Faʻasaʻo mea sese ma le codex 0x80070035 i le Windows 7

Google TalkBack o se faʻapitoa faʻapitoa ua fuafuaina mo tagata ei ai faafitauli faʻapitoa ma faʻamoemoe e faafaigofie le faagasologa o le faʻaaogaina o se telefoni faʻaonapo nei. I le taimi nei, o loʻo avanoa le polokalama i luga o le faiga faʻaoga. Android.

Google 'auʻaunaga e le mafai ona faʻaaogaina i luga o masini Android uma, o lea e le manaʻomia ai ona e siiina le polokalama mai le Market Market e faʻaaoga ai. TalkBack ua faʻaaogaina mai le telefoni, i le vaega "Tulaga faapitoa".

Faʻatulagaga o gaioiga

O le galuega pito sili ona taua o le talosaga - elemene lelei, lea e afaina i le taimi lava e uma ai le paʻi a le tagata faʻaaogaina. O le mea lea, e mafai e tagata faʻaletonu o loʻo vaʻaia ona fiafia i mea lelei uma o se telefoni ona o le faʻaoga ile taliga. I luga o le lau lava ia, o vaega ua filifilia o loo otooto atu i totonu o se faavaa lanu meamata.

Faʻamatalaga tautala

I le vaega "Faʻatonuga o faʻasalalauga lauga" O loʻo i ai se avanoa e filifili ai le paʻu ma le leo o le faʻasalalauga. E silia ma le 40 gagana e filifili mai ai.

O le kilikiina o le atigipusa i le lisi e tasi o loʻo tatalaina ai se lisi faaopoopo o faʻamaufaʻailoga masani. E aofia ai:

  • Parakalafa "Luga o leo", lea e mafai ai e oe ona faʻalauteleina le tele o leo faʻaalia i le mea e tasi i le taimi e tasi, o isi leo uma e taina;
  • Faʻasalaga o faʻasalalauga (faʻaalia, faʻapitoa faʻaalia, e oʻo lava);
  • Leo o fuainumera (taimi, aso, ma isi);
  • Meataitasi "Wi-Fi naʻo", faʻapitoa le laveaiina o fefaʻatauaiga o Initaneti

Gaoioiga

O le faʻaaoga autu i le faʻaaogaina o lenei talosaga e faia e tamatamailima. O le tautua TalkBack ua faʻailogaina e lenei mea moni ma ua ofoina atu se seti o tulafono faʻamaonia vave lea o le a faafaigofie ai le feoai solo i le tele o lau o se atamai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faia o faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma se tamatamailima i le agavale ma le taumatau, o le tagata faʻaaoga o le a faʻaititia le lisi lisi i lalo. E tusa ai ma lea, a maeʻa le agaʻi i luga ma le saʻo i luga o le lau, o le a alu le lisi. O gaioiga uma e mafai ona toe faʻamautuina i le faigofie e mafai ai.

Faʻamatalaga Pulega

Fuaiupu "Faʻatau" e mafai ai e oe ona faʻasalalau ia laina e fesootaʻi ma le leo o elemene taʻitasi. O nisi oi latou o:

  • Leo e faia ai ki (i taimi uma / na o le komepiuta i luga o le laupepa / leai);
  • Leo o le mea o le aitema;
  • Leo pe a uma le lau;
  • Leo leo;
  • Leo o le tulaga o le fetuu i le lisi;
  • Le faasologa o le faʻamatalaga o elemene (setete, igoa, ituaiga).

Faʻafaigofie fesoʻotaʻiga

I totonu o le faafuaiupu "Navigation" O loʻo i ai ni numera o mea e fesoasoani i le tagata faʻaaoga e faʻafetaui vave i le talosaga. O se mea talafeagai lenei. "Tasi-kiliki le faʻamalosi", e pei ona le aoga, e tatau ai ona taʻi lua tamatamailima i le laina e filifili ai soʻo se mea.

Taiala suesue

A e amata muamua Google TalkBack, o le talosaga e ofoina atu e faia se piriota puupuu lea o le a aʻoaʻo ai e le pule masini e faʻaaoga taga vave, faʻataʻavaleina menus drop-down, ma isi. I le tulaga e leai se galuega o le talosaga e tumau pea le manino, i le vaega TalkBack Tutorial O loʻo i ai lesona faʻalogo ma vasega aoga i itu eseese.

Mama

  • O le polokalame ua vave faʻapipiʻiina i le tele o masini Android;
  • E tele gagana o le lalolagi ua lagolagoina, e aofia ai Rusia;
  • Se numera tele o tulaga eseese;
  • Faʻamatalaga taʻiala faʻapitoa e fesoasoani ia te oe vave vave amata.

Faʻafitauli

  • O le talosaga e le tali saʻo i taimi uma e paʻi ai.

I le iʻuga, e mafai ona matou fai atu Google TalkBack e matua manaʻomia lava mo tagata e le lelei le vaai. Google na mafai ona faʻatumu lana polokalame i le tele o galuega, faafetai i le mea e mafai e tagata uma ona faʻaaogaina le talosaga i le auala e sili ona lelei mo i latou lava. I le mea na tupu, mo nisi mafuaaga e le muamua i luga o le telefoni ia TalkBack, e mafai lava ona e sii maia mai le Market Market.

Sau Google TalkBack e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai Google Play

Lave le TalkBack i luga o le Android Google Earth Faʻafefea ona aveese se masini mai le Google Play Faʻasaʻo le mea sese "Faʻamalo le Google Talk authentication"

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faigaluega:
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula:
Tau: Faʻatau
Toa: MB
Gagana: Rusia
Version: