows 10, ae o se tasi lea o se faʻailoga faʻamau (mo se polokalama poʻo se faʻamatalaga patino), poʻo le ala na e faʻamaonia mai ia oe lava.