Aoina o ata i luga o le Steam

O le mea sili ona taatele pe a faʻapipiʻiina talosaga e fesootaʻi ma le leai o se potutusi malosi. O lenei tusiga o le a auiliiliina ai le faʻafitauli o le faʻaalia mai o le feʻau. "Na le maua le faila msvcr70.dll".

Faʻafoʻi le faafitauli i le msvcr70.dll

I le aotelega, e tolu auala: faʻapipiʻiina o se DLL e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa, faʻapipiʻi Visual C ++ ma faʻapipiʻiina se faletusi manaia na o oe. E uiga ia i latou ma o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: DLL-File.com Client

O le polokalama tuʻufaʻatasia o le tali lea o le a fesoasoani e faʻaumatia ai le mea sese. E faigofie ona faʻaaogaina:

Download le DLL-Files.com Client

  1. Sue le polokalama ma suʻe le faletusi. msvcr70.dll.
  2. Kiliki LMB i le igoa o le faila DLL.
  3. Kiliki "Faʻamau".

Vaʻai nei mo le faʻatulagaina o le DLL. A maeʻa lenei faʻagasologa, o le a faʻatautaia uma talosaga.

Metotia 2: Faʻatū le Microsoft Visual C ++

O le Microsoft Visual C ++ 2012 package o loʻo i ai se numera tele o potutusi faʻamalosia e mautinoa ai le lelei o le faatinoga o le tele o talosaga. O nisi oi latou o le msvcr70.dll. O le mea lea, a uma ona tuʻuina le afifi, o le a le toe i ai le mea sese. Sei o tatou siiina le pusa ma auʻiliʻili le faʻatulagaga auiliili.

Faʻafeiloaʻi le Microsoft Visual C ++ Installer

O le download e faapenei:

  1. Mulimuli i le hyperlink i le upega tafaʻilagi.
  2. Filifili le gagana e tutusa ma le gagana o lau polokalama.
  3. Kiliki "Download".
  4. Siaki le atigipusa i autafa o le afifi o lona fetaui e fetaui lelei ma le mea o loʻo e faʻatino ai. A uma lena kiliki i le ki. "Lisi".

O le sii mai o le pusa o le inisiua i le PC amata. A maeʻa ona maeʻa, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi, mo lenei:

  1. Tatala le faila download.
  2. Talia le laisene laisene ma kiliki i luga o le ki. "Faʻamau".
  3. Faatali mo faʻapipiʻi uma e faʻapipiʻi.
  4. Kiliki "Toe amata"e toe amata le komipiuta.

    Faʻaaliga: afai e te le toe toe faʻaaogaina le komepiuta i le taimi nei, e mafai ona e kiliki le ki "Katia" ma toe toe faʻavae oe mulimuli ane.

A maeʻa ona e toe foʻi i totonu, o le a faʻapipiʻi uma vaega o Visual Visual Visual + C ++, o se mea sese "Na le maua le faila msvcr70.dll" o le a mou atu ma o le a aoga lelei ia talosaga.

Metotia 3: Download msvcr70.dll

E mafai ona tuʻu le faletusi msvcr70.dll i totonu o le polokalama e aunoa ma le fesoasoani o polokalama faʻaopoopo. Mo le faia o lenei mea, sii i luga le faila o le faletusi lava ia ma ave i le lisi o le polokalama. Ae o lea e tatau ona maitauina o le ala i le tusi faʻataʻitaʻiga e faalagolago lea i le faʻaogaina o le polokalama faʻaogaina. E mafai ona e faitau atili e uiga i lenei mea i se mea faapitoa i le faʻapipiʻiina o faila DLL i Windows. O le a tatou suʻeina mea uma e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le Windows 10, lea o loʻo i ai le lisi o le system i le auala lenei:

C: Windows System32

  1. Tikia le faila ma alu i le pusa faʻatasi.
  2. Faʻasani saʻo i le DLL ma kiliki le mea. "Kopi".
  3. Alu i le lisi o le polokalama, i lenei tulaga o le faila "System32".
  4. Faia se taga Pasili mai le lisi autu i le kiliki muamua i luga o se mea avanoa e aunoa ma le kulimi taumatau.

O le taimi nei o le faila o le faletusi o loʻo i lona tulaga, ma o taaloga uma ma polokalama na leʻi musu muamua e amata o le a faia e aunoa ma ni faʻafitauli. Afai e iai pea le mea sese, o lona uiga e le o faamauina e le Windows le faletusi matala, ma o lenei faagasologa e tatau ona tutoatasi. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona fai lenei mea i se tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.