Faʻafefea ona faʻamalosi se disk i le Windows 7

Faʻafefeteina o le failaina - o lenei fuaitau e masani ona iloa e tagata uma mai le amataga o le atinaʻeina o komipiuta i le lalolagi. I luga o soʻo se komepiuta, o loʻo i ai se numera e le mafaamatalaina o faila faatasi ai ma faʻaopoopoga eseese e faia ai galuega eseese. Ae o nei faila e le o faʻamalosi - e faʻaumatia pea, faamaumauina ma suia i le faagasologa o le faʻaaogaina o le masini faʻaoga. O le malosi o le malosi i le faasalalauina ua tumu i faila, ona o lenei mea, ua faʻaalu e le komepiuta le tele o punaoa e gasolo ai nai lo le mea e tatau ai.

O le faʻamalosiina o lau disiki malosi ua mamanuina e faʻateleina ai le faʻatonuga o faila ua faamaumauina. O latou vaega, o loʻo i ai i nofoaga eseese, e tasi le vavalalata o le tasi i le isi, o se taunuuga - o le faʻaogaina o le polokalama e faʻaaluina ai le tele o punaoa mo a latou gaioiga, ma o le mamafa faaletino i luga o le disiki e matua faʻaitiitia.

Faʻasesega faʻapipiʻi masini i le Windows 7

O le faʻamalosiina e fautuaina na o na vaega poʻo vaega o loʻo faʻaaoga pea. E patino lava, e aʻafia ai le vaeluaga o mea, faʻapea foʻi faʻamaumauga ma se numera tele o faila laiti. O le faʻamalosia o le tele-gigabyte o le aoina o tifaga ma musika o le a le faʻaopoopoina ai le saoasaoa, ae o le a na o le faia o se avega le tatau i luga o le disiki.

E mafai ona faia le faʻamalosi e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi po o meafaigaluega faʻainitaneti.

Afai e le manaʻo le tagata faʻaaoga mo se mafuaaga e le mafai ona faʻaaogaina le faʻatalanoaga masani i le Windows 7 operating system, o loʻo i ai se filifiliga tele o polokalama faʻapitoa e faʻamalieina ai le masini e faʻaleleia le faatinoga o le komepiuta. O lenei tusiga o le a talanoaina ai polokalame sili ona lauiloa e tolu.

Metotia 1: Ausalogics Disk Defrag

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa lea ua mamanuina e faʻaaoga ma faʻaaoga ai se faila i luga o soʻo se ituaiga o ala o faasalalauga. O loʻo i ai se mamanu mataʻutia, atinaʻe atinaʻe ma se numera tele o iloiloga lelei.

  1. Tikiake le Auslogics Disk Defrag. A uma ona sii mai le faila faila, faʻa-lua-kiliki e tatala ai. Faitau ma le faaeteete mea taitasi, ina ia aua le faʻaaoga polokalama e le manaʻomia.
  2. A maea le faʻapipiʻi, o le a tatalaina le polokalama. O la tatou vaai o le taimi nei e maua ai le lisi autu. E aofia ai vaega taua e tolu:
    • le lisi o le aufaasālalau o loʻo avanoa nei mo le faʻaleagaina;
    • i le ogatotonu o le faamalama o se faafanua lea, i le taimi moni o le a faʻaalia ai suiga na faia e le polokalama i le taimi o le suʻesuʻega;
    • afifi i lalo o loʻo i ai faʻamatalaga eseese e uiga i le vaega filifilia.

  3. Faʻasilima-i luga o le vaega e manaʻomia ona faʻatonutonuina, ma i le lisi matūua e filifili ai le meataitasi "Faʻaleagaina ma le faʻamalosia". O le polokalama o le a auiliiliina lenei vaega, ona amata lea ona galue i le faila. O le umi o le taotoga e faʻalagolago i le tikeri o le atoatoa o le disk ma lona lautele.

Metotia 2: Smart Defrag

O le futuristic design ua tuʻufaʻatasia ma le mana malosi, lea o le a faʻamaonia ai faʻafitauli uma e aunoa ma ni faafitauli, tuʻuina atu i le tagata faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamaeʻaina vaega talafeagai e tusa ai ma se algorithm ua tuʻuina atu.

