Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taaloga na sii mai le Initaneti

O se tasi o fesili tatou te faʻalogo mai i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le auala e faʻapipiʻi ai se taaloga na sii mai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se vaitafe po o isi punaoa i luga o le Initaneti. O le fesili ua fesiligia mo mafuaaga eseese - e le iloa e se tasi le mea e fai i le faila ISO, o nisi e le mafai ona faʻaeʻeina le taaloga mo isi mafuaaga. O le a tatou taumafai e mafaufau i filifiliga sili ona masani.

Faʻapipiina taʻaloga i luga o le komepiuta

Faʻalagolago i le a le taaloga ma mai le mea na e sii mai ai, e mafai ona faʻatusalia e seisi seti o faila:

  • ISO, MDF (MDS) faila faila faila Tagai: Faʻapefea ona tatala le ISO ma le auala e tatala ai MDF
  • Vaevae le faila EXE (lautele, e aunoa ma ni pepa faaopoopo)
  • Se seti o faila ma faila
  • Faʻamaumauga faila o le RAR, ZIP, 7z ma isi faʻatulagaga

E faʻatatau i le faʻatulagaga lea na sii mai ai le taaloga, o taga e manaʻomia e faʻapipiʻiina ai ma le manuia e ono ese siʻitia.

Faʻamau mai le ata o le disk

Afai o le taaloga na sii mai i le Initaneti i foliga o se ata o le disk (e pei o se tulafono, faila i ISO ma MDF formats), ona faʻapipiʻi lea o le a manaʻomia ona e faʻatutusa lenei ata o se disk i totonu o le polokalama. E mafai ona e vaʻaia ata ISO i le Windows 8 e aunoa ma ni polokalame faʻaopoopo: kiliki i luga o le faila ma filifili le mea e fai ai le "Fesoʻotaʻi". E mafai foi ona e faalua ona kiliki i le faila. Mo ata o le MDF ma mo isi lomiga o le polokalama o le Windows, e manaʻomia le polokalame lona tolu.

Mai polokalame saoloto e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi se ata puʻe ma se taʻaloga mo le faʻatulagaga mulimuli, ou te fautuaina le Daemon Tools Lite, lea e mafai ona sii mai le Russian version i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama //www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite. A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻatino le polokalama, e mafai ona e filifilia le ata o le puʻeina o le ata i le taʻaloga i lona atinaʻe ma faʻapipiʻi i totonu o se masini komepiuta.

A maeʻa ona faʻatūina, e faalagolago i luga o le faʻaogaina o Windows ma mea o loʻo i totonu ole pu, o le polokalama amata o le taaloga o le a otometi ona amata, pe naʻo se pu ma lenei taaloga o le a maua i le "My Computer". Tatala lenei 'ie ma faʻafesoʻotaʻi le "Install" i luga o le faʻapipiʻi pe a faʻaalia, pe maua le faila Setup.exe, Install.exe, e masani lava ona i ai i le root root of the disk ma taʻe (e ono valaʻau le faila, ae ui i lea, e masani ona manino le manino na o le tamoe).

A uma ona tuʻuina le taaloga, e mafai ona e tamoe i le faʻaaogaina o le ala piʻamea i luga o le komepiuta, poʻo le 'Amata amata. E le gata i lea, atonu o le a manaʻomia soʻo se avetaavale ma faletusi mo le taʻaloga e galue, o le a ou tusi e uiga i lenei mea i le vaega mulimuli o lenei tusiga.

Le faʻatulagaga o le taaloga mai le faila EXE, archive ma le foliga i faila

O le isi filifiliga masani lea e mafai ona sii mai se taaloga o se tasi EXE faila. I lenei tulaga, o se faila o se tulafono ma o se faila faila - na o le lafoaia, ona mulimuli ai lea i faatonuga a le masini.

I mataupu ina ua maua le taaloga e avea ma faamaumauga, muamua lava e le tatau ona teuina i totonu o se pusa i luga o lau komepiuta. I lenei pusa e mafai ona i ai se faila faatasi ma le extension .exe, fuafua e amata saʻo le taaloga ae leai se isi mea e tatau ona faia. Pe, i se isi itu, atonu e iai se setup.exe faila mo le faʻapipiʻiina o le taaloga i luga o se komepiuta. I le mataupu mulimuli, e tatau ona e tamoe i lenei faila ma mulimuli i uunaiga a le polokalama.

Mea sese i le taumafai e faʻapipiʻi le taʻaloga ma le maeʻa ona faʻatulagaina

I nisi tulaga, a e faʻapipiʻiina se taʻaloga, faʻapea foʻi ma pe a maeʻa ona e faʻapipiʻiina, e mafai ona iai ni mea sese i le system e taofia ai le amataina poʻo le faʻapipiʻi. O mafuaʻaga autu e faʻaleagaina ai faila o le taʻavale, le lava o avetaavale ma vaega (avetaavale card, PhysX, DirectX ma isi).

O nisi o nei sese ua talanoaina i mataupu: Error unarc.dll ma e le amataina le taaloga