Faia o suʻega i le Google Form


O le faʻaopoopoga STL e faʻaoga i le tele o faila faila. I le tusiga o aso nei matou te mananao e talanoa e uiga ia i latou ma faʻalauiloa polokalame e mafai ona tatala ai.

Auala e tatala ai faila STL

O faila i lenei faʻaopoopoga atonu e aofia i le faatulagaga o le faatulagaga mo le lolomiina 3D, faapea foi ma ulutala mo vitio. E alu e aunoa ma le fai mai e mafai ona tatalaina uma ia avanoa mo le maimoaina ma le faasaʻo. O le isi fesuiaiga o le lisi o le faatuatuaga o le tusi faamaonia o le malupuipuia, ae le mafai e le tagata masani ona faʻaaogaina. E le gata i lea, o le STL faʻalauteleina o faila faila a le Fireworks ma punaoa mo le tele o taaloga vitio. Ae ui i lea, na taofia e Adobiu le lagolago o Taʻafia i tua i le 2013, ma e le mafai e le tagata faʻapipiʻi ona tuusaʻo faʻatautaia mea tau taaloga, o le mea lea e le fetaui nei faiga.

Metotia 1: TurboCAD

O le uluai kopi o le STL format o le faatulagaga mo le stereolithography, sili atu ona lauiloa o le lolomiina 3D. O le algorithm mo le tatalaina o laulau mo lomiga e tolu-tolu, matou te faʻaalia le faʻataʻitaʻiga o TurboCAD.

Download TurboCAD

  1. Tatala le polokalama, filifili le mea autu "File"ona sosoo ai lea ma le aitema "Tatala".
  2. O le a tatalaina se pusa talanoaga. "Saili". Faʻasalalau atu i le faʻailoga faʻatasi ai ma le faʻamaumauga autu. Alu i le tusi e manaʻo i ai, kiliki i le lisi o le pa'ū "Pusa o Faiga" ma tusi le pusa "STL - Tusigalaupapa", ona faʻaalia lea o le STL faila ma kiliki "Tatala".
  3. O le tusia o le 3D lomiga e tatala i le polokalama mo le maimoaina ma le faasaʻoina.

O TurboCAD o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga (maualuga le tau, leai se gagana Rusia, faʻaoga le talafeagai), aua afai e le fetaui lenei polokalama ia oe, e mafai ona e faʻaaoga le iloiloga o ata tusi na matou tuufaatasia: o le tele oi latou e mafai ai foi ona e galue i le STL format.

Metotia 2: EZTitles

O le lomiga lona lua o le STL format o le ulutala mo vitio e tusa ai ma le tulaga o Europa. O le polokalama sili mo le matamataina ma le faasaʻoina o faila o le a avea ma EZTitles.

Download EZTitles mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

  1. Faʻasaʻo le polokalama ma kiliki i le mea autu "Faʻasalaga / Faʻasalalau"ona filifili lea o le filifiliga "Faaulufaleina mai".
  2. O le a tatalaina se faamalama. "Saili"lea e te alu ai i le pusa i le faila faila. I le maeʻa ai o lenei mea, faʻalauiloa STL ma faʻasalalau "Tatala".
  3. O le a faʻaalia le faamalama o mea e ulufale mai ai. I le tele o tulaga, e le manaʻomia ona suia soʻo se mea, ia na o le kiliki lava "Lelei".
  4. O le a lafoina le faila i le polokalama. I le itu tauagavale o le atinaʻe o loʻo i ai se faamalama mo le vaʻaia o ulutala i luga o le mata, i le taumatau - o lona faʻamatalaga tusitusia.

O lenei metotia e tele ni toso. EZTIKA o se polokalama totogi ma le tele o tapulaa o le faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o lenei polokalama e tufatufaina atoa i le Igilisi.

Faaiuga

I le avea ai o se faaiuga, matou te maitauina o le tele o faila STL oi ai nei o loʻo i ai i le faatulagaga mo le lomiga 3D.