Faʻaaogaina o le arctangent function in Microsoft Excel


O le tele o tagata komepiuta e faʻaaogaina ata tifaga i cinema, pe a mafai ona e taʻalo se numera e le faʻatapulaaina o ata tifaga i totonu o se vaʻaiga fiafia. Ma e tusa lava pe e te manaʻo e matamata i se ata tifaga ata i le fale - e le o se faafitauli foi lenei, ae mo lenei mea e tatau ona e faʻaaoga i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa.

O le asō o le a tatou faʻaalia se ata tifaga i le 3D mode e faʻaaoga ai le polokalama KMPlayer. O lenei polokalame o se tagata taʻavale telefoni feaveaʻi ma faigofie, o se tasi o galuega tauave o le mafai lea ona taʻalo ata tifaga i le 3D mode.

Download KMPlayer

O le a le mea e manaʻomia e faʻatino ai se ata tifaga 3D i luga o se komepiuta?

  • Faʻapipiʻi i luga o le komepiuta KMPlayer;
  • 3D ata tifaga faatasi ai ma se paipa uila po o le tutu i luga;
  • O tioata a Anaglyph mo le matamataina o ata-3D (faatasi ma tioata lanumoana lanumoana).

Faʻafefea ona tamoe se tifaga i le 3D?

Faamolemole ia matau o le metotia o loʻo faamatalaina i lalo e na o le 3D-ata tifaga e aoga, lea e tufatufa atu ai se aofaiga saʻo i le Initaneti. O se ata tifaga masani 2D o le a le aoga i lenei tulaga.

1. Taumafai le polokalama KMPlayer.

2. Faʻaopoopo le 3D-vitio faʻatasi ma le paipa faʻasalalau poʻo le faʻasolo i luga o le polokalame.

3. O le toe faafoi o le vitio o le a amata i luga o le mata, pe a iai se ata faalua i luga po o le taamilosaga. Kiliki i le ata 3D i le tulimanu pito i lalo o le mata e faʻagaoioia ai lenei faiga.

4. O lenei ki o loo i ai ni metotia taʻavale e tolu: vaʻavaʻa vavalalata vavalalata, paipa faʻamau ma le 3D mode. Faʻalagolago i le a le ituaiga kiriata 3D na e faʻatofuina, filifili le mea e manaʻomia ile 3D.

4. Mo se faʻamatalaga sili atu auiliiliga o le 3D mode, kiliki i luga o soʻo se vaega o le vitio o loʻo taina e ala i le kilikiina saʻo ma togi le kio i luga o le mea "Pulea o le 3D". O se lisi faaopoopo o le a faʻaalia i luga o le mata ua vaevaeina i le 3 poloka: faʻaagagaina ma le faʻatulagaga 3, suia o laʻau ma tolu, ma le filifilia o lanu (e tatau ona taʻitaʻia oe e le lanu o au tioata).

5. A maeʻa le seti 3D i luga o le komipiuta, faʻalautele le ata i le ata atoa ma amata mataʻituina le ata tifaga ata i mata tioata.

O le taimi nei tatou te tilotilo i le auala sili ona faigofie ma le maualuga e matamata ai i se ata tifaga ata 3D. I le faʻamuamua, i le polokalama KMPlayer, e mafai ona e faaliliuina se ata 2D ata tifaga i le 3D, ae mo lenei mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi se faamama faʻamaonia faapitoa 3D i le tagata taalo, mo se faʻataʻitaʻiga, Anaglyph.ax.