Fausia se