Faʻaopoopoina se lomitusi i Windows


I aso nei, e tele le faʻaaogaina o telefoni feaveaʻi ma pepa e sili ona fiafia e faitau i-tusi, aua e faigofie tele, feaveaʻi ma taugofie. Ma ina ia mafai ona faitau i-tusi i luga o le mata o le iPhone, e tatau ona e faapipii se tusi faitau faapitoa i luga.

iBooks

Talosaga na saunia e Apple lava ia. O loʻo i ai se mamanu matagofie, e pei foi o le mea e tatau ai o tafaoga o le a maua ai le faitauga fiafia: iinei e mafai ona e fetuunai le tele o le font, fesuiaiga i le va o le aso ma le po, auala faigofie, sailiga vave, faailoga tusi, lanu pepa. Faʻaauau le lagolago mo le PDF, audiobooks, ma isi.

E le gata i lea, e leai se faafitauli i e-faletusi), ma le le lava o le faʻasologaina o itulau mo tusi na sii mai (o lenei galuega e na o tusi e faatauina mai. i le Faleoloa iBooks, lea e masani lava e leai ni gagana Lusia).

Download iBooks

Lisi

E faigata tele ona maua se tusi pele e leai se mea na te leʻi faalogo ai e uiga i le tusi sili ona tele o le Lisi. O se talosaga a le iPhone o se tuufaatasiga o se faleoloa ma se tagata faitautusi, lea, i le ala, liliu atu ia sili ona talafeagai i le faatinoga, ona o loo i ai ni tulaga faataatitia ma le tele, o lanu pepa ma e oo lava i mea e masani ai, lea, mo se faataitaiga, e le mafaamatalaina tele i iBooks.

Ae talu ai o lita o se faleoloa, o tusi iinei e le mafai ona sii mai mai punaoa a isi vaega. O le talosaga e faʻaalia ai o iinei o le a maeʻa ai le faʻatauina o tusi, mulimuli ane e mafai loa ona e alu i le faitau ma le mafai e otometi ona faʻasalalau le faitau faʻatasi ma lau faʻamatalaga.

Lisi lita

eBoox

E leai se mea e sili ona taua - e mafai ona suia i le va o itulau ma kulupu puʻupuʻu (na o le pau lea o le faitau mai le toe iloiloga, ua maua ai lenei avanoa).

Mai se faʻafeiloaʻiga matagofie, e mafai ona e faʻamalamalamaina le i ai o faʻasalalauga faʻavae pe faapefea ona e sii mai e-tusi mai se masini komepiuta, iTunes, poʻo le ao. I le le mafai, o nisi o tusi tusitusi matagofie ua uma ona aofia i le potu faitau.

Download eBoox

FB2 Faitau

E ui i lona igoa, o lenei tusi talosaga e le o se tagata faitau, e fai ma faila faila mo le matamata i ata, pepa ma e-tusi i luga o lau iPhone.

I le avea ai o se auala mo le faitau i-tusi, e leai lava ni faitioga e uiga i le FB2 Reader: e fetaui ma se mea manaia, e iai avanoa mo le lelei tele, mo se faataitaiga, faatulaga lelei le lanu ma tusitusiga mo le autu o le aso ma le po. E mafai foi ona e viia mo le "mea e sili ona lelei", lea e mafai ai ona e tatalaina le tele o tusi o tusi ma tusitusiga tusitusi i totonu o le talosaga.

Download FB2 Reader

KyBook 2

O se tagata e sili ona manuia le faitau ma se atinaʻe maualuga, ma le tele o faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaaogaina i tusi uma na lafoina i totonu o le talosaga, ma naʻo le tasi.

Faatasi ai ma tulaga iloga, e taua le faailogaina o le fesoʻotaʻiga o metadata mo tusi, o le mafai ona tape le telefoni "momoe" ao faitau, le i ai o leo e tusa lava pe liliu itulau (e mafai ona tapeina), autu, ma le faaliliu upu.

Download KyBook 2

Wattpad

Masalo o le sui sili ona manaia i le auala mo le faitau faaeletoroni o tusi, lea e lauiloa ai, o tusi uma nei o loo tufatufaina atoa e aunoa ma se totogi, ma e mafai e tagata uma ona avea ma tusitala ma faasoa atu ana tusitusiga i le lalolagi.

Wattpad o se telefoni feaveai mo le sii mai ma le faitauina o tala a tusitala, tusiga, tala fatu, tala. O le tusi talosaga e faʻatagaina ai oe e le gata ina faitau, ae faʻapea foʻi le fesuiaiga o mafaufauga ma tusitala, e suʻe tusi i luga o fautuaga, e maua ai tagata e tutusa o latou mafaufau ma manatu fou. Afai o oe o se tusi alofa, o le a talosagaina oe e lenei talosaga.

Download Wattpad

Tusi a Mamona

Mo i latou e fiafia e faitau tusi lelei i ni aofaiga tele, o le a aoga le faʻaaogaina o le MyBook. O se saofaga mo le faʻatauina o tusi, lea e aofia ai galuega faitau. O lona uiga, mo se totogi faʻapitoa mo le masina, o le a mafai ona e maua se afe o faletusi o tusi o ituaiga eseese.

E leai ni faitioga e uiga i le tagata faitau lava ia: o se mea e sili ona manaia, e naʻo faatulagaga faavae mo le faʻaalia o tusiga, o le gafatia e faʻafetaui le metadata tusi, faʻapea foi le sailia o fuainumera o taimi faʻaalu i le faitau mo le taimi ua filifilia.

Download MyBook

O le a le mea ua i ai i le iʻuga? Fautuaga aupito maualuga mo le faitauina o tusi, e tofu lava ma ona lava uiga i totonu o faletusi saoloto, o le mafai ona resitaraina i sili ona lelei, faatauina mai o tusi, ma isi. Po o le a lava le faitau tusi e te manaʻo i ai, matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe le faitau sili atu nai lo le sefulu ma le lua tusi.