Best Antivirus 2015

Matou te faʻaauauina pea le faʻalapotopotoga faaletausaga o le sili ona lelei. O le tausaga 2015 e malie i lenei tulaga: ua suia taitai ma, o le a le mea e sili ona ofoofogia, o se virus e leai se totogi (lea na faʻaalia i le faʻalogo i se mea itiiti i le sili atu i le tausaga talu ai) faʻavae i le TOP, lea e le maualalo, ma i nisi o mea e sili atu i le aufaʻatonu ua totogiina. Vaʻai foi: Best free antivirus 2017.

A maeʻa lomiga taʻitasi e uiga i le sili antiviruses, ou te maua le tele o faʻamatalaga, o le mea o loʻo afaina ai i le mea na ou faʻatau atu ia Kaspersky, e leʻi tusia e uiga i se ituaiga antivirus sa faʻaaoga e se tasi mo le 10 tausaga ma e matua fiafia tele, o loʻo faʻaalia i le fuataga o se oloa le aoga. O le tali mo le aufaitau o loʻo i ai se manatu talitutusa na ou saunia i le faaiuga o lenei mea.

Faʻamatalaga 2016: silasila i le Best Antivirus mo le Windows 10 iloiloga (totogiina ma le saoloto free).

Faʻaaliga: faʻaaogaina le antiviruses fale mo faʻaoga PC ma pona komipiuta o loʻo faʻaogaina le Windows 7, 8 ma le 8.1. Masalo, mo le Windows 10, o le a tutusa lava taunuuga.

Sili o le sili

Afai i totonu o le tolu tausaga na muamua atu, o Bitdefender Internet Security na avea ma taʻitaʻi i le tele o suʻega a le antivirus (lea na lipotia mai ma le fiafia e le kamupani lana 'upega tafaʻilagi aloaia), ona o se taunuuga o Tesema i le tausaga talu ai ma le amataga o lenei, na maua ai le Kaspersky Lab product - Kaspersky Internet Security (here Tomatoes e mafai ona felelei, ae na ou folafola atu e faʻamatala mulimuli ane pe o le a le mafuaʻaga o lenei antivirus TOP,).

I le vaega lona tolu o se virus e leai se totogi, e masani ona ulufale i le fua faatatau i se taimi puupuu. Ae o mea uma i le faasologa.

Kaspersky Internet Security 2015

Seʻi o tatou amata i faʻamatalaga o suʻega lata mai mai le taʻitaʻia o le laupepa tutoatasi (e leai se tasi o Rusia, e tofu tagata uma ma se talafaasolopito umi ma e faigata ona masalomia i latou o le agaalofa i Kaspersky):

  • AV-Suʻega (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Galuega 6/6, Faʻaaoga 6/6.
  • AV-Faʻatusatusaga - tolu fetu (Advanced +) i faʻataʻitaʻiga uma na faʻataʻitaʻiina (siakiina, aveeseina, puipuiga faʻamalosi, etc. Mo nisi faʻamatalaga tagaʻi i le pito o le tusiga).
  • Dennis Technology Labs - 100% i faʻataʻitaʻiga uma (iloa, leai ni mea sese).
  • Bulletin Virus - na pasia, e aunoa ma ni mea sese (RAP 75-90%, o se tulaga taua tele, o le a ou taumafai e faʻamatala mulimuli ane).

I le numera o suʻega, matou te maua le nofoaga muamua mo le Kaspersky anti-virus product.

Ou te manatu e le manaomia e le antivirus, poʻo le Kaspersky Internet Security package, se mea faigofie ma lelei mo le puipuia o lau komepiuta mai i taufaʻamataʻu eseese, aveesea faʻamaʻi ma isi faʻaopoopoga mea faʻapitoa, e pei o le totogiina o tupe, puipuiga o matua, ma se disasese faʻafuaseʻi o le Kaspersky Rescue Disk o se tasi lea o mea sili ona aoga o lenei ituaiga) ma e le gata.

