Faʻasalalau le ASUS RT-N12 Lanu

VPN (fesoʻotaʻiga tumaʻi mamanu) e tele lava ina faʻaaogaina e tagata masani e faʻaogaina ai nofoaga puipuia poʻo suia le tuatusi IP mo isi faʻamoemoega. O le faʻapipiʻiina o se fesoʻotaʻiga i luga o se komepiuta e mafai ona faʻaaogaina auala eseese e fa, o ia mea uma e aofia ai le faʻatinoga o se algorithm patino o gaioiga. Sei o tatou auiliiliina auiliiliga taʻitasi.

Matou te faʻapipiʻi le VPN saoloto i luga o le komepiuta

Muamua lava, matou te fautuaina le fuafuaina o le mafuaʻaga na faia ai le VPN ile komepiuta. O le faʻaopoopoga masani o le masini fesoasoani o le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi faigofie le polokaina, ao le polokalama o le a faʻatagaina ai oe e faʻalauiloa soʻo se isi lava komepiuta e galue i le Initaneti. Ma le isi, filifili le auala talafeagai ma mulimuli i faatonuga.

Metotia 1: Tomai Faʻavae Tolu

O loʻo i ai polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻasoa se fesootaiga VPN. Latou te galulue uma lava i luga o le mataupu faavae lava e tasi, ae i ai se eseesega ese, le numera o fesoʻotaiga ma faʻatautaia o feoaiga. Sei o tatou iloiloina lenei auala e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le Windscribe:

Faʻaolaina le Windscribe

  1. Alu i le itulau aloaia o le polokalama ma sau i le kiliki i luga o le kata talafeagai.
  2. Filifili le filifiliga o le faʻatulagaina. O se tagata masani e sili ona lelei e filifili "Faʻaalia le faʻapipiʻiina"ina ia aua nei faʻamaoti ai isi faʻaopoopoga.
  3. Ma le isi, o se lapataiga saogalemu i Windows e aliali mai. Faʻamaonia le faʻapipiʻi e ala i le kiliki i luga "Faʻamau".
  4. Faatali seia maeʻa le faagasologa, ona amata lea o le polokalama.
  5. Faʻailoga i lau faʻamatalaga pe a fai na e faia muamua pe alu e fai se mea fou.
  6. O le ae manaʻomia le faʻatumu o le pepa talafeagai, lea e na ona e manaʻomia e ulufale ai i lou igoa ole igoa, password ma imeli.
  7. A maeʻa le lesitala, o le a lafoina le imeli o faʻamaumauga i le tuatusi ua maeʻa. I le feʻau, kiliki le ki "Faamauina le Email".
  8. Faʻailoga i le polokalama ma amata le vaʻaiaiga VPN.
  9. Ua tatalaina le faamalama nofoaga o mea tau fesootaiga. E tatau ona faʻaalia iinei "Fefaʻatauaiga o Aiga".
  10. E totoe naʻo le faʻamaonia o se nofoaga talafeagai pe tuʻu le tuatusi IP le aoga.

O le tele o polokalama saoloto e fatuina ai se VPN fesoʻotaʻiga e iai tapulaa i luga o fefaʻatauaiga poʻo nofoaga, o lea pe a uma ona e suʻeina le polokalama, e tatau ona e mafaufau e faʻatau le faʻatoaga poʻo le faʻatau mai o se saofaga pe afai e fuafua e faʻaaoga soo. Faatasi ai ma isi sui o polokalama faʻapitoa, faitau la tatou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Polokalama mo suiga IP

Metotia 2: Faʻaopoopoga o le Tala

E pei ona taʻua i luga, e mafai foi ona e aloese mai le poloka o nofoaga e faʻaaoga ai le faʻaopoopoga masani o le masini. E le gata i lea, o lenei metotia e faigofie, ma o gaioiga uma e faia i ni nai minute. Seʻio tatou tilotilo i le faʻapipiʻiina o se faʻaopoopoga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Hola:

Alu i le Google Webstore

  1. Alu i le faleoloa Google ma ulufale i le igoa o le faʻaopoopoga manaʻomia ile sailiga. O lenei faleoloa e le gata mo Google Chrome, ae mo Yandex Browser, Vivaldi ma isi masini i masini Chromium, Blink.
  2. I le lisi o faʻamatalaga ua faʻaalia, saili le filifiliga talafeagai ma kiliki "Faʻamau".
  3. O se faamalama o le a faia ma se faʻamatalaga e faʻamaonia ai lau gaioiga.
  4. A maeʻa ona faʻapipiʻi Hola, filifili se tasi o atunuʻu avanoa i luga o le lisi taʻavale ma alu i le nofoaga e manaʻomia.
  5. E le gata i lea, e filifili lava Hall e filifili se lisi o itulau lauiloa i lou atunuu, e mafai ona e alu sao mai i le lisi autu.

