Aisea e le galue ai le komepiuta i luga o se komepiuta


O le toʻatele o tagata faʻaonapo nei e faʻaletonu "Poloaiga Poloaiga" Windows, manatu o se mea le talafeagai o le taimi ua tuanaʻi. O le mea moni, o se meafaigaluega mamana lea e mafai ona sili atu nai lo le faʻaaogaina o se ata faʻafefiloi. O se tasi o galuega autu o le a fesoasoani e foia "Poloaiga Poloaiga" - toe faʻaleleia o le faʻaogaina o le polokalama. O aso nei matou te fia faʻalauiloa atu oe i auala faʻaleleia o le Windows 7 e faʻaaoga ai lenei vaega.

Tulaga o le toe faʻaleleia o le Windows 7 e ala i le "laina o le poloaiga"

E tele mafuaaga e mafai ai e le G-7 ona taofia le tamoe, ae "Poloaiga Poloaiga" e tatau ona faʻaaoga i ia tulaga:

  • Toe malosi le malosi;
  • Faʻaleagaina le faʻamau faʻamau (MBR);
  • Faʻaleagaina o le amio saʻo o faila faila;
  • Faiga i totonu o le resitala.

I isi tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, faafitauli e mafua mai i viral activity) e sili atu le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa.

Tatou te iloiloina uma mataupu, mai le sili ona faigata i le faigofie.

Metotia 1: Toe faʻafoʻi le pu

O se tasi o auala pito sili ona faigata mo le tatalaina o mea sese, e le gata i le Windows 7, ae faapena foi i isi isi OS - faafitauli i le diskome. O le mea moni, o le fofo pito sili ona lelei o le vave suia lea o le HDD ua le manuia, ae e le o taimi uma e leai se saolotoga i le lima. E mafai ona e toe faʻafoʻisia le puʻupuʻu ma faʻaaoga "Laina o poloaiga"Ae peitai, afai e le amataina le polokalama, e tatau ona e faʻaaogaina le DVD poʻo le USB flash drive. O isi faʻamatalaga e manatu ai o loʻo i ai i le faʻaaogaina o le tagata, ae na o le mea lava tatou te maua ai se fesoʻotaʻiga i le taʻiala mo le fatuina o le masini faʻapipiʻi.

Faʻamatalaga: Faatonuga mo le fatuina o se taavale faʻamalosi i luga o le Windows

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona e saunia lelei le BIOS komipiuta. O se mea e ese mai i la tatou 'upega tafaʻilagi' ua tuuto atu i nei gaioiga - matou te aumaia ina ia aua le toe faia.
  2. Faitau atili: Faʻapefea ona seti le taaʻa mai le pulou USB flash

  3. Faʻafesoʻotaʻi le pulou USB i le komepiuta pe faʻapipiʻi le pulou i totonu o le kiliva, ona toe faʻafou lea o le masini. Tetaʻi soʻo se ki e amata ai le siiina o faila.
  4. Filifili lau gagana e sili ona lelei ma kiliki "Lisi".
  5. I lenei taimi, kiliki i le mea. "Toe Faʻafouina le Ala".

    O ni nai upu e uiga i foliga o le amanaiaina o le malosi o le faʻaleleia o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai. O le mea moni o le siosiomaga o loʻo faʻamatalaina ai i se isi itu ia vaegavaega talafeagai ma le tino o le HDD volumes - ma se pu C: o loʻo faʻaalia ai le vaeluaga o le faiga o mea, ma o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le polokalama o le a D:. Mo se faʻamatalaga manino, e tatau ona tatou filifili "Toe Faʻafouina le Ala", aua o lona uiga o le mataitusi o le vaega manaomia.
  6. A maeʻa ona e mauaina le faʻamatalaga o loʻoe sailia, faʻaaogaina le mea e toe faʻaleleia ai le toe faʻaleleia ma toe foʻi atu i le faamalama autu o le siosiomaga lea e filifili ai le taimi lenei "Poloaiga Poloaiga".
  7. O le isi, ia ulufale i le faʻasalaga i le faamalama (atonu e manaʻomia le fesuiaiga o le gagana i le Igilisi, e le mafai ona faia lenei mea i le kulupu autu Alt + Shift) ma kiliki Ulufale:

    chkdsk D: / f / r / x

    Manatua - pe a faʻapipiʻi le polokalama i luga o le pu D:, ona tatau lea ona lesitala le 'auchkdsk E:pe afai oi ai E: se mea chkdsk F:ma isi. Flag/ fo lona uiga o le tamomoe i le fuʻa suʻesuʻega sese/ r- saili mo vaega ua faaleagaina, ma/ x- faʻaaogaina le vaeluaga e faafaigofie ai galuega o le aoga.

  8. O le taimi nei e tatau ona tuulafoaiina le komepiuta - ia faia se isi galuega e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata. I nisi o tulaga atonu e foliga mai o le faatinoga o le poloaiga e pipii, ae o le mea moni, o le aoga ua tautevateva i luga o se vaega e faigata ona faitau ma o loo taumafai e faasaʻo ona sese pe maka foi e pei ona le manuia. Ona o nei foliga vaaia, o le faiga o nisi taimi e umi se taimi, e oo atu i le aso pe sili atu foi.

O le mea lea, o le a le mafai ona toe foi atu i le falemaʻi, ae o nei gaioiga o le a mafai ai e le faiga ona faʻaulu ma fai kopi kopi o faʻamatalaga taua, a maeʻa ona mafai ona amataina se togafitiga atoa o le malo.

Vaʻavaʻai foi: Toe faʻafoʻiina le Disk Disk

Metotia 2: Faʻafoʻisia le faʻamau faʻamau

O le puʻupini faʻamau, o loʻo taʻua o le MBR, o se vaega laititi i luga o le puʻupuʻu, lea o loʻo i ai se laulau vaeluaga ma se aoga e pulea ai le faʻatulagaga o le polokalama. I le tele lava o tulaga, ua faaleagaina le MBR pe a faaletonu le HDD, ae o nisi o siama leaga e mafai foi ona mafua ai lenei faafitauli.

O le toe faʻaleleia o le pupuni o le seevae e mafai ona naʻo le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta poʻo le USB flash drive, o le mafuaaga lea e le ese ai le aumaia o le HDD i se faiga e mafai ona faʻaaogaina. Ae ui i lea, e tele nuances taua, o lea matou te fautua atu e te vaʻai i taiala auiliili i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamaumauga MBR faʻamaumauga i le Windows 7
Toe faʻaleleia le Loader i le Windows 7

Metotia 3: Toe faʻafoʻi faila faila

O le tele o tulaga e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le tino e fesoʻotaʻi ma faafitauli ile faila o faila a le Windows. E i ai le tele o mafuaʻaga mo le toilalo: gaoioiga faʻamalosi, gaoioiga le saʻo a tagata faʻaaoga, nisi polokalama faʻa-tolu, ma isi. Ae e tusa lava po o le a le mafuaʻaga o le faafitauli, o le a tutusa le tali - o le SFC faʻaaogaina, lea e sili ona faigofie ona fegalegaleai ma "Laina o poloaiga". I lalo ifo matou te tuʻuina atu ia te oe ni fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga auiliili mo le siakiina o faila masani mo le amio saʻo, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia i soo se tulaga.

Faʻamatalaga auiliili:
Siaki le saʻo o faila faila i le Windows 7
Toe faʻaleleia faila faila i le Windows 7

Metotia 4: Toe faʻafofoina Faʻafitauli Resitala

Le filifiliga mulimuli, lea e manaʻomia e faʻaaoga "Poloaiga Poloaiga" - O le i ai o le matua faaleagaina i le resitala. I le avea ai o se tulafono, faʻatasi ai ma ni faʻafitauli, e manuia Windows, ae faʻatasi ai ma le faʻatinoina o faafitauli tetele e tulaʻi mai. O le mea e lelei ai, vaega o mea e pei "Laina o poloaiga" Latou te le gauai i mea sese, aua e ala mai i lea mea e mafai ona e aumaia le Windows 7 i le vaaiga galue. O lenei metotia e iloiloina auiliili e a tatou tusitala, faamolemole tagaʻi i le taiala lenei.

Faitau atili: Toe faʻafoʻisia le Windows Registry 7

Faaiuga

Matou te faʻamavaeina filifiliga autu mo le toilalo i le Windows faʻamau fitu, lea e mafai ona faasaʻo e faʻaaoga "Laina o poloaiga". Ma le mea mulimuli, matou te maitauina o loʻo i ai pea mataupu faʻapitoa e pei o faafitauli i faila o le DLL poʻo le faapitoa o siama lē lelei, ae ui i lea, o le faia o se faʻatonuga tatau mo tagata uma e le mafai ona mafai.