Torrent - o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina

I faʻamaumauga e lua mulimuli na ou tusia ai e uiga i le a le vaitafe ma pe faapefea ona suʻesuʻe vai. O le taimi lenei o le a matou talanoaina ai se faʻataʻitaʻiga patino o le faʻaaogaina o se faila fefaʻasoaʻi faila e suʻe ma download le faila talafeagai i se komepiuta.

Tikia ma faʻapipiʻi le inisiua

I loʻu manatu, o le sili sili ona lelei o le faʻaaogaina o vailaau o se utorrent saoloto. E faigofie ona faʻaaoga, galue malosi, e tele ni faʻaoga aoga, e laʻititi i le tele ma e mafai ai ona e taʻalo musika na pueina po o tifaga ao lei oʻo i le iuga o le latou downloadga.

Faʻatonu le tagata gaosi vailaau

Ina ia faʻapipiʻi, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama. utorrent.com, kiliki "Download utorrent", ona - "Free Download". Faʻasaʻo le faila faila ma faʻafeiloaʻi i le faʻapipiʻi faigofie, i le mea moni, e mafai ona e kiliki i le "Next", ma faʻalogo i le mea moni na te leʻi faʻapipiʻi mea uma i le avega - e pei o: Yandex Bar poʻo se isi mea. I soo se tulaga, ou te le fiafia i ai pe a taumafai polokalama ua faʻapipiʻi e faʻaopoopoina se isi mea i luga o laʻu komepiuta. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a faʻalauiloa le tagata faʻataʻitaʻi ma o le a e vaʻaia lana ata i le pito i lalo o lau lau.

Faʻamau i luga o le torrent tracker

Faʻafefea ma fea e maua ai ma suʻeina vai na ou tusia iinei. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻaaoga, mo se faataitaiga, le torrent tracker rutracker.org e suʻe ai se ata CD i le Windows 98 ... Ou te le iloa pe aisea e ono talafeagai ai lenei mea, ae o se faataitaiga lenei, saʻo?

Ina ia faʻaoga le sailiga i rutracker.org, e manaʻomia le resitala. Ou te le iloa pe aisea e saili ai e tagata uma le vaitafe e aunoa ma le faamauina, ae ou te manatu e aoga tele le lesitala i luga o lenei saite.

O le taunuuga o tufatufa o sailiga i luga o le vanu tracker

I le pusa saili, ulu i le "Windows 98" ma vaai po o le a le mea o le a maua ai i matou. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai le tele o tusitusiga i totonu o le lisi, fausia mo le masini feaveaʻi, avetaavale ... ma o iinei le "Kopi o le uluai CD" - mea e te manaʻomia. Kiliki i luga le ulutala ma alu i le itulau tufatufaina.

Le faila laʻau e manaʻomia

Pau lava le mea e tatau ona tatou faia iinei o le faitau lea o le faʻamatalaga o le vaitafe ma ia mautinoa o le mea tonu lenei sa tatou sailia. E mafai foi ona e faitau i faʻamatalaga - e masani ona tupu e iai nisi faila e le faigaluega i le tufatufa, lea e masani ona lipotia i faʻamatalaga e ala i le sii mai. E mafai ona laveaiina o tatou taimi. E taua foi le vaai i le numera o tufatufaina (Sides) ma le siiina mai (Litchi) - o le tele o numera muamua, o le televave ma sili atu ona mausali o le a maua le download.

Kiliki "download torrent" ma faalagolago i luga o le a lau browser o iai ma pe faapefea ona sii mai faila mai le Initaneti, pe kiliki "Tatala" pe download i se komepiuta ma tatala le faila.

Filifili le mea e sii mai ai le vaitafe

A e tatalaina lenei ituaiga o faila, o le a faʻafuaseʻi ona amata le kiritaki faʻapipiʻi, i mea e mafai ai ona e filifili po o fea e teu ai le faila, o le a le mea e sii mai (pe afai o le tufatufaga e aofia ai le tele o faila), ma isi. A maeʻa kiliki "Ok", e tatau ona sii mai faila talafeagai. I totonu o le faamalama o le tulaga mafai ona e iloa pe fia le pasene ua uma ona sii mai, o le a le saoasaoa o le download, taimi fuafuaina e maeʻa ai ma isi auiliiliga.

Faʻamaumauga o le tuʻuina atu o faila

A maeʻa le download, fai soʻo se mea e te manaʻo ai i le faila poʻo faila!