Toe faʻaleleia le polokalame kiliva Victoria


TeraCopy o se polokalama faʻafesoʻotaʻi polokalama faʻapipiʻi mo le kopiina ma le faʻanofoina o faila, faʻapitoa foi ma le aofaʻi o aofaʻiga o tupe.

Kopi

TeraKopi e faʻatagaina oe e kopi faila ma faila i le faʻailoga autu. I tulaga o le taotoga, e mafai ona e faʻamaonia le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o faʻamatalaga.

  • Talosagaina pe a faʻafetaui igoa;
  • Faʻafouina le suia poʻo le leai foi o faila uma;
  • Faʻamatalaina faʻamatalaga tuai;
  • Suiga o faila e fuafua i le tele (laʻititi pe ese mai le tulimatai);
  • Toe taʻu igoa poʻo le kopiina o pepa.

Aveesea

O le tapeina o faila ma faila ua filifilia e mafai ona fai i ni auala se tolu: alu i le "Tagi", aveeseina e aunoa ma le faʻaaogaina, tapeina ma le tusiaina o faʻamaumauga i se tasi o pasi. Mai le auala ua filifilia e faalagolago i le taimi e maeʻa ai le faagasologa ma le mafai ona toe faʻaleleia pepa palota.

Checksums

Pulea po o tupe faʻaalu e faʻaaogaina e fuafua ai le faʻamaoni o faʻamaumauga poʻo le faʻamaonia o latou faʻamaoniga. TeraCopy e mafai ona faʻatusatusa nei faʻaogaina e faʻaaoga ai le tele o algorithms - MD5, SHA, CRC32 ma isi. E mafai ona vaʻaia faʻamatalaga o suʻega i totonu o se ogalaau ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Mekasini

O le poloka o polokalama e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le ituaiga o faʻatinoga ma le taimi e amata ma muta ai. O le mea e leaga ai, o le galuega o le faʻasoaina o fuainumera faʻatauvaʻa mo suʻesuʻega mulimuli ane e le o maua i le faiga masani.

Tuufaatasia

O le polokalame e faʻaaogaina ana galuega i totonu o le faiga faʻaoga, suia le meafaigaluega faʻapipiʻi. Pe a kopiina pe feliuliuaʻi faila, e iloa ai e le tagata faʻalogo se faila o le talanoaga e fai atu ia te oe e filifili le metotia mo le faia o le taotoga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e liliuina i totonu o le faatulagaga poʻo le siakiina o le siaki "Faʻaalia lenei talanoaga i le isi taimi".

E mafai foi ona aofia i le faila o faila e pei o le Total Commander ma le Faʻamatalaga o Faʻamatalaga. I lenei tulaga, o le kopi ma le faagaoioi o faapipii ma TeraCopy ua faaopoopoina i le atinaʻe o le polokalama.

O le faaopoopoina o aitema i le lisi autu o le "Explorer" ma faila faila e mafai ona na o le totogiina o le polokalama.

Mama

  • Faiga faʻapitoa faigofie ma faʻaogaina;
  • Le mafai ona fuafua siaki;
  • Faʻatinoina i le OS ma faila faila;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • O nisi o galuega e nafa ma le tuufaatasia ma le fesoʻotaʻiga o faila, faʻapitoa foi mo fuainumera faʻatauvaʻavaʻavaʻaveʻa, e naʻo le tusi totogi e maua.

TeraCopy o se fofo lelei mo tagata e masani ona kopi ma ave faʻamatalaga. O galuega tauave e aofia ai i le faiga faavae, ua lava le faʻaaogaina o le polokalama i luga o se komepiuta fale poʻo se ofisa laʻititi.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o TeraCopy

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Toe faaleleia le Windows Faiga faila SuperCopier Crypt4free

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TeraCopy o se polokalama talafeagai ma faigofie mo le kopiina o faila ma faila i luga o le komepiuta PC. O loʻo i ai le faʻatinoga o le faʻatulagaina o siakiina, faʻatasi i totonu o le faiga faʻagaoioiga ma faila faila.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vaega Faʻatonu
Tau: $ 25
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.26