Galulue ma Google Chrome plugins


E matua aoga tele le ata matala pe a manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona maua nisi o faʻamatalaga taua mai lana komepiuta pe faʻaalia le sao o le faʻatinoga o soʻo se galuega. O le mea lea e masani ona faʻaaogaina mo polokalame e mafai ona vave faʻaaogaina screenshots.

O se tasi o ia polokalama faʻaaogaina o le Joxy, lea e le mafai ai e le tagata faʻaoga ona vave ave se faʻamalamalamaga, ae faʻasaʻo foi, faaopoopo i le ao.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalame mo le fausiaina o faʻamatalaga

Matagofie

Joxi o se galuega sili ona lelei ma ana galuega autu: e mafai ai e oe ona vave faia ma puipui ata puʻeina. O le galue faʻatasi ma le pueina o le pueina i totonu o le talosaga e matua faigofie lava: e naʻo le tagata na te faaaogaina e filifili se vaega e faʻaaoga ai kulimi kiopi poʻo ki vevela ma ave se faʻamalama.

Faʻasologa ata

Toeitiiti lava o polokalama faʻaonaponei mo le fausiaina o faʻamatalaga ua faaopoopoina e faatonu e mafai ai ona e vave faasaʻo le ata fou na fatuina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faatonu o le Joxi, e mafai e se tagata faʻaaoga ona vave faʻaopoopo ni tusitusiga, foliga i se faʻamalama, ma tape nisi mea.

Vaʻai talafaasolopito

Pe a faʻapipiʻi atu ia Joxy, o loʻo i ai i le tagata faʻapitoa le aia tatau e resitala ai pe o loʻo i totonu faʻamaumauga o iai. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻasaoina faʻamatalaga talafeagai uma ma matamata ata na faia muamua e ala i le kiliki se kuki, e faʻaaoga ai le tala faʻasolopito.

Togi i le "ao"

O le vaʻaia o faʻasalalau o le talafaasolopito e mafai ona o le faʻafeiloaʻiina o ata uma o loʻo i totonu o le "ao". E mafai e le tagata faʻaaoga le filifilia o le 'auʻaunaga o le a faʻaolaina ai le ata.

Joxi e iai ni tapulaa i le teuina o faila i luga o le 'upega tafailagi, lea e faigofie ona faʻateʻaina e ala i le faʻatauina o le tau totogiina.

Faamanuiaga

  • Rusia faʻatasi ma se mamanu matagofie ma le lamolemole galuega.
  • Faʻatupulaia vave ma faasaʻo faʻamalo saʻo i le polokalama.
  • Auina atu faila i le ao, lea e sili atu le taugofie nai lo le teuina i luga o se komepiuta.
  • Faʻafitauli

  • Le manaʻoga e faʻatau se tusi totogi e tatala avanoa i faʻaopoopoga faaopoopo.
  • O Joxi na faʻaalia i luga o le maketi lata mai nei, ae i se taimi puupuu na mafai ai ona maua le lauiloa, ma o le tele o tagata e filifilia ia Joxy.

    Tikiai le Version Joint Trial Version

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Clip2net Malamalama Matagofie Polokalame mataʻitusi

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Joxi o se faʻatulagaga faʻapitoa ma faʻatinoina ua fuafuaina mo le faʻavavevave o faʻatalanoaga ma faila i le Initaneti
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Joxi
    Tau: $ 6
    Toa: 22 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 3.0.12