KGB Archiver 2.0.0.2

O le OS OS o se numera tulaga ese lea e tofia i ai, mo se faʻamatalaga faigofie o faʻamatalaga e uiga i le polokalama. O lenei fuainumera e mafai ona e iloa ai po o fea o faʻamaumauga ua faʻapipiʻiina, o isi oloa e fetaui ma le, o le a lagolagoina ai avetaavale, pe o lau polokalama ua maeʻa ma isi.

View Version i Windows 10

E tele auala e maua ai le OS OS ma lona numera fale. Faatasi ai ma ia mea ua fausia-i auala o le faagaoioia o le Windows 10 ma isi meafaigaluega i komepiuta e manaomia ai nisi mea faaopoopo. Sei o tatou iloiloina auiliiliga o mea autu.

Metotia 1: SIW

O le SIW o se mea faʻaaogaina lea e mafai ona sii mai le saite aloaia, e mafai ai ona e suʻe mea uma e te manaʻomia e uiga i lau PC i ni nai kiliki. Ina ia mafai ona e matamata i le OS OS, ua lava lea e faʻapipiʻi ma tatala ai le SIW i lenei auala, ona faʻaaoga ai lea i luga o le 'auala saʻo "Faiga Faʻavae".

E faigofie lava. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei metotia o se 'auʻaunaga a le gagana Rusia, ae o loʻo i ai foʻi mea le lelei, faʻapitoa, o se laisene totogi, ae faʻatasi ai ma le mafai ona faʻaaogaina se mea faʻamaonia.

Metotia 2: AIDA64

AIDA64 o se isi polokalama lelei mo le matamata i faʻamatalaga o le polokalame. O mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o le faʻapipiʻi lea o lenei talosaga ma i le lisi e filifili ai le mea "Faiga Faʻavae".

Metotia 3: Faʻamatalaga Faʻatonu

Vaʻai i le lomiga o le Windows 10, e mafai ona e vaʻavaʻai i pito i tua o le polokalama a le PC. O lenei metotia e lelei ona e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mai le tagata faʻaaogaina ma e itiiti se taimi e alu ai.

  1. Kiliki Amata -> Filifili poʻo "Manumalo + I".
  2. Filifili se mea "Faiga".
  3. Le isi, saili le koluma "E uiga i le faiga" ma kiliki i luga.
  4. Vaʻai le numera o le numera.

Metotia 4: Matagi Poloaiga

O se auala faigofie lava lea e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o masini. I lenei tulaga, ina ia maua le faʻamatalaga o le polokalama, ua lava lea e faia ai le tele o tulafono.

  1. Kiliki Amata -> Kopi poʻo "Manumalo + R".
  2. I totonu o le faamalama o le poloaiga, ia e ulufalemanumaloma kiliki "Lelei".
  3. Faitau faʻamatalaga faʻamatalaga.

O le sailia o le numera o lau OS e matua faigofie lava. O le mea lea, afai e iai sou manaʻoga, ae o lenei galuega e faigata ma e te le iloa le mea e te sailia ai lenei faʻamatalaga i luga o lau komepiuta, o le matou fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe. E talafeagai, faʻaaoga se tasi o metotia ma i ni nai minute o le ae maua ai faʻamatalaga talafeagai.