  1. Ina ia amata Smart Defrag e tatau ona e sii mai, faʻapipiʻi i le kiliki lua. Aveese ma le faʻaeteete uma siaki siaki.
  2. A maeʻa le faʻatulagaga, e amataina lava. O le atiga e matua ese lava mai le lomiga talu ai, o lea e vaʻaia le vaʻaia i vaega taʻitasi eseese. O le fegalegaleaiga ma le vaega ua filifilia e mafua mai i se faamau lapoa i le pito i lalo o le faamalama autu. Tuu se siaki, filifili vaega talafeagai mo le lelei, ona kiliki lea o le aū i le taumatau o le ki tetele. I le lisi matūua, filifili "Faʻaleagaina ma le faʻamalosia".
  3. O le faʻamalama o loʻo i lalo o le a tatalaina, lea, e ala i le faʻatusatusaina o le polokalama talu ai, o le a faʻaalia ai le faʻafanua o le disk, pe a mafai e le tagata faʻaoga ona mataʻituina suiga i le faila faila o vaega.

Metotia 3: Defraggler

Le faʻamalamalamaina lauiloa, lea e lauiloa mo lona faigofie ma le saoasaoa, i le taimi lava e tasi o se meafaigaluega malosi e faʻapipiʻi ai le faila faila.

  1. Faʻapipiʻi le faʻapipiʻi faʻapipiʻi Defraggler. Taumafai, mulimuli i faatonuga.
  2. A maeʻa le faʻapipiʻi, tatala le polokalama i se ala pupuu mai le laulau, pe afai e le tatalaina na o ia. O le tagata faʻaaoga o le a vaʻai i se faʻamatalaga sili ona masani ai ua uma ona maua i le polokalame muamua. Matou te galulue i tala faʻatusa - i luga o le vaega ua filifilia, kiliki le ki o le kuki taumatau, i le lisi faʻaiʻu, filifili le aitema "Puipuiga Disk Disk".
  3. O le polokalama o le a amata ona faʻaalia le faʻaleagaina, lea o le a umi se taimi.

Metotia 4: Faʻaaoga le faʻatalanoaga faʻapitoa Windows

  1. I luga o le komepiuta, kiliki le icon i luga-lua. "O laʻu komepiuta"ona tatalaina ai lea o se faamalama lea o le a faʻaalia uma ai le faigata o loʻo fesoʻotaʻi nei i le komepiuta.
  2. Ma le isi, e tatau ona e filifili le 'ie poʻo le vaeluaga lea o le a matou galulue ai. Ona o le tele o galuega e masani ai, e manaʻomia le faʻataunuʻuina o le vaeluaga o le tino. "(C :)". Faʻasolo i luga le peʻa ma taomi le faamaumatau o le kusi, ma faʻafesoʻotaʻi le lisi autu. O le a tatou fiafia i le mea mulimuli. "Meatotino", lea e te manaʻomia e kiliki tasi i le kuluma taumatau.
  3. I le matala tatala e te manaʻomia e tatala ai le lisi "Auaunaga"i le poloka "Puipuiga Disk Disk" tulei se faamau "Faʻaleagaina ...".
  4. I le faamalama e tatala, na o na faʻamatalaga e mafai ona faʻasalalau pe faʻavasegaina o le a faʻaalia. Mo puʻe taʻitasi i le pito i lalo o le faamalama o le ai ai ni faʻamau se lua e faʻatino galuega autu a lenei meafaigaluega:
    • "Iloilo le Disk" - O le pasene o faila ua vaeluaina o le a fuafuaina. O le numera o le a faʻaalia i le tagata faʻaaoga, e faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, na ia faaiʻuina pe tatau ona faʻamalosia le taʻavale.
    • "Puipuiga Disk Disk" - amata le faagasologa o le faʻatulagaina o faila i luga o le vaega na filifilia poʻo le disk. Ina ia mafai ona amata faʻasalalauga i le taimi e tasi i luga o le tele o pulou, uu i lalo le faamau i luga o le komepiuta "FMT" ma faʻaaoga le kiofiti e filifili ai elemene talafeagai e ala i le kilikiina i luga o latou i le itu tauagavale.

  5. Faʻalagolago i le tele ma le atoatoa o faila o le vaega na filifilia / vaega, faʻapea foi ma le pasene o le vaevaega, e mafai ona ave faʻamalosi mai le 15 minute i le tele o itula. O le faʻaogaina o le polokalama o le a faʻaalia i le faʻamaeʻa manuia ma se faʻamaoniga o le leo ma faʻasalalauga i totonu o le faitotoʻa galue o le meafaigaluega.

O le faʻatauvaʻa e manaʻomia e fai pe a sili atu le pasene o le suʻega e sili atu i le 15% mo le vaeluaga o le polokalama ma le 50% mo le vaega totoe. O le tumau pea o le nofo lelei i le tulaga o faila i luga o le masini o le a fesoa- soani e vave televave le tali atu o le polokalama ma faateleina le lelei o le tagata faaaoga i le komepiuta.