CCleaner Cloud - uluai masani

E sili atu ma le tasi ona ou tusiaina e uiga i le polokalama saoloto a le CCleaner mo le faamamaina o se komepiuta (silasila i le faaaogaina o CCleaner with Benefit), ma talu ai nei lava, na tuʻuina mai ai e le tagata faʻapitoa Piriform le CCleaner Cloud - o se ata o le polokalame lea e mafai ai e oe ona faia le mea lava lea e tasi (ma sili atu), ae galue ma nisi o au komepiuta i le taimi e tasi ma mai soʻo se nofoaga. I le taimi nei e naʻo le galue mo Windows.

I lenei iloiloga puupuu o le a ou taʻuina atu ia te oe le avanoa o le CCleaner Cloud i luga o le initoneti, o tapulaa o le filifiliga saoloto ma isi nuances e mafai ona ou gauai i ai pe a ou masani i ai. Ou te manatu o nisi o le au faitau, o le faʻatulagaina o le faʻamamaina o le komepiuta (ma e le gata) e mafai ona fiafia ma aoga.

Faʻaaliga: i le taimi o lenei tusitusiga, o le faʻamatalaga faʻamatalaina e na o le Igilisi lava e avanoa ai, ae o le mea moni o isi Piriform oloa ei ai le atinaʻe gagana Rusia, ou te manatu o le a vave ona oʻo mai.

Tusi i le CCleaner Cloud ma faʻapipiʻi le kalani

E manaʻomia le resitalaina ole ao ole CCleaner, lea e mafai ona pasia i le official website www.cleaner.com. E leai se totogi, seʻi vagana ua e manaʻo e faʻatau se fuafuaga tau totogi. A maeʻa le pepa resitala, e tatau ona faatali le tusi o le faʻamaumauga, e pei ona lipotia, e oʻo atu i le 24 itula (na oʻo mai ia te aʻu i le 15-20 minute).

O le taimi nei o le a ou tusi ai e uiga i tapulaa autu o le saolotoga: e mafai ona e faʻaaogaina i luga o komepiuta e tolu i le taimi e tasi, ma e le mafai ona e faia ni galuega i se taimi.

A uma ona e mauaina le tusi o le faʻamaufaʻailoga ma e teu ai lau igoa fou ma lau upega tafailagi, o le a talosagaina oe e sii mai ma faʻapipiʻi le vaega o le CCleaner Cloud i luga o lau komepiuta po o komepiuta.

E lua avanoa e maua mo le faʻatonutonuina - o le masani masani, faʻapea foʻi ma le saini ma le upega tafailagi mo le fesoʻotaʻi atu i le auaunaga ua uma ona ulufale atu muamua. O le filifiliga lona lua e mafai ona aoga pe afai e te manaʻo e vaʻaia le komepiuta a se isi tagata, ae e te le manaʻo e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga i lenei tagata (i lenei tulaga, e mafai lava ona e auina atu le kopi lona lua o le faʻapipiʻi i ai).

A maeʻa le faʻatulagaina, faʻafesoʻotaʻi le kalani i lau faʻamatalaga i le CCleaner Cloud, o se mea e le talafeagai. Sei vagana ua mafai ona e suʻesuʻeina tulaga o le polokalama (o le a faʻaalia lona ata i le nofoaga faʻalauiloa).

Ua faia. O lenei, i luga o lenei komepiuta poʻo isi komepiuta e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti, alu i le ccleaner.com ma au faʻamaonia ma o le a e vaʻai i se lisi o komepiuta faʻaalia ma fesoʻotaʻi e mafai ona e galue "mai le ao".

Faʻaalia CCleaner Cloud

Muamua lava, e ala i le filifilia o se tasi o komepiuta fesoasoani, e mafai ona e mauaina uma faamatalaga faavae o loʻo i ai i le Summary tab:

  • Faʻamatalaga faʻamatalaga faʻapitoa (OS faʻapipiʻi, gaioiga, manatua, mamanu faʻatulagaina, ata vitio ma mataʻitu). E sili atu faʻamatalaga auiliiliga e uiga i uiga o le komepiuta o loʻo avanoa i luga o le "Masini" tafaʻi.
  • Tatalo talu ai nei ma le foia o mea na tutupu.
  • Le faʻaaogaina o punaoa komepiuta.
  • Vaʻavaʻa avanoa.

