Piano faʻatasi ma pese


O le tele o tagata faʻaaoga e le o vaʻavaʻai i suiga i le Mozilla Firefox browser, aua o se tasi lea o sailiga sili ona mautu o ona po nei. Ae ui i lea, e pei lava o isi polokalame o loʻo faʻaauau i luga o Windows, atonu ei ai se faafitauli i lenei masini. I le tusiga lava e tasi, o le fesili o le a tuʻuina atu i le mea sese "E le mafai ona tuʻuina le XPCOM" e mafai ona faʻafetaia e Mozilla Firefox.

O le XPCOM faila o se faila faletusi e tatau ai mo le faʻatonuina saʻo o le masini. I le tulaga e le mafai e le tino ona iloa lenei faila i luga o le komepiuta, e le mafai ona faatino le faʻalauiloaina poʻo le toe faʻaogaina o le masini. Lalo o le a tatou tilotilo i nisi o auala e taʻua ai le "Le mafai ona uta le XPCOM" sese.

Auala e foia ai le sese "E le mafai ona tuʻu le XPCOM"

Metotia 1: Toefaʻalo Firefox

Muamua lava, o loʻo feagai ma le mea moni o le faila na aofia ai i Mozilla Firefox e leʻi iloa pe faaleagaina i luga o le komepiuta, o le tali aupito sili ona talafeagai o le toe faʻaofiina lea o le masini.

Muamua, e tatau ona e aveeseina le masini komepiuta, ma e fautuaina e faia atoa, aua o le tapeina o le masini i le auala masani e ala i le lisi "Panel Control" - Program Uninstall ", o le tele o faila e tumau i luga o le komepiuta, lea e ono afaina ai le faagaoioia o le fou fou o le masini faapipiʻi. I lalo o le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, o le ae maua ai se fautuaga ile auala e mafai ai ona e faʻamaʻaʻaina atoa le Firefox mai lau komepiuta e aunoa ma le tuʻuina atu o se faila se tasi.

Faʻafefea ona aveese atoa Mozilla Firefox mai lau komepiuta

A maeʻa le aveeseina o Mozilla Firefox, toe amata le masini ina ia mafai ai e le komepiuta ona talia suiga na faia i le polokalama, ona toe faʻapipiʻi lea o le masini pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le telefoni fou a Firefox mai le faʻailoga aloaia o le atinaʻe.

Tikiake Mozilla Firefox Browser

Toeitiiti atoa ma le mautinoa atoatoa e mafai ona finauina e faapea a maeʻa le toe faʻaleleia o Firefox, o le a foia le faafitauli i le mea sese.

Metotia 2: tamoe e avea ma pule

Taumafai e kiliki i luga o le alalaupapa Mozilla Firefox ma le kiliki i luga o le kuki ma i totonu o le kulupu faʻafesoʻotaʻi e filifili ai le filifiliga "Faʻamasino e avea ma pule".

I nisi tulaga, o lenei metotia e mafai ona foia le faafitauli.

Metotia 3: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Afai e leai se auala muamua poʻo le lua na fesoasoani e foia ai le faafitauli, ma o le mea sese "E le mafai ona faʻapipiʻi le XPCOM" o loʻo faʻaalia pea i luga o le mata, ae ao lei lelei le galuega a Firefox, e tatau ona e taumafai e toe faʻafoʻi le faiga i le taimi taimi e iai faafitauli i le web -Sa le matauina tagata e matauina.

Ina ia faia lenei mea, valaau le lisi "Lisi Pulea", i le tulimanu pito i luga taumatau, seti le parakalafa "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Toe Maua".

Filifili se vaega "Toe faʻafoʻiina o le Polokalama".

Pe a amata le faiga o le toe faʻaleleia o le tino i luga o le mata, e tatau ona e filifilia se lisi lata mai o le aso e le i ai ni faafitauli i le masini.

A maeʻa le toe faʻaleleia o le tino, e tatau ona e faʻatali mo le faʻagasologa o le faʻatumu. O le umi o le taualumaga o le a faʻalagolago i le numera o suiga na faia talu mai le fausiaina o le vaega. O le toe faʻaleleia o le a aʻafia ai vaega uma o le polokalama, sei vagana ai faila faila ma, atonu, tulaga faʻanatura.

I le avea ai o se tulafono, o auala autu nei e foia ai le sese "E le mafai ona tuʻuina XPCOM". Afai o loʻo i ai au faʻamatalaga i le auala e foia ai lenei mataupu, ia faʻasoa i latou i faʻamatalaga.