O se tasi o finauga masani e faasaga i Kaspersky Anti-Virus o lona aʻafiaga leaga i luga o le komepiuta. Ae ui i lea, o suʻega e faʻaalia ai le faʻafeagai, ma o loʻu lava aafiaga faʻapitoa e tutusa: o le oloa e faʻaalia lelei lava ia i masini malupuipuia.

Sitema aloaia i Rusia: //www.kaspersky.ru/ (o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga saoloto mo le 30 aso).

Bitdefender Internet Security 2015

Bitdefender anti-virus software ua leva ona toetoe lava o le taʻitaʻi e le mafaamatalaina i suega uma ma fua faatatau. Ae i le amataga o lenei tausaga - o le nofoaga lona lua. Suʻega o Suʻega:

  • AV-Suʻega (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Galuega 6/6, Faʻaaoga 6/6.
  • AV-Faʻatusatusaga - tolu fetu (Advanced +) i uma na pasia suega.
  • Dennis Technology Labs - 92% puipuiga, 98% tali saʻo, fua faʻatatau - 90%.
  • Faʻamatalaga Mataʻutia - pasia (RAP 90-96%).

E le gata i lea, e pei o le oloa na muamua atu, o Bitdefender Internet Security ei ai isi meafaigaluega mo le puipuia o matua ma le totogiina o tupe, galuega a le sandbox, faamamaina ma le televave o le utaina o mea komepiuta, tekonolosi e tetee i le gaoi mo masini feaveai, faiga le lelei mo paranoids ma isi talaaga.

O faʻamatalaga mo le matou faʻaaogaina atonu o le le lava lea o le gagana Rusia, ma o lea o nisi galuega (aemaise lava i latou o loʻo tauaveina igoa o igoa) e ono le manino atoatoa. O le vaega o totoe o se faʻataʻitaʻiga sili lea o antivirus, tuʻuina atu le puipuiga faʻamaoni, le faʻaaogaina i punaoa komepiuta ma faigofie tele.

I le taimi nei, o aʻu lava ia Bitdefender Internet Security 2015 na faʻapipiʻiina i luga o laʻu OS autu, lea na ou mauaina mo le saolotoga mo le 6 masina. E mafai foi ona e mauaina se laisene mo le ono masina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia (e ui o le mea moni o loʻo taʻu mai e le tusiga ua maeʻa le gaioiga, o loʻo faʻaauau pea ona toe galue ma vaʻavaʻai taimi, taumafai ai).

Qihoo 360 Saogalemu i luga o le Initaneti (poo le 360 ​​Aofaiga o le Puipuiga)

I le taimi muamua, e tele lava ina talafeagai e tali po o le fea mea e sili atu ona lelei - totogiina pe leai foi pe mafai foi e le isi lona lua ona maua se tulaga talafeagai o le puipuiga. E masani lava ona fautuaina au e leai se totogi, ae o nisi o tuusaunoaga, ua suia le tulaga.

Faʻatonuina le antivirus mai le Faʻalapotopotoga Faʻapitoa China Qihoo 360 (o le Qihoo 360 Internet Security, lea ua taua nei o le 360 ​​le aofaʻi o le Puipuiga) o se tausaga na faʻataʻamilo i le tele o tagata totogi totogi ma e tatau ona nofo faʻatasi i totonu o taʻitaʻi i itu taua uma mo le puipuia o se komepiuta ma se polokalama.

Suʻega o Suʻega:

  • AV-Suʻega (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Galuega 6/6, Faʻaaoga 6/6.
  • AV-Faatusatusaga - tolu fetu (Advanced +) i suʻega uma na pasia, lua fetu (Advanced) i le suʻega o faʻatinoga.
  • Dennis Technology Labs - e leai se suega mo lenei oloa.
  • Bulletin Virus - na pasia (RAP 87-96%).

