Tatala avetaʻavale mo Acer siaki

E fesoʻotaʻi e le motherboard vaega uma o le komepiuta ma mafai ai ona latou faʻatino masani. O le vaega autu o le PC, e nafa ma le tele o faagasologa ma fatuina se polokalama se tasi mai meafaigaluega uma. Ma le isi, o le a tatou iloiloina auiliiliga mea uma e nafa ma le tinaboard, ma talanoa e uiga i lana matafaioi.

Aisea e te manaʻomia ai se motherboard i totonu o se komepiuta

I le taimi nei, o le maketi mo vaega o le PC o loʻo faʻapipiʻiina i laupapa o mamanu eseese ma tagata gaosi oloa. O i latou uma e vaʻaia e fesoʻotaʻiga i le taimi nei, galuega faʻaopoopo ma mamanu, ae latou te faia le matafaioi tutusa. E mafai ona faigata le filifilia o se mina, o lea matou te fautua atu ai mo se fesoasoani mai a matou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo, ma o le a matou agai i luma e mafaufau po o le a lenei mea e nafa ma.

Faʻamatalaga auiliili:
Filifilia o se motherboard mo se komepiuta

Faʻaopoopoina vaega

O se komipiuta, RAM, kata vitio ua faʻapipiʻiina i luga o le laupapa, se puʻe malulu ma le SSD e fesoʻotaʻi. E le gata i lea, o loʻo i ai nisi faʻaopoopoga o malosiaga e faʻamautinoa ai le faʻatinoga o pātini PC. O mea uma e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi o loʻo i luga o le laulau laupapa i totonu lava o nofoaga ua atofaina mo lenei.

Vaʻai foi: Matou te faʻafesoʻotaʻi le laupapa meli i le iunite

Polokalame faʻaletausaga tuʻufaʻatasiga mo pitonuʻu

E faʻapipiʻi e tagata taʻitasi ni masini komepiuta i le komepiuta, pe na o se piano, kio, po o le lomitusi. O fesoʻotaʻiga i luga o le motherboard liliu uma nei meafaigaluega i se tasi o polokalama, lea e fesoasoani e fegalegaleai ai ma le PC, e faʻataunuʻuina ai nisi o galuega I / O.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le kī i le komipiuta
Faʻafefea ona faʻatasia se PS3 gamepad i se komepiuta
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le lolomi i le komepiuta
Foʻia faafitauli i le faʻaogaina o le USB-device i le Windows 7

O nisi vaega e le fesoʻotaʻiina i luga o USB, ae manaʻomia se faʻaogaina atili. E faʻaaoga lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le avega poʻo le pito i luma o le iunite. Vaʻai i sootaga o loʻo i lalo mo faʻamatalaga auiliili i le faʻaogaina o nei vaega i le laupapa.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafesoʻotaʻi le pito i luma i le laupapa
Fesoʻotaʻi le avega i le laupapa

Fesootaiga o le masini komepiuta ma isi mea faaopoopo

E pei ona e iloa, e masani ona fesoʻotai le masini komepiuta ma isi vaega, faʻamautinoa le lelei o la latou gaioiga. E le gata ina tuufaatasia e le motherboard i latou uma, ae e fesoasoani foi i le faʻatinoga o sea fesoʻotaʻiga. E mafai ona e faitau atili e uiga i le matafaioi o le faagasologa i totonu o se komepiuta i isi a tatou mea i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Tagai foi:
Filifilia se polokalama mo le komepiuta
Tatou te filifilia le motherboard i le faagasologa
Faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i luga o le laupapa

Faʻafeiloaʻi ata e faʻaalia

Ua toetoe lava o soʻo se PPU ua faʻapipiʻiina i se ata vitio ua fausia. E le o tagata uma e faʻaaogaina le avanoa e faʻatau ai se mea faʻapipiʻi ata vali. Ae a faʻapea o le mataʻitu e fesoʻotaʻi i totonu o le laupapa, e nafa ma le faʻaalia o le ata i luga o le lau. I luga o komipi fou, o galuega faatino e faia e ala i se faʻataʻitaʻiga vitio DVI, DisplayPort poʻo HDMI.

Tagai foi:
Filifilia o se pepa faʻailoga i lalo o le laupapa
Matou te faafesootai le kata vitio fou i le tuai mataʻitu
Faʻafefea ona mafai ai le HDMI i se komepiuta

Ae mo le faʻatusatusaga o fesoʻotaiga vitio o loʻo i luga, e le mafai ona i ai se tali sao, aua e tofu lava ma ona lava lelei ma faʻafitauli. Afai e te fia iloa poʻo le a le ituaiga o kulupu e faʻaoga, tagaʻi i mea o loʻo i lalo o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faatusatusaga o fesootaiga VGA ma HDMI
Faatusatusaga o HDMI ma DisplayPort
DVI ma le HDMI Faatusatusaga

Faʻaliliuina leo

E ui lava o kata lelei o loʻo i totonu o tinaboards e le faʻatusatusa i le lelei ma mea tuʻufaʻatasia, ae latou te tuʻuina atu le faʻalogoina lelei o leo. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi lauulu, failauga, ma se telefoni feaveai i se fesoʻotaʻiga faapitoa ma, pe a uma ona tuʻuina avetaavale lelei, alu loa i le galuega.

Tagai foi:
Fesootaiga ma le faatulagaina o failauga i luga o se komepiuta
Filifiliga mo le sosooina o se subwoofer i se komepiuta
Faʻatuina o faila i luga o se komepiuta ma le Windows 7

Initaneti avanoa

Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga a tinaboard o loʻo i ai se fesoʻotaiga fesoʻotaiga fesoʻotaʻi E mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta ma se alalaupapa poʻo se modem e ala i le LAN cable. I le faʻaopoopoga, o faʻataʻitaʻiga o vasega laʻititi ma le maualuga e ono i ai i totonu o le Wi-Fi komiti e maua ai le fesoʻotaiga i le Initaneti. O le Bluetooth foi e nafa ma le faʻaliliuina o faʻamatalaga, lea e masani ona maua i papa tusi ma e seasea lava i kata komipiuta.

Tagai foi:
5 auala e faʻafesoʻotaʻi ai lau komepiuta i le Initaneti
Fesoʻotaiga Initaneti mai Rostelecom i luga o le komipiuta

E faʻapea foʻi ma soʻo se mea, e iai taimi e momotu ai le tina, e iai faafitauli i le amataina poʻo le sui o vaega e manaʻomia. O isi tusitala i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi ua uma ona tusia ni fautuaga mo le foia o galuega sili ona lauiloa ma faafitauli e fesoʻotaʻi ma meafaigaluega o loʻo fesiligia. Faitau i latou i sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Suia le pusa i luga o le laupapa
O le a le mea e fai pe a le amata le tina
Manua sili o le laupapa
Faʻamatalaga mataʻitusi a le komepiuta komepiuta

I luga, na matou talanoa e uiga i le matafaioi a le tinaboard i le komepiuta. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o se masini faʻapitoa lea e pulea ai vaega uma ma faʻamautinoa le fesoʻotaiga o se aofaiga patino o mea faigaluega faʻapitoa. Matou te faʻamoemoe na aoga lau tusiga ia te oe, ma o lenei ua e iloa le mafuaaga e manaomia ai e le PC se motherboard.

Tagai foi:
Faailoa le taga laupapa
Iloilo le ata o le laupapa
Faʻafetai i le toe fetuunaiga o le motherboard mai Gigabyte