E faʻafefea ona solo VK faʻamatalaga

I lenei tusiga, o le a matou aʻoaʻoina auala e faʻaleleia ai avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le polokalama e sili ona faigofie ma lauiloa mo lenei Taʻavale DriverPack Solution. Aisea e taua tele ai le faʻaleleia o polokalama uma? O le fesili e saʻo, ae e tele tali i ai, ae ui i lea, latou te taʻitaʻia uma le mea moni e aunoa ma ni lomiga fou, e sili atu le leaga o komepiuta komepiuta, pe a aoga.

Taʻavale Avetaavale o se meafaigaluega e mafai ai e oe ona otometi ona faʻaeʻeina ma faʻaleleia avetaʻavale i luga o se komepiuta po o se komepiuta. E lua lomiga o le polokalame - o le muamua na maua ai se faʻafouga i luga o le Initaneti, ma le lua o loʻo tufatufaina faʻatasi ma le masini faʻapitoa i lona tuufaatasiga, ma o lana kopi tuusaʻo. O nei lomiga e leai se totogi ma e le manaʻomia le faʻatulagaga.

Tikiake DriverPack Solution

Faʻamaumauga o Avetaʻavale i le AvetaʻavalePack Solution

Faʻafouina aunoa

Talu ai e leai se mea e manaʻomia, e faʻatautaia le faila faila. A maeʻa le faʻaaliga, matou te vave vaaia se faamalama i le "Install automatic" button.

O lenei galuega e aoga mo i latou e malamalama i komepiuta i le tulaga maualuga, aua a e kiliki i luga o se ki, o le polokalama e tumu ai le tele o galuega nei:
1) O le a fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai lea o le a mafai ai e oe ona toe faafoi atu lomiga o polokalama faakomepiuta i le tulaga o le toilalo
2) Iloilo le faiga mo avetaavale ua le toe aoga
3) Faʻatino polokalama faʻapipiʻi e le lava i luga o le komepiuta (masini komepiuta ma nisi faʻalautelega faaopoopo)
4) Faʻamau i luga o le Windows 7 ma le luga ia avetaavale ua misi, faʻapea foʻi ma le faʻafouina o le tuai i le lomiga fou

A maeʻa le seti, o le a faʻasalalau se faʻamatalaga o le faʻatulagaga manuia.

Tomai faʻapitoa

Afai e te faʻaaogaina le metotia muamua, e mafai ona e vaʻaia e itiiti lava le faʻalagolago i le tagata faʻaaoga, talu ai o le polokalame e faia mea uma. O se faʻaopoopoga tele lea, aʻo faʻapipiʻiina uma avetaavale talafeagai, ae o le mea e le lelei ai, o le faʻapipiʻiina lea o komepiuta e sili ona le manaʻomia e le au faʻaoga.

I tulaga faʻapitoa, e mafai ona e filifili mea e faʻapipiʻi ma mea e leai. Ina ia e alu i se tulaga faʻapitoa, e tatau ona e kiliki le ala talafeagai.

A uma le kiliki, o le a tatalaina le faamalama o loʻo i luma. Muamua lava, e tatau ona e faʻamaonia le faʻapipiʻiina o polokalama le talafeagai. E mafai ona faia lenei mea i luga o le lisi software, aveese faʻamaonia e le manaʻo.

O lenei e tatau ona e toe foʻi atu i le taʻavale avetaavale.

A maeʻa lena, tusi uma le polokalama, i le taumatau lea e fai mai "Faʻafou" ma kiliki le "Install automatic" button. I lenei tulaga, o polokalama uma ua filifilia o le a faʻapipiʻi i luga o le Windows 10 ma le OS o le pito i lalo.

Ae e mafai ona e faʻapipiʻiina i latou taʻitoʻatasi e ala i le kiliki i luga o le "Update" button.

Faʻafou e aunoa ma se polokalama

I le faʻaopopo i le faʻafouina o avetaavale e faʻaaoga polokalame faʻapitoa, e mafai ona e faafouina i latou e faʻaaoga auala faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, peitaʻi, e le o taimi uma e manaʻomia ai le faʻafouina o se faʻalauiloa. I luga o pupuni 8 o loʻo galue laitiiti lava.

E mafai ona faia lenei mea i le auala lenei:

1) Faʻasala-lelei i luga o le "My Computer" i le "Amata" lisi poʻo luga o le "Desktop" ma filifili "Pulega" i le lisi o le matūua.

2) O le isi, filifili "Pule Faʻatonu" i le faamalama e tatala.

3) A maeʻa lena, e tatau ona e maua le masini manaʻomia ile lisi. E masani lava, o se lanu samasama samasama e vaʻaia i tafatafa o le masini e manaʻomia ona faʻaleleia.

4) E lua ala e faʻaleleia ai, ae o le sailiga i luga o le komipiuta e le fetaui, aua o le mea muamua e te manaʻomia e sii mai ai le polokalama. Kiliki "Suʻe aunoa mo le faʻaleleia o avetaavale."

5) Afai e manaomia e le avetaʻavale se faʻafouga, o le a faʻapupulaina se faamalama i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻapipiʻiina, ma a le o lea, o le polokalama o le a logoina oe e le manaʻomia le faʻafouina.

Vaʻai foi: O polokalama sili mo le faʻafouina o avetaavale

Matou te mafaufau i ni auala se lua e faʻafouina ai taʻavale i luga o se komepiuta. O le auala muamua e manaʻomia ai le i ai o le DriverPack Solution, ma o lenei filifiliga e sili atu le lelei, talu ai e le masani ona faʻaalia e le polokalama faʻailoga tuai e aunoa ma se polokalama tʻatolu.