Ou te le faʻaogaina lenei antivirus, ae o iloiloga, e aofia ai i latou i faʻamatalaga i luga o le remontka.pro, o loʻo faailoa mai e matua faamalieina tagata, lea e faigofie ona faʻamatalaina.

Ole aofaiga ole aofaiga ole telefoni feaveai ile tele ole auala e mafai ai ona faʻaaogaina le tele ole telefoni feaveaʻi (i le gagana Rusia). mo se faʻataʻitaʻiga, o le Bitdefender engine o loʻo aʻafia ai), faʻamaonia e toetoe lava faʻamautinoa le siakiina ma le aveesea o siama ma isi taufaʻatau mai le komepiuta.

Afai e te fiafia i ai, e mafai ona e faitau i le Vaaiga Aoao o le free virus antivirus 360 Total Security (o loʻo i ai foi faʻamatalaga i luga o le download ma le faʻapipiʻiina).

Manatua: o le atinaʻe i le taimi nei e silia ma le tasi le ofisa aloaia, faʻapea foi ma igoa e lua - Qihoo 360 ma Qihu 360, pei ona ou malamalama i ai, i lalo o igoa eseese ua resitala le kamupani i lalo o pulega eseese.

Official 360 Total Security website i le Rusia: //www.360totalsecurity.com/ru/

5 masini sili atu ona lelei

Afai o le tolu antivirus muamua ua i ai i le TOP i itu uma, ona o le isi 5 antivirus oloa, o loo lisiina i lalo, e toetoe lava a lelei e pei o le siakiina ma le aveeseina o mea taufaamatau, ae e laʻititi i tua i tulaga o faatinoga ma le faʻaaogaina (e ui o le parakalafa mulimuli autu).

Avira Internet Security Suite

E tele tagata faʻaoga e masani i le virus free Avira (lelei ma televave, i le ala).

O se tali e totogi e faʻamautinoa ai le malupuipuia, puipuiga o komepiuta ma faʻamatalaga mai le kamupani lava e tasi - Avira Internet Security Suite 2015 i lenei tausaga o loʻo i luga foi o faʻamatalaga o le antivirus.

ESET Smart Security

O le isi oloa lauiloa a le antivirus i Rusia - ESET Smart Security o se tasi o mea pito sili ona lelei i suega o antivirus mo le tausaga lona lua, e itiiti lava i tua o le tolu pito i luga ae le o itu sili ona taua (ma, e ese mai, sili atu ia i latou i nisi o suʻega).

Avast Internet Security 2015

E tele e faʻaaoga le antivirus free Avast ma, afai o oe o se tasi o na tagata faʻaoga ma o loʻo e mafaufau i le fesuiaiga i le totogiina o le Avast Internet Security 2015, e mafai ona e faʻamoemoe o le puipuiga o le a le faʻasaʻoina oe, pe a faʻamasinoina e suʻega tutusa. I le taimi lava e tasi, o le free version (Avast Free Antivirus) e le sili atu ona leaga.

Ou te matauina o taunuuga o Avast e sili atu ona sili atu ona faʻaogaina nai lo isi mea na toe iloiloina (mo se faʻataʻitaʻiga, i le AV-Comparative tests o le a lelei iuga, ae le o le mea sili).

Trend Micro ma F-Secure Internet Security

Ma le lua antiviruses mulimuli - tasi mai Trend Micro, o le isi - F-Secure. Na faʻaalia uma i le tulaga o le sili ona lelei i le tausaga talu ai nei, ma e lua e le fiafia i Rusia. E ui lava e tusa ai ma o latou tiute, o nei antiviruses e fetaui ma lelei.

O mafuaaga mo lenei mea, i le mea e mafai ona ou iloa, o le leai o se gagana Rusia (e ui lava sa i ai i le F-Secure Internet Security of previous versions, ou te lei mauaina i le taimi nei) o le atinaʻe ma atonu, o le maketiina o taumafaiga a kamupani i la tatou maketi.

