Clip2net 2.3.3


Faatasi ai ma le tele o polokalame i luga o le komepiuta, e tatau ona i ai se talosaga e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona ave se faʻamalama o le 'upega tafailagi poʻo le mataʻitusi atoa i soʻo se taimi. O ia meafaigaluega faʻapitoa e taua tele, aemaise lava pe a fai ei ai se mamanu lelei, e faigofie ona faʻaaoga ma e faʻapitoa i nisi o galuega.

O se tasi o ia fofo o le Clip2net. O se talosaga lea e aofia ai e le gata o galuega autu o le polokalama puʻeina ata, ae o se tusitaiala talafeagai lea e mafai ai ona faʻavavevave ona suia uma ata na faia.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalame mo le fausiaina o faʻamatalaga

Se ata o se vaega poʻo se faamalama

Clip2net e le faʻatagaina oe e na o le ave o se faʻamalama o le mata atoa, ae mafai ona puʻeina le mata i totonu o le matapiuta galue poʻo soʻo se nofoaga e le faʻamalosi. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona filifili nei nofoaga i se matala faigofie poʻo vave ona ave se faʻamalama i le vevela o ki.

Vitio pueina

I totonu o le talosaga Clip2, e le gata e mafai e le tagata faʻaoga ona ave se faʻamalama, ae faʻamaumau foʻi vitio o lana galuega ma isi polokalama ma faʻaoga. Ina ia faia lenei mea, e mafai foi ona e faʻaaoga le faamalama tutusa poʻo le vevela o ki.

O le mea e leaga ai, naʻo tagata e faʻaaogaina le faʻatauina o le totogiina o le polokalama e mafai ona pueina le vitio.

Faʻatuina ata

I le faʻaateleina, o talosaga ua amata ona aliali mai e mafai ai e tagata faʻapitoa ona teuteu faʻasalalau na faatoa uma ona latou ave, pe tuʻuina atu a latou lava ata mo le faʻasaʻo. O loʻo i ai i le Clip2net le faʻauluuluga o le fale, e le mafai ona e filifili se mea i le screenshot, ae ia faʻasaʻoina atoa: suia le uiga, lapopoa, faʻaopoopo mea ma isi mea faapena.

Faʻamatuʻu atu i le failauga

O tagata taʻitasi i le ulufale atu i le polokalame Clip2net e mafai ona lesitala pe ulufale i faʻamaumauga o loʻo i ai nei. O lenei vaega e mafai ai e oe ona fuafua le faʻamatalaga o le talosaga (totogi pe leai) ma teu malu uma ata i luga ole masini.

Ma le isi, o le PRO-version o le tusi talosaga e mafai ai e oe ona teuina faʻasalalauga i luga o ni au filifilia filifilia mo se taimi umi.

Faamanuiaga

  • O le i ai o le gagana Rusia, lea e faʻaaogaina ai ma le talosaga e faigofie tele pei ona mafaia.
  • Puipuiga malupuipuia o ata puʻeina faʻafetai mo le resitalaina.
  • Uiga mamanu ma le faʻaoga faʻafefaʻatauaʻiga.
  • O se faʻataʻitaʻoti ata foliga atoa e mafai ona suia polokalame faʻapitoa mo le faʻaogaina o le masini po o se polokalama faʻapipiʻi tutusa.
  • Faʻafitauli

  • O se numera itiiti o foliga mo tagata faʻaaogaina le fua fua fua.
  • Clip2net fesoasoani i soʻo se tagata e vave ona ave se faʻamalama po o se vitio faʻamaumauga. Ioe, o loʻo i ai ni tapulaʻa, ae o le talosaga o se tasi lea o mea pito sili ona lelei i totonu o vaifofo faʻapitoa uma e faʻaaogaina screenshots ma le pueina o le vitio.

    Faʻavasega le faʻataʻitaʻiga o Clip2net

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Matagofie Faʻapipiʻi FastStone Joxi Faia se sikiata o le mata i Lila

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Clip2net o se aoga aoga mo le fausiaina vave o ata mata ma le pueina o le vitio. O le oloa e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Clip2Net
    Tau: $ 12
    Toa: 6 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 2.3.3