Faʻatulagaina ma le aveeseina o le CPU cooler

O le faʻafoega o faʻamatalaga talafeagai o le komepiuta o loʻo faʻatinoina foʻi e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi, ae o le faʻaaogaina o polokalame faapitoa o le a fesoasoani e faigofie ai ma sili atu ona vave faʻagasolo auala talafeagai. I le faʻaopoopoga, e masani ona maua e tagata faʻapitoa nisi faʻaopoopoga e ala i le siiina o polokalama mo le puleaina o masini. I lenei tusiga, matou te fautua atu ia e faamasani i le polokalama Active @ Partition Manager.

Amata le matala

A e amata amataina le Pule Vaega, e faʻafeiloaia e le au faʻafeiloaʻi le faamalama o le amata, lea e tatala e aunoa ma le mana uma. E tele ni vaega o loʻo avanoa ma ni faʻataʻitaʻiga patino. Naʻo le filifilia o le galuega na manaʻomia ma faʻaauau ona faʻatinoina. Launching le faamalama amata e mafai ona e le atoatoa pe afai e te le faaaogaina.

Faʻatinoga o galuega

E taua le matauina o se faʻaoga faigofie ma faigofie. E aofia ai ni vaega. O le itu tauagavale e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina faʻapitoa faaletino ma le DVD / CD. I le taumatau o faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le vaega ua filifilia. E mafai ona e faʻanofo nei vaega e lua, faʻaalia i latou i le tulaga sili ona talafeagai. O le mata lona lua ua uma ona tapeina pe afai e le manaomia e le tagata faʻaoga le faʻaaliina o faʻamatalaga.

Faatulagaina o vaega

O le Active @ Partition Manager e tele vala aoga. Muamua o le a tatou tilotilo i le faatulagaina o vaega. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e filifili ai le vaega talafeagai i le faamalama autu ma amata le gaoioiga. "Faiga Faʻavae". O se faamalama faaopoopo o le a tatalaina lea e mafai ai e le tagata faaaoga ona faamaoti le ituaiga faila o le faila, laupepa o le tautau ma toe faaigoa le palota. O le faagasologa atoa e faigofie, e te le manaʻomia se malamalama faaopoopo poʻo ni tomai.

Faʻafouina o se vaega

E avanoa le polokalame e sui le voluma o le fatuga saʻo. Faʻamolemole filifili se vaega ma alu i le faamalama tutusa, pe a iai ni mea e tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le mokesi pe a fai e leai se avanoa. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaititia le leotele e ala i le vavaeina o le vaega o totoe i avanoa avanoa, poʻo le setiina o se fua saʻo, talafeagai.

Fuaiupu Faʻavae

O le faʻatinoga o le suia o uiga o vaega e mafai ai e oe ona suia le mataitusi o le igoa, ma le igoa atoa. E oo lava i lenei faamalama o loo i ai se mataitusi, o le a le toe mafai ona suia le uiga o le disk. E leai se isi gaioiga i lenei faamalama e mafai ona faia.

Faʻataʻituina o vaega faʻatau

E mafai ona faʻamaonia vaega taʻitasi faʻavae pulou. E faia lenei mea i le fesoasoani a se nofoaga faʻapitoa pe a faʻaalia vaega, ma ua makaina foi i se ata lanumeamata poʻo le mumu, o lona uiga o le aoga po o le le atoatoa o vaega taitasi. O le faʻamaeʻaina e faia i le suia o tulaga taua i laina. Faamolemole ia matau o suiga o le a aafia ai le faagaoioiga o le vaega, o le mea lea e le fautuaina ai tagata e le o malamalama i le faaaogaina o lenei galuega.

Fausia se vaeluaga talafeagai

Vaega o le Vaega e faʻatagaina oe e fatuina se vavaega talafeagai fou e faʻaaoga ai le avanoa avanoa avanoa. Ua faia e le au atinaʻe se masini faapitoa lea e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e faigofie ona fatuina se puʻe fou, mulimuli i faatonuga. O le faagasologa atoa e faia i ni nai kiliki.

Faʻatuina o se ata eleelea

Afai e te manaʻo e fatu se kopi o le faiga faʻaoga poʻo le failalua o faila faila, polokalama ma faʻaaogaga, o le filifiliga pito sili ona lelei o le fatuina lea o se ata o se masini faʻapitoa pe faaletino. O le polokalame e mafai ai ona vave faia lenei mea i le fale fesoasoani. Mulimuli i faatonuga faigofie ma maua le ata ua maeʻa i na o le ono laasaga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Lisi ua fausia-ina ia fatuina ni vaega talafeagai ma ata puʻe;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • O loʻo i ai galuega faʻavae mo le galulue i masini.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • O nisi taimi o faʻamatalaga CD poʻo le DVD o loʻo faʻaalia sese.

I lenei iloiloga, o le Active @ Partition Manager e oʻo mai i se iʻuga. I le faapipiiina i luga, ou te fia iloa o lenei polokalame o se filifiliga lelei tele mo i latou oe fuafua e faatino faigofie le teuteuina o faʻamatalaga talafeagai ma le faaletino. O galuega uma e tatau ona fausia i totonu o le polokalama, o loʻo i ai faatonuga o le a fesoasoani i tagata fou.

Tikiake le Active @ Partition Manager mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻatonu Faʻatonu Paragon Starus vaega o le toe faʻaleleia EaseUS Partition Master MiniTool Partition Wizard

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Active @ Partition Manager o se polokalama e leai se totogi, o lana galuega e taulai atu i le galue ma faʻamatalaga talafeagai ma faaletino. O le vaega autū lea o foliga e mafai ai e oe ona faʻatino galuega talafeagai.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamalosia @
Tau: Faʻatau
Toa: 20 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.0