XePlayer - isi emulator Android

O le filifiliga o le telefoni feaveai e leai se totogi, e matua telē lava, ae tutusa i latou uma: i tulaga o galuega tauave, ma i le faatinoga, ma i isi uiga. Ae, o le faʻamasinoina e faʻamatalaga i le toe iloiloga "O le Android sili ona lelei mo le Windows", o nisi tagata faigaluega e sili atu le lelei o galuega ma sili atu ona mautu nisi o filifiliga, o nisi mea. O le mea lea, afai e te leʻi mauaina se mea talafeagai mo oe lava, e mafai ona e taumafai XePlayer, o loʻo i totonu o lenei iloiloga.

E tusa ai ma le au atinaʻe, e galue XePlayer i faiga e amata i Windows XP ma faʻamautu i le Windows 10 (VT-x poʻo AMD-v virtualization i le BIOS e manaʻomia), o isi manaoga faʻapitoa e laʻititi foʻi maualalo nai lo isi emulators, mo se faʻataʻitaʻiga, na o le 1 GB e lava Ram. Ma, ioe, i lagona, ua lava lona le fiafia. Masalo o lenei mea e tatau ona faatatau i aoga o lenei fofo. Ma o isi mea e sili atu ona auiliiliina.

Faʻatuina ma le taʻalo XePlayer

O le emulator official site is xeplayer.com, ae aua le faanatinati e alu ma suʻe tonu le mea e te sii mai ai: o le mea moni o le itulau autu o loʻo ofoina atu se 'upega tafaʻilagi (o lona uiga, o se faila laitiiti e molimauina le emulator lava ia pe a uma ona faʻaalia ma fautuaina mai polokalame i totonu o le avega), lea e faʻasalaina ai ma poloka poloka e nisi antivir SmartScreen Windows 10.

Ma afai e te alu i le itulau //www.xeplayer.com/xeplayer-android-emulator-for-pc-download/, o le ai ai le sili atu ma le tolu "Download" button - i le pito i luga o le ata, i le pito i luga ma lalo ifo o le tusitusiga. O le mea mulimuli (i soo se tulaga, i le taimi o lenei tusitusiga) e mafai ai ona e download XePlayer e avea o se seti tuusao atoatoa, lea ua faʻapipiʻiina e aunoa ma ni faʻafitauli.

E ui lava ou te le faʻamautinoa le mama atoatoa o le polokalama: mo se faʻataʻitaʻiga, sa ou le mautonu i le faʻasilasilaga "i le tulaga o ni faʻafitauli i le faʻapipiʻi, faʻamalosi au antivirus". E foliga mai e lelei, ae leai se mautinoa atoatoa. A maeʻa le faʻatulagaina, faʻalauiloa le XePlayer ma faʻatali mo sina taimi: o le faʻamuamua e sili atu le umi nai lo le masani, pe a faʻapipiʻi nisi vaega faaopoopo.

Afai e amata ona e maua se lanu lanumoana o le oti, ma faʻapipiʻiina le Windows 10 poʻo le 8.1 i luga o lau komepiuta, ona sili atu lea o mea na faʻapipiʻiina Hyper-V. E mafai ona aveeseina, pe mafai foi ona e faʻaaogaina se taimi le tumau. Ina ia faia lenei mea, tamoe vave le poloaiga e avea ma pule ma faʻaaoga le poloaiga: faʻapipiʻi / seti le hypervisorlaunchtype

A maeʻa le faʻataunuʻuina o le poloaiga, ia mautinoa e toe amata le komipiuta, e tatau ona amata le emulator e aunoa ma se mea sese. I le lumanaʻi, toe faʻaaogaina Hyper-V, ia faʻaaoga le tulafono tutusa ma le ki "luga" ae le o le "alu".

Faʻaaogaina o le Android XePlayer Emulator

Afai na e faʻaaogaina isi mea e faʻaaogaina e taʻavale ai Android i luga o Windows, o le a masani lelei oe i le atinaʻe: le lava faamalama lava ia, o le vaega lava e tasi ma faatinoga masani. Afai o nisi o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona malamalama i ai oe, ia na o le uu i luga ma taofi i luga le ata o le kiona: o le XePlayer interface e faʻaliliu lelei i le gagana Rusia ma e le tatau ona i ai ni faafitauli.

Ou te fautua atu foi e tepa i totonu o le faatulagaga (o le afi i luga o le itu taumatau i le ulutala title), o iina e mafai ai ona e fetuunai:

  • I luga o le "Basic" tab, e mafai ona e maua ai le aʻa, faʻapea foi ma le suia o le gagana, pe a le otometi le liliu mai o Rusia.
  • I luga o le Advanced tab, e mafai ona e fetuʻunaʻi laina o le RAM, pusa faila ma le faatinoga i le emulator. O le mea lautele, e sologa lelei le faʻaaogaina o tulaga le lelei, e ui atonu o se tasi o mafuaʻaga autu mo lenei mea e le o se mea fou lea o Android (4.4.2).
  • Ma mulimuli ane, vaʻai i le tab "Label". E i ai ala pupuu mo le puleaina o le emulator: mo nisi o taga atonu e sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina nai lo o se kiore.

I totonu o le emulator o loʻo i ai se Faleoloa Taaloga mo le siiina o taʻaloga. Afai e te le manaʻo e ulufale i lau Google account i le emulator, e mafai ona e siiina le APK mai nofoaga tietie-tolu ma faʻapipiʻi i latou i le faʻaaogaina o le APK download button i totonu o le tagafaʻai taga pe na o le tosoina o le faila ile mata o le emulator. O le tele o "talosaga" faʻaaogaina i totonu o le emulator e leai se aoga ma taʻitaʻia i vaega o le nofoaga o le faʻapitoa o le atinaʻe.

Mo taʻaloga, o le a faigofie le faʻatutuina o vaega vevela i luga o le lau ma faʻatautaia i latou mai le komepiuta. Ma le isi, ia iloa po o le a le mea e mafai e mea taitasi ona mafai ai ona e faʻavasegaina, faʻaaoga mataitusi e aliali mai pe a e uuina le pousiti.

Ma le isi mea e mafai ona taʻuina i faʻamanuiaga, sei vagana ai o se emulator e maualalo le manaʻoga o le manaʻoga: pe afai o analogs ina ia mafai ai ona faʻaogaina i totonu o le Rusia mai le komepiuta e tatau ona e taulimaina tulaga ma vaavaai mo auala, e liliu uma lava mea uma Aʻo faʻapipiʻiina, na e filifilia le gagana Rusia: o le faʻaogaina o le emulator ma le Android lava ia o le "totonu", faʻapea foi ma le faʻaogaina o le komepiuta hardware - uma i le gagana Rusia.

O se taunuuga: Ua ou saunia e fautuaina se fofo mo le faʻalauiloaina o le Android i luga o se PC ma le komepiuta o se mea lelei ma faigofie mo se tagata e tautatala i le gagana Rusia, ae ou te le talitonu i le saogalemu atoatoa o XePlayer.