O loʻo i ai se numera tele o isi faʻaopoopoga o le suʻega saoloto ma totogi. Feiloai ma i latou i auiliiliga i isi a tatou meafaitino, lea o le ae mauaina i luga ole sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻaopoopoga VPN maualuga mo le Google Chrome browser

Metotia 3: Tor Browser

O se tasi o fofo aupito sili mo le le tausia o le initoneti i le initaneti o le komepiuta Tor, e ese mai i mea uma, maua avanoa i le pseudo-level level-level .onion. E galue i luga o le mataupu faavae o le fatuina o se faasologa o tuatusi e auala mai ai le faailo mai le tagata e faaaogaina i le Initaneti. O fesoʻotaʻiga i le filifili o tagata faʻaaogaina. O le faʻapipiʻiina o lenei upega tafaʻilagi e faapenei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le' upega tafaʻilagi ma kiliki le ki. "Download".
  2. O le a tatalaina se itulau fou, o fea e te manaʻomia ai le faʻamalamalamaina o le gagana ma toe kiliki le ki luga.
  3. Faatali seiloga ua maeʻa le download, faʻatautaia le faʻapipiʻi, ona filifili lea o le nofoaga e teu ai le upega tafaʻilagi ma alu i le isi laasaga.
  4. O le faʻatulagaga e amata faʻafuaseʻi lava. A maeʻa, faʻalauiloa le masini.
  5. O le fesoʻotaʻiga e fatuina ai se taimi patino, e faalagolago i le saoasaoa o le Initaneti. Faatali sina minute ma o le a tatalaina le afi.
  6. E mafai ona e vave amata lafitiga itulau uepi. I le lisi o pop-up, o le filifili gafatia e avanoa mo le maimoaina, ma o loʻo i ai foi se galuega mo le fatuina o se tagata fou o le a suia ai tuatusi IP uma.

Afai e te fiafia i le Tor, matou te fautuaina le faitauina o le tusiga, lea e faʻamatala auʻiliʻilia pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei masini. E avanoa i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻaaogā tatau o le Tor Browser

Thor ei ai analogs o ana galuega e tutusa uma lava. O ia 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi e faʻalauteleina i se eseesega oa tatou mea.

Faitau atili: Analogues o Tor Browser

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

E tele auaunaga e tuʻuina atu ai auaunaga VPN. Afai o loʻo e resitaraina i se tasi o nei punaoa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻaaogaina naʻo tulaga masani o le OS. E faia lenei mea i lenei auala:

  1. Kiliki "Amata" ma tatala "Lisi Pulea".
  2. O le a manaʻomia ona e alu i le lisi "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. I le vaega "Suia o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga" kiliki "Faatuina o se Fesootaiga Fou poʻo se Fesootaiga".
  4. O se lisi e faʻaalia ma ni faʻafesoʻotaʻiga eseese se fa. Filifili "Sooga i le falefaigaluega".
  5. Faʻaliliuina o faʻamatalaga i auala eseese. Faʻamanino "Faʻaaoga loʻu initaneti (VPN)".
  6. I le taimi nei, e tatau ona e seti le tuatusi na e maua ina ua e lesitala ma le auaunaga e maua ai le auaunaga VPN, ma alu i le isi laasaga.
  7. Faatumu le fanua "Igoa Igoa", "Upu" ma, afai e tatau ai, "Faʻamasinoga"ona kiliki lea "Fesoʻotaʻi". E tatau ona e faʻamaonia uma nei faʻamatalaga pe a fausiaina se talaaga otooto i le auaunaga faʻaaogaina.
  8. O le vave amataina o le VPN o le a le galue, aua e le o seti uma seti, o lea ia na o le tapunia le faamalama e aliali mai.
  9. O le ae toe maua oe i le faamalama o fegalegaleaiga ma fesoʻotaʻiga, o fea o le ae agai atu ai i le vaega. "Suiga o mea fetuunai".
  10. Faʻamatala mai le fesoʻotaʻiga na faia, kiliki i luga RMB ma alu i "Meatotino".
  11. Faʻamata vave i luga o le tab "Filifiliga"pe a faʻaalia le mea "Faʻasologaina le Igoa o le Igoa o le Windows, lea o le a le faatagaina ai le ulufale i se igoa ole igoa ma le upega tafailagi i taimi uma e te faʻafesoʻotaʻi ai, ma agai i le faamalama PPP Filifiliga.
  12. Aveese le siaki mai le parakalafa o le faʻalauteleina o le LCP ina ia aua neʻi faʻasalalau faʻamatalaga i le 'auʻaunaga avanoa mamao. E le gata i lea, ua fautuaina e faʻagata le faʻamalosiina o faʻamaumauga ole komepiuta mo le lelei o fesootaiga. E leʻo manaʻomia foʻi le faʻasalalauga o fesoʻotaiga, e mafai ona tape. Faʻaoga suiga ma faʻagasolo i le isi laasaga.
  13. I totonu "Saogalemu" faʻamaʻoti le ituaiga VPN Faʻasologa o Faʻamaumauga Faʻatasi (Point-to-Point Protocol Protocol) (PPTP)i "Faʻamaumauga o Faʻamatalaga" - "filifiliga (faʻafesoʻotaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga)" ma faʻaaoga le mea "Microsoft CHAP Version 2". O lenei nofoaga e aupito sili ona agavaa ma o le a mafai ai e le fesoʻotaʻiga ona galue e aunoa ma le toilalo.
  14. Katia le lisi ma kiliki-i luga o le sooga, filifili "Fesoʻotaʻi".
  15. O se faamalama fou o le a tatala e fesootai. O iinei ia faʻatumu uma mea e manaʻomia ma kiliki "Sooga".

O le mea uma lava, ua maeʻa le faagasologa, ma o loʻo galue i le faʻaogaina o le polokalama o le a faia i le taimi nei e ala i se 'upega tafaʻilagi.

O aso nei ua tatou auiliiliina auiliiliga auala uma e maua ai le faatulagaina o la tatou lava VPN saoloto i luga o se komepiuta. Latou te fetaui mo tulaga eseese ma eseese i le mataupu faavae o le galue. Siaki i latou uma ma filifili le mea e sili ona talafeagai mo oe.