Faʻapipiʻi Debian ma se masini mataʻutia VirtualBox

E tele televise faʻaonapo nei ua faʻapipiʻiina i pusa USB ma isi fesoʻotaʻiga mo le fesoʻotaʻi faʻamalosi faʻamalosi, masini faʻapitoa, taʻaloga taʻavale ma isi masini. Ona o lenei mea, e le na o se auala e matamata ai le mata ile matamata i le televise, ae o se nofoaga autu o faasalalauga.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le kesi i le TV

E mafai ona faʻaaoga le puʻupuʻu e teu ai faʻamaumauga a le aufaasālalau ma isi faʻamatalaga taua. E le gata i lea, o lona gafatia e sili atu le maualuga nai lo le isi faʻasalalauga faʻatagaina. Faʻafesoʻotaʻi le HDD i fafo poʻo le tuʻufaʻatasia i le TV i le tele o auala.

Metotia 1: USB

O televise uma faʻaonapōnei ua faʻapipiʻiina i le HDMI poʻo le USB. O le mea lea, o le auala pito sili ona faigofie e faʻafesoʻotaʻi ai le lau ma le USB cable. O le metotia e talafeagai mo na o nofoaafi i fafo. Taualumaga:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le pulou disability. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faʻailoga masani e sau ma le masini.
  2. Fesoʻotaʻi malosi i le TV. E masani lava, o le fesoʻotaʻi USB o loʻo i luga o le pito poʻo le itu o le mata.
  3. Afai o le televise televise ei ai le televise, faʻaaoga le tasi o loʻo i ai le tusiga "HDD I".
  4. Lue le TV ma alu i le faatulagaga e filifili ai le mea e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i le mamao "Menu" poʻo "Punaoa".
  5. I le lisi o faʻamaumauga, filifili "USB"mulimuli ane o le a faʻaalia se faamalama ma faila uma ma faila o loʻo teuina ile masini.
  6. Faʻafeiloaʻi i le va o lisi faʻasalalau e faʻaaoga ai le taofiga mamao ma faʻatalo se ata tifaga po o soʻo se isi tusitala.

O nisi o ata TV e na o faila faila i se faatulagaga patino. O le mea lea, e tusa lava pe a uma ona tuʻuina atu le kesi i le TV, e le mafai ona faʻaalia ata tifaga ma musika.

Metotia 2: Faʻatonu

Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi se puʻupuʻu SATA i le TV, faʻaaoga se faʻapitoa faapitoa. A maeʻa lena HDD e mafai ona tuʻuina atu e ala i le USB-connector. Vaega:

  1. Afai e te fuafua e faʻafesoʻotaʻi le HDD, faʻatasi ai ma se gafatia e sili atu i le 2 TB, ona e manaʻomia lea e faʻaaoga se mea faʻapipiʻi ma le ono mafai ona faia se isi mea faʻaopoopo (e ala i le USB poʻo le faʻaaogaina o se isi puʻupuʻu ese).
  2. A maeʻa faʻapipiʻi le HDD i se mea faʻapitoa faapitoa, e mafai ona fesootai i le TV e ala i le USB.
  3. Afai e le o amanaia le masini, o lona uiga atonu e tatau ona faatulagaina.
  4. Vaʻai foi: O le a le faʻatulagaga o le CD ma pe faapefea ona fai saʻo

O le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaleagaina ai le uiga o le faʻailoga. E le gata i lea, e ono mafua ai faʻafitauli pe a taina le leo. Ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi isi failauga.

Metotia 3: Faaaogaina o se isi masini

Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi se masini fafo poʻo le faʻamalosi i se televise TV, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se masini fesoasoani mo lenei mea. Mafaufau i auala uma e mafai ai:

  1. Afai e leai se uaea USB i luga o le televise pe leai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le HDD e ala i le komepiuta e ala i le HDMI.
  2. Faʻaaoga se televise, masini SMART poʻo le Android. O se masini faʻapitoa e fesoʻotaʻi i le TV e ala i le AV input poʻo tulip. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu i se kiliva flash flash, kiliva lelei, poʻo se isi faʻasalalauga e mafai ona aveeseina.

O mea uma i fafo e fesoʻotaʻi atu i le HDMI poʻo le faʻaogaina o AV. O le mea lea, o le i ai i luga o le televise i luga o le TV e le o manaʻomia. E le gata i lea, o pusa seti e mafai ona faʻaaogaina e matamata ai i televise ma fesoʻotaʻiga TV.

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi se taʻavale fafo poʻo se masini vili i le TV. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e ala mai i le interface USB, ae afai e le o iai le pusa i le pusa, ona faʻaoga lea o se seti TV faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi. E le gata i lea, ia mautinoa o le TV e lagolagoina le faatulagaga o faila o le aufaasālalau na sii i le HDD.