Liliu le "God Mode" i le Windows 7

O nisi taimi, e manaʻomia e Microsoft Word ona sili atu nai lo na o se laupepa poʻo ni pepa o le ituaiga lava o tusitusiga, e tusa lava pe saʻo le faatulagaina, ma parakalafa filifilia, ulutala ma ulutala. I nisi o tulaga, o le tusitusiga i totonu o le pepa aloaia e manaʻomia ai le faʻatulaga lelei, lea e mafai ona avea o se faʻavaa. O le mea mulimuli e mafai ona matagofie, lanu, ma faʻamaoni, ae i soo se tulaga lava, o mea tutusa o le pepa.

Lesona: Faʻafefea ona aveese le vae i le Upu

O lenei tusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona fatuina se faʻavaa i le MS Word, faʻapea foʻi ma le auala e mafai ai ona suia e tusa ai ma manaʻoga o loʻo tuʻuina atu mo se pepa patino.

1. Alu i le tab "Fuafuaga"o loʻo i luga o le vaega o loʻo pulea.

Manatua: Ina ia faaofi se faavaa i le Upu 2007, alu i le tab "Taiala Lisi".

2. Kiliki le ki "Itulau itulau"i totonu o se vaega "Itulau Faʻamatalaga".

Manatua: I totonu o le Microsoft Word 2003 mea "Faʻatonu ma Faʻatoʻa"manaʻomia e faʻaopopo se faʻavaa, o loʻo i le lisi "Faatulaga".

3. O le ae vaʻai i se pusa talanoa i totonu o le pito muamua ("Itulau") i le itu tauagavale e te manaʻomia e filifili ai se vaega "Tausaga".

4. I le itu taumatau o le faamalama, e mafai ona e filifilia le ituaiga, lautele, lanu lanu, ma le ata (o lenei filifiliga e le aofia ai isi mea faaopoopo mo le faavaa, e pei o le ituaiga ma le lanu).

5. I le vaega "Faaaoga i le" E mafai ona e faʻamaonia pe e te manaʻo i se faʻavaa i totonu o le pepa atoa poʻo se itulau patino.

6. Afai e talafeagai, e mafai foi ona e tatalaina le lisi. "Taimi" ma faatulaga le tele o fanua i luga o le pepa.

7. Kiliki "Lelei" e faʻamaonia, o le a faʻaalia loa le faʻavaa i luga o le pepa.

O le mea uma lava, aua o le taimi nei ua e iloa le faiga o se faʻavaa i le Word 2003, 2007, 2010 - 2016. O lenei tomai o le a fesoasoani ia te oe e teuteuina ai soʻo se pepa ma faʻatautaia mea o loʻo aofia ai. Matou te moomoo ia te oe o le gaioiga galue ma e na o taunuuga lelei lava.