O nisi o mea e sili ona manaia, i loʻu manatu, o loʻo maua i luga o le Polokalama Software (Polokalama), o iinei ua ofoina mai ai mea nei:

Faʻamaumauga o le faʻaogaina (OS) - o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le OS faʻapipiʻi, e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tautua tautua, faatulagaga faavae, setete o le laupepa ma le antivirus, Windows Update Center, variables environment, folders system.

Faʻasagaga (Faʻasalalau) - o se lisi o faagasologa o loʻo taʻavale i luga o se komepiuta, faʻatasi ai ma le gafatia e faʻatumu i luga o se komepiuta mamao (e ala i le lisi o talaʻaga).

Amataina (Amataina) - le lisi o polokalama i le amataga o le komepiuta. Faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le mea amata, o le nofoaga o lona resitalaina, o le mafai ona aveese pe faʻamalo.

Polokalama Faʻatonuina (Polokalama Faʻatonuina) - o se lisi o polokalame faʻapipiʻi (faatasi ai ma le mafai e tamoe i se tagata e leʻi faʻaaogaina, e ui lava e tatau ona fai taga i totonu o le komepiuta).

Faʻaopoopo le Software - o le mafai ona faʻapipiʻi vave le komipiuta mai se faletusi, faʻapea foi mai lau lava masini MSI mai se komepiuta poʻo mai le Dropbox.

Windows Update (Windows Update) - e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia faʻafouina Windows, maimoa lisi o avanoa, faʻaogaina ma faʻamalo natia.

Pule? E foliga mai ia te aʻu lelei. Matou te suʻesuʻe atili - o le CCleaner tab, lea e mafai ai ona matou faia le faamamaina o komepiuta i le auala tutusa e pei ona matou faia i le polokalame o le igoa tutusa i luga o le komepiuta.

E mafai ona e siakiina lau komepiuta mo otaota, ona fufulu lea o le resitala, faʻamalo faila faila a le Windows ma polokalama, faʻamatalaga o le sailiga, ma luga o le Tools tab, faʻamalo mea taʻitasi e toe faʻafouina poʻo le saogalemu le mama o le disk poʻo le avanoa avanoa (e aunoa ma filifiliga o le toe maua o faʻamaumauga).

E lua laina o loʻo totoe - Defraggler, lea e fesoasoani e faʻaaogaina ai komipiuta komipiuta ma galue o se aoga o le igoa lava e tasi, faapea foi ma mea na tutupu (mea na tutupu) e taofia ai se ogaoga o taga i luga o se komepiuta. E faʻalagolago i faatulagaga o loʻo faia i Filifiliga (o loʻo i ai foʻi uiga mo le faia o galuega faʻatulagaina e leʻo maua mo le saolotoga), e mafai ona faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina ma aveese polokalama, mea e faʻaaogaina ai tagata ma mea faigaluega, liliu le komepiuta i luga ma le mamao, fesootai i le Initaneti ma vavae ese mai ia te ia. I totonu foi o faatulagaga e mafai ai ona e mafai ona auina atu le imeli pe a tutupu mea na filifilia.

I lenei faaiuga. O lenei iloiloga e le o se faʻamatalaga auiliili i le auala e faʻaaoga ai le CCleaner Cloud, ae na o se lisi vave o mea uma e mafai ona faia ma le fesoasoani o se auaunaga fou. Ou te faʻamoemoe, pe a manaʻomia, ia malamalama i ai e le faigata.

O laʻu faaiuga o se auaunaga sili ona manaia i luga o le initaneti (e le gata i lea, ou te manatu, pei o galuega uma a Piriform, o le a faʻaauau ona atinaʻe), lea e mafai ona aoga i nisi tulaga: mo se faʻataʻitaʻiga (uluaʻi tusitusiga na oʻo mai i le mafaufau) mo le vave faʻaleleia ma le faamamaina o komepiuta o aiga, oe e le lelei le malamalama i ia mea.