Aiseā e mafua ai le faʻaaogaina o antiviruses i lenei faatulagaga?

O le mea lea, ou te tali muamua atu i le tele o talosaga i laʻu topirivirus. Muamua, o le nofoaga o mea tau komepiuta i nofoaga e le o faavae i luga o mea ou te fiafia i ai, ae o se tuufaatasiga o suega aupito lata mai o le taʻitaʻia, faʻaaogaina e le tagata lava ia (ma manatu i ai) tutoatasi, falesuesue antivirus:

  • AV-Faʻatusatusaga
  • AV-Suʻega
  • Lapataiga o siama
  • Dennis Technology Labs

Latou te faʻaaogaina lava ana lava taualumaga mo suʻega, ma ona lava taʻiala ma fua mo latou, avanoa i luga o nofoaga aloaia, mo le tuʻuina atu o iuga. (Manatua: e mafai foi ona e mauaina le tele o fale suesue a le "tutoʻatasi" o lenei ituaiga i luga o le Initaneti, lea na foliga mai o le a faatulagaina e se tagata faʻatautaia faapitoa i le antivirus, ou te leʻi iloiloina au taunuʻuga).

AV-Comparatives e maua ai le suʻega suʻega sili ona lelei, o nisi o loʻo lagolagoina e le malo Austrian. Toeitiiti lava o suʻega uma e faʻaogaina i le faʻamaonia o le lelei o le antiviruses e faʻatatau i le tele o vevela osofaʻiga, le mafai gafatia o le masini komepiuta e iloa ai faʻamataʻu fou ma aveesea. O le taunuʻuga maualuga o suʻega o le 3 fetu poʻo le Advanced +.

AV-Suʻega e suʻeina e le aunoa suʻesuʻega faʻamalosi mo uiga e tolu: puipuiga, faʻatinoga ma le faʻaaogaina. Le taunuʻuga maualuga mo uiga taʻitasi - 6.

Laboratory Dennis Technology Labs e faʻapitoa i suʻega e latalata i tulaga moni o le faʻaaogaina, taʻitaʻia suʻesuʻega i luga o punavai o loʻo i ai nei o faʻamaʻi pipisi ma siama leaga i lalo o tuʻutuʻuga faatonutonu.

E faʻatautaia e le Bulletin Virus ia suʻega o le virus i masina taʻitasi, lea e tatau ai i se siama ona iloa uma faʻamaʻi siama e aunoa ma se faʻasesega e aunoa ma se mea sese se tasi. E le gata i lea, mo oloa taitasi, o le pasene pasene RAP ua fuafuaina, o se ata o le aoga o le puipuiga faʻamalosi ma le faʻaaogaina o faʻamataʻu i le tele o suʻega (leai se vailaʻau e 100%).

O le faʻavae o le auʻiliʻiliga o nei faʻamaumauga o loʻo faʻaalia mai i le lisi lenei mea faʻamaʻi. O le mea moni, e sili atu le tele o antiviruses, ae na ou filifili e faʻagata aʻu i le numera ou te faʻatapulaʻaina aʻu lava, e le aofia ai polokalame lea e maua ai e le tele o punaoa se tulaga puipuia o le itiiti ifo ma le 100%.

I le faaiuga, ou te fia matauina o le tasi le selau pasene puipui ma le vaega muamua o lisi o antivirus e le faʻamautinoa ai oe le atoatoa le le maua o se siama i luga o lau komepiuta: faʻapitoa, e mafua ai le faʻaalia o faʻasalalauga e le manaʻomia i totonu o le masini), e mafai ona tuusaʻo tuusao i le mea moni e faʻapea o le komepiuta komipiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e faʻapipiʻi masini e le laiseneina ma faapitoa mo le faʻapipiʻi, faʻamalosi le siaki i).