E faʻapefea ona natia faʻamaumauga i le Instagram

I luga o le Initaneti e tele nofoaga e tutusa ma YouTube. O i latou uma e ese i le fesoʻotaʻiga ma le faʻatinoga, ae ui i lea, latou te tutusa. O nisi o auaunaga na faia ao le i oʻo mai le YouTube, aʻo isi na taumafai e kopiina ma maua ai le lauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, i lo latou eria. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo i nisi o analog video hosting YouTube.

Vimeo

Vimeo o se auaunaga na toe faʻavaeina i le 2004 i Amerika. O le faʻatinoga autu o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo taulaʻi i le siiina ma le matamataina o vitiō, ae o loʻo i ai foʻi elemene o se fesoʻotaʻiga lautele. E ui lava e leai se totogi, e mafai ona e faʻatau sau saofaga pe afai e te manaʻo ai. E mafai ona e filifili se tasi o afifi, lea e aofia ai uiga faaopoopo, e pei o meafaigaluega mo le faapipiiina o vitio po o fuainumera faamauina. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i afifi taitasi e aliali mai i le taimi lava e maeʻa ai le resitalaina i luga ole saite

Vitio i luga o le Vimeo e faʻapipiʻiina e le gata i vaega, ae o vaega foi e auai ai tagata, faafesuiai feau, fefaasoaaʻi vitio, faʻamatalaga i luga ma lolomiina tala fou.

O pusa taʻitasi totogi e faʻamapulaʻaina i le maualuga o le tele o vitio faaopoopo i le vaiaso. Ae ui i lea, o lenei faaletonu ua totogiina e se faila o le lipotia atoatoa. E i ai le vaevaega i poloketi ma faila, teuteuina o ata ma faʻaalia fuainumera lautele poʻo fuainumera.

E le gata i lea, i Vimeo e tele tele televise TV, ata ma faasologa e faʻaopoopo i taimi uma. O loʻo i ai se aʻoga aʻoaʻoga vitio ma le avanoa e maua ai tupe lelei mo a latou vitio.

Alu i le uepisaite Vimeo

Faʻailoga

Faʻasalalauga o le ata lona lua e sili ona lauiloa e talimalo ai i tua o YouTube i Amerika. O masina taʻitasi e faʻaaogaina e se aofia e silia ma le selau miliona tagata. E faigofie ma manaia le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi, e le mafua ai ona faʻaaogaina, ma o loʻo i ai foi se faaliliuga atoa a Rusia. Pe a fatuina se teugatupe, ua ofoina atu oe e filifili nisi o lauiloa sili ona lauiloa ma teu ai i latou. Fai ia talafeagai. I le lumanaʻi, i luga o le faavae o saofaga, ole a otometi lava ona filifilia le mea na fautuaina mo oe.

O le itulau autu o loo faaalia ai ata nei ma lauiloa, o loʻo iai fautuaga ma lomiga fou o taʻutaʻua taʻutaʻua. I totonu o lenei faamalama, e teu ai tagata, alu e matamata pe tolopo le vitio i le vaega "Matamata mulimuli ane".

O le le lelei o le Daylimotion o le le lava lea o le galuega o le faaopoopoina o le vitio, ua avanoa mo na o tagata patino, alalaupapa ma faʻalapotopotoga. Ae ui i lea, o nei mea uma e toe faʻaaogaina e ala i le avanoa saoloto i tifaga, ata televise ma isi mea taua.

Alu i le upega tafaʻilagi

Rutube

O le Rutube e taulaʻi faapitoa lava i le au faʻalogo Rusia. O lona gaioiga ma le atigilima e toetoe lava tutusa i YouTube, ae ui i lea, ei ai ni eseesega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata tifaga, faasologa ma polokalama o televise TV e masani ona lolomiina iinei i le taimi lava lea talu ona faasalalauina i le televise. E le gata i lea, o isi faafiafiaga poʻo le aʻoaʻoina o mea e aofia ai, o loʻo faʻapipiʻiina, e faʻapipiʻiina i vaega.

O lenei auaunaga e lagolagoina ai le tele o fuainumera vitio, e mafai ai ona e siiina se vitio e tasi i le 50 minute poʻo le 10 GB. E pei o le YouTube, o le faʻamatalaga mo le vitio o loʻo faʻaopoopoina iinei, ua faʻasino le vaega ma ua filifilia le tagata e faaaogaina.

Matou te fautuaina e faʻalogo i ai "Autu". O faʻamaumauga faʻapitoa e fatuina i vitio o se mataupu maʻoti, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaola uma o se polokalame poʻo se faasologa. E mafai ona e lesitala i soʻo se ulutala, aua le misia ni mataupu lata mai.

Twitch

I le faaopoopo atu i YouTube uma lava, Google ei ai se auaunaga fou fou, YouTube Gaming. O mea o loʻo i ai o loʻo taulai i taaloga komepiuta ma mea uma e fesootaʻi ma i latou. O le tele o tagata faimalaga latou te faia faasalalauga i lea mea, ma ua ofoina mai e tagata o loo faaaogaina ni vitio eseese i le autu o taaloga. O se tagata sili ona lauiloa i le YouTube Gaming o le Twitch streaming platform. I luga o le itulau autu mo oe vave tatala nisi o faasalalauga e sili ona maimoaina - o lea e mafai ai ona e faamasani i auala fou ma alavai.

Tviche ei ai se faletusi o le faitau selau o taʻaloga taʻutaʻua ma isi autu e tafe. Latou te i ai i se faamalama faapitoa, lea e vaetofia e le numera o tagata maimoa i le taimi nei. Oe filifilia se mea mo oe lava mai le lisi poʻo le faʻaaogaina o le sailiga e suʻe se taʻavale faʻapitoa poʻo se taaloga e manaʻomia.

E le gata i lea, o loʻo i ai le vavaeeseina o auala e ala i atinaʻe atinaʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o sea faletusi e mafai ona e maua ni vaitafe o lo o faia ni taʻavaʻavavavavevavevave (faʻavavevave), faʻasalalauga musika poʻo tafaoga talatalanoa i luga o se autu patino. O tagata taʻitasi o le a latou maua se mea matagofie mo i latou lava i lenei aofaʻi faʻasalalau ola.

I luga o le taaloga poʻo le 'alalafaga, o faʻalauiloa agavaʻa e faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga ma faletusi, faʻatasi ai ma sili ona taʻutaʻua o loʻo i luga. Afai e te faʻaaoga le gagana Rusia gagana, o le mea muamua o le a faʻaalia oe i le faasalalauina o le gagana Rusia, ona sosoo ai lea ma laʻau lauiloa i isi gagana uma. I le faaopoopo atu i auala nei o lipine o faʻasalalauga ma faʻamaumauga na faia saʻo e le aofia. Latou te fefaasoaaʻi, iloilo ma faʻamatala.

E matamata tagata taʻitasi i le tagata e tafe mai ma isi tagata asiasi asiasi e faʻaaoga se talatalanoaga faʻapitoa. O puʻupu taʻitasi taʻitasi e iai ana lava tulafono o amio i le talatalanoaga, o ia ma tagata filifilia faapitoa (tagata faʻatauvaʻa) e mulimulitaia la latou faʻatinoga. O le mea lea, e toetoe lava o taimi uma e feoai ai, savali le mautonu ma mea uma e faalavelave i fesootaiga lelei i le va o tagata faaaoga ua vave aveese. I le faaopoopo atu i tusitusiga masani, e masani ona faʻaaoga e tagata maimoa imoticons i le talatalanoaga, faʻatonuina pese e faʻaaoga ai tulafono faʻapitoa, pe maua ni faʻamatalaga faaopoopo mai le streamer.

O iinei, e pei o luga o YouTube, e le mafai ona e lesitala i le auala mo le saoloto, ae o loʻo i ai se ki "Suʻe", e mafai ai ona e nofouta pea i le amataga o faasalalauga ola. O le resitaraina i se auala iinei e tau ai le $ 5, $ 10 po o le $ 25. Latou te tuʻuina atu ia i latou uma avanoa fou i luga o lenei auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se seti o faʻamatalaga faapitoa na mamanuina e lenei vaitafe o loʻo faʻaalia, o le a faʻaalia se ata o le aufailautusi i le talatalanoa ma o le a mafai ona e faʻasalalau savali pe a e lesitala.

E le gata i lea, o nisi taimi e aofia ai se "submod", lea e taofia ai le avanoa i le talanoaga i tagata matamata masani, ma e na o tagata resitala e mafai ona tusi i ai. O tala malie, tauvaga ma mea e tutupu i le au faipisinisi o loʻo masani ona faia, ae o le vaitafe lava e faʻatautaia le faʻatulagaga o nei mea uma.

Alu i le uepisaite Twitch

ivi

O loʻo i ai nofoaga faʻapitoa e teu ai le televise e taulai i le matamata i ata TV, tifaga ma ata TV. O se tasi o nofoaga aupito lauiloa i luga o le Initaneti o le Initaneti o le ivi. O le resitalaina o le punaoa e faia i ni nai kiliki, ma e mafai loa ona e alu i le maimoa. Auaunaga e ofo atu e faʻatau se saofaga mo se vaitau ese. E mafai ai ona e matamata i mea uma o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e aunoa ma ni tapulaa ma faʻasalalauga e pei o le Full HD ma e oʻo lava i le gagana muamua, pe'ā maua i le ata lava ia.

I luga o le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi o le aoina o mea fou pe lauiloa. Ua vaevaeina mea uma i ni vaega, ma e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili mea e manaʻomia e ia. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega suʻesuʻe e mafai ai e oe ona maua le tifaga e manaʻomia poʻo le faasologa. Afai e te le manaʻo e faʻamalo le tifaga e matamata i le lumanaʻi, faʻaaoga le galuega "Matamata mulimuli ane". E i ai foi se talafaasolopito o manatu.

Alu i le 'upega tafaʻilagi ivi

O le taimi nei, matou te tilotilo i le tele o faʻamatalaga YouTube-pei o auiliiliga. O i latou uma ua faamoemoe mo le matamata i ata vitiō eseese, ata tifaga ma polokalama. O nisi ua taulai atu i mea faapitoa ma e le faatagaina ai tagata faaaoga e lafo a latou vitio. O nofoaga taʻitasi e tuʻuina atu e tulaga ese i lana lava auala ma o loʻo i ai ni tagata faʻapitoa e faʻalogo i tagata faʻaaoga.