IRinger 4.2.0.0


Instagram e faʻaaogaina e le aufaitautusi le tele o ata i totonu oa latou upega tafailagi fesoʻotaiga. O aso nei tatou te mafaufau i auala uma e mafai ai ona fai lenei mea.

Hide ata i le Instagram

O metotia nei e iai o latou feeseeseaiga, ae o le a aoga uma i se tulaga patino.

Metotia 1: Katia le Itulau

Ina ia mafai e au lomiga ona faʻapipiʻi i lau teugatupe ina ia e naʻo oe e faʻaogaina na o oe e te vaʻaia, ia na ona tapuni le itulau E faʻapefea ona faia lenei mea, na faʻamatalaina muamua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi

Faitau atili: Faʻapefea ona tapunia lau faʻamatalaga Instagram

Metotia 2: Faʻamaumauga

O se tasi o mea aupito lata mai fou Instagram - archiving publications. Faʻapea o se tasi poʻo ni pou i lau talaaga faalilolilo e le toe avea ma nofoaga, ae o se mea alofa le tapeina. I lenei tulaga, nai lo le tuʻuina atu tumau o ata poʻo vitio, o le talosaga o le a ofoina atu e faʻaopopo atu i le teutusi, lea o le a avanoa mo oe.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. Tatala lau talaaga e ala i le taina i le pito i lalo o le faamalama i le ata i le itu taumatau. Filifili le lomiga e te manaʻo e teuina.
  2. Tapu i le tulimanu pito i luga taumatau luga o le atigipusa ma ni togi se tolu. I le lisi e aliali mai, e tatau ona e filifilia le mea "Faletusi".
  3. O le isi taimi e faʻaumatia ai le lomiga mai le itulau. E mafai ona e alu i le fale teu lava ia e ala i le filifilia o le faʻamalo o le uati i luga o lau itulau ile tulimanu pito i luga.
  4. Faʻasalalau faʻamaumauga i ni vaega se lua: "Tala" ma "Lomiga". Alu i le vaega manaomia i le filifili "Faletusi" i le pito i luga o le faamalama.
  5. Afai e faafuasei ona e suia lou mafaufau ma e manao i le pou e toe sau i luga o le itulau, kesi i le tulimanu pito i luga o le icon faatasi ai ma se faailoga ma filifili le ki "Faʻaali i le talaaga".
  6. A maeʻa ona filifilia lenei mea, o le a toe faʻafoisia le pou, e aofia ai le aso na faʻasalalau ai.

Metotia 3: Faʻamau le poloka

Ia mafaufau nei i le tulaga e te manaʻomia e nana ai ata mai tagata faʻapitoa Instagram. E mafai ona e faia lenei mea i se auala e tasi - poloka ia mea, o se taunuuga o le a matua leiloloa ai le avanoa i lau teugatupe.

Faitau atili: Faʻapefea ona poloka se tagata faʻaaoga ile Instagram

E ui lava o auala uma nei e faʻapipiʻi ai ata ile Instagram. Afai ei ai isi filifiliga, o le a faaopoopoina le tusiga.