Totoina o numera i luga o le iPhone


O le faʻamaonia saʻo o 'upega tafaʻilagi' o le faavae lea o le soʻona faʻaosofia o le uepi. Ina ia mautinoa le faagaoioia lelei o tusitusiga, o se faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser na faʻaaogaina.

Tampermonkey o se faʻaopoopoga lea e tatau ai mo le faʻatinoina tatau o tusitusiga ma le latou taimi e faʻafou ai. I le avea ai o se tulafono, e le manaʻomia e tagata faʻapitoa le faʻapipiʻiina o lenei faʻaopoopoga, peitaʻi, afai e te faʻapipiʻi ni faʻamatalaga faʻapitoa mo lau sailiga, ona ono manaʻomia lea e le Tampermonkey le faʻaalia sao.

O se faʻataʻitaʻiga faigofie: faaopoopo le faʻaopoopoga o le "Download" i luga o le upega o le browser i luga o Savefrom.net i punaoa faʻapitoa a le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona e sau i luga o le komepiuta i luga o le initaneti.

O le mea lea, ina ia mautinoa le saʻo le faʻaalia o nei faʻaoga, o le Tampermonkey faʻapipiʻi faʻaopoopo e faʻafetaui le galuega o tusitusiga, ma faʻaitiitia ai le faʻalavelave o faʻafitauli pe a faʻaalia itulau o laupepa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Tampermonkey?

E tatau ona malamalama o le uiga o le faʻapipiʻiina o le Tampermonkey e naʻo pe afai e te faʻaaogaina ni tusitusiga na "tusia" faapitoa mo lenei faʻaopoopoga. A leai, o le lagona o le Tampermonkey o le a itiiti lava.

O lea, e mafai ona e faʻapipiʻi le tampermonkey faaopoopo i le vave ona sosoo ai ma le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, pe maua foi oe i le fale Mozilla Firefox.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma filifili le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le pito i luga taumatau o le faamalama, o le ai ai se laina sailiiliga lea e te manaomia e ulufale ai i le igoa o le taimi e manaʻomia - Tampermonkey.

Muamua i le lisi o la matou faʻaopoopoga. Ina ia faaopoopo i le masini, kiliki i le taumatau o le faamau. "Faʻamau".

A faʻapipiʻiina le faʻaopoopoga i lau sailiga, o le a faʻapipii i luga i le pito i luga taumatau Firefox.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Tampermonkey?

Kiliki i le icon Tampermonkey e faʻaali ai le lisi faʻaopoopo. I lenei lisi, e mafai ona e pulea le gaoioiga o le faʻaopoopoga, faʻapea foi ma le vaʻaia o se lisi o faʻamaumauga e galulue faʻatasi ma Tampermonkey.

I le faagasologa o le faʻaaogaina e mafai ona e mauaina faʻamatalaga mo tusitusiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Siaki le Faʻafouina o Tusiga".

I le taimi nei, o le faʻaopoopoga o loʻo i totonu o suʻega peta, o le tele o atinaʻe o loʻo i le faagasologa o le tusiaina o tusitusiga lea o le a galulue faʻatasi ma Tampermonkey.

Faʻafefea ona aveese le tampermonkey?

Afai, i se isi itu, ua e feagai ma le mea moni na faʻapipiʻiina le Tampermonkey i lau sailiga, ona matou vaʻavaʻai lea pe mafai faapefea ona e aveesea.

Faamolemole silasila pe afai e te faʻapipiʻi ni faʻaopoopoga faʻaopoopoga poʻo se masini komepiuta e faʻatatau i le Mozilla Firefox, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻalogo i le leo ma le vitio mai le Initaneti, o le foliga mai o Tampermonkey e le o se faʻalavelave faʻafuaseʻi: a maeʻa ona aveese lenei faʻaopoopoga, atonu o le a le toe saʻo le tusiga.

1. Kiliki le Mozilla Firefox menu autu ma alu i "Faʻaopoopoga".

2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga" ma i le lisi o faʻaopoopoga faʻapipiʻi, saili Tampermonkey. I le taumatau o lenei faʻaopoopoga kiliki le ki. "Aveesea".

Mo Mozilla Firefox e faʻaalia i taimi uma faʻaopoopoga fou e faʻaleleia atili ai gafatia o lenei masini. Ma o le faʻaopoopoga o Tampermonkey e leai se faʻasalaga.

Tatalo Tampermonkey mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia