VLC Media Player 3.0.2

Lolomiina galuega faatino i luga o se lomitusi 3D ua faia e faʻaaoga ai se fusi o nisi polokalama. E faia e le tasi le lomitusi tuusao, ma le lua ua mamanuina e liua le ata i totonu o se tulafono e lagolagoina ai le lolomiina. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina Slic3r - se polokalama mo le faia o galuega sauniuni aʻo leʻi lolomiina se mea.

Lagolagosua lagolago

I le Slic3r o loʻo i ai se polokalama e faʻasaga ai le masini, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina taʻiala talafeagai i le vave ma le faigofie pe a mafai ai. I le muamua faamalama, e tatau ona e filifilia le firmware na faaaoga e le lomitusi. O le mea autu o le faia lea o le filifiliga sao, aua o le algorithm mo le fatuina o le faailo mulimuli e faalagolago lava i ai. O ia faʻamatalaga e masani lava ona tuʻuina atu pe a faʻapotopoto pe faʻatulagaina meafaigaluega lolomi. I le mataupu pe ae le iloa le ituaiga firmware e faʻaaogaina e le lomitusi mo le firmware, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi saʻo le tagata gaosi oloa ma fai atu ia te ia se fesili.

Lisi o le laulau

I le isi laasaga, e tatau ona e ulufale atu i laina o lau laulau, o lona uiga, ia faailoa le mamao aupito mamao na faimalaga ai le tagata e gaosia meaʻai i taimi o lolomiina. E tatau ona faʻataunuʻuina le fua mamao o le mamao, i le faʻamaonia muamua o le mea faʻasalalau e i ai i lona tulaga muamua. Mo nisi tagata lolomi, e mafai ona faigata ona fuafua.

Nofo le ufi

E masani lava o le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaalia i le faʻamatalaga o lea mea poʻo i faʻasinoala faʻatasi. Vaʻai nei laina ma faʻaofi i totonu o laina talafeagai i le faamalama o le seti Slic3r. O tau le faʻaaogaina e 0.5 mm ma le 0.35, ae le o faʻataʻitaʻiga uma e fetaui ma latou, o lea e tatau ai ona e tusia ia mea saʻo ina ia leai se faafitauli i le lumanaʻi.

Diamita o le filo filo

O faʻamatalaga saʻo lolomiina o le a naʻo le mauaina pe a iloa e le polokalame le aofaiga o meafaitino e faʻaaogaina. O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai e ala i le lautele o le filo filo e faʻaaogaina. O le mea lea, i le faamalama o le faatulagaga o le ae manaʻomia le faʻamaʻoina o lona lautele i le sao e mafai ai. O tufuga eseese pe o paʻo foi e eseese uiga, o lea siaki le faʻamatalaga aʻo leʻi faʻatumu.

Vaʻaia le vevela

O mea taitasi e faʻasalaina i se vevela eseese ma e mafai ona galulue faatasi ma isi faʻagata o le mafanafana. E tatau i lau kamupanī mea e tatau ona lipotia le vevela talafeagai. E tatau ona tusia i totonu o le faamalama o le Slic3r.

Lisi o le laulau

O nisi tagata lomitusi o lo oi ai se laulau vevela. Afai ei ai sau faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻamaonia le mea e faʻaalu ai le mafanafana i le lisi faʻatulagaina tutusa. A oʻo i le taimi e filifili ai le vevela o le laulau i le lima o le pule, tuʻu le tau i le polokalame e tutusa ma zero.

Galulue ma ni faʻataʻitaʻiga

E lagolagoina e le Slic3r le tele o faʻataʻitaʻiga i le taimi e tasi. I se tasi poloketi, e mafai ona e utaina tutusa le tele o mea faitino e mafai ona e fetaui i luga o le laulau. I le faamalama autu o le polokalame o loʻo i ai se laulau laʻititi ma meafaigaluega autu mo le puleaina o mea faitino. E ese lava, ou te fia iloa le galuega "Faatulaga". E mafai ai e oe ona faʻatino le tulaga sili ona lelei o le faʻatulagaina o nisi o faʻataʻitaʻiga i luga o le laulau.

Vaega o le mea faitino

Afai o se faʻalavelave faʻapitoa e aofia ai ni nai vaega faigofie, o le a sili atu ona faigofie le galulue faʻatasi ma i latou taʻitoʻatasi. I le Slic3r o loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa e faʻapipiʻi ai vaega taʻitasi ma le vaega o le mea faitino. O lenei mea o loʻo tuʻuina ai vaega ma fesuiaiga. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga nisi faʻaopoopoga o le mea faitino.

Lomia ma lolomi le Seti

O lomiga e tolu-siʻosiʻomaga o se faʻalavelave faigata lea e manaʻomia ai le saʻo i itu uma ina ia maua ai se ata lelei. I le amataga lava o le galulue faatasi ma Slic3r, o le tagata e faʻaaogaina na o mea sili ona taua o le lolomiina ma le lomitusi. O se faʻalapotopotoga sili atu auʻiliʻiliga o loʻo faʻatinoina e ala i se isi vaega, lea o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga e fa le tele o laina aoga mo le lolomiina 3D.

Tipiina

O lenei ua maeʻa uma galuega sauniuni, o le saʻo o faʻamatalaga faʻamaonia ua faamaonia, o le ata ua maeʻa ma fetuutuunai, o mea uma o totoe o le faia lea o le seleselega. O loʻo faʻatinoina i se isi faamalama, pe a fai e talosagaina le tagata e faʻatulaga ni faʻaopoopoga faaopoopo ma amata le gaosiga. A maeʻa, o le a toe faʻafoʻi atu oe i le faamalama autu, ma o le a faasaoina ia faatonuga na gaosia.

Faʻasalaga o Faʻasalalau

Slic3r e le faatagaina oe e vave auina atu ni faʻamatalaga ua saunia mo le lolomiga, aua e manaʻomia le galulue faatasi ma isi masini komepiuta. A maeʻa, e mafai e le tagata faʻapitoa ona auina atu le faʻailoga ua maeʻa pe naʻo le faʻataʻitaʻiga lava i soo se nofoaga i luga o lana komepiuta poʻo se faʻasalalauga faʻasalalau mo isi gaioiga ma le galuega maeʻa.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se masini faʻapipiʻi masini;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Faatinoina vave o faatonuga o le liuaina;
  • Faʻasalalau faʻasalaga ua saunia.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

I lenei tusiga, matou te masani lelei i matou i le faʻatinoga o le polokalama Slic3r. E faʻamoemoe lava mo le liua o le faʻataʻitaʻiga maeʻa i totonu o le lomitusi-faʻafeiloaʻiga. Faafetai i le tele o masini masini, o lenei polokalama e mafai ai e oe ona ausia le fausiaina o se tulafono lelei.

Tikiake Slic3r e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

KISSlicer Sui-Tagata talimalo Tipiina 3 Tusi lolomi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Slic3r o se polokalama faʻaaoga mo le liua o se faʻataʻitaʻiga 3D e avea ma faatonuga saʻo e malamalama i ai lau tusitusi. E tatau ona faʻaaogaina lenei polokalama i le galulue faatasi ma se isi polokalame, pe afai e le gata ina e manaʻomia le na o le fatuina o le numera, ae ia faia foi le lolomi lava ia.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Alessandro Ranellucci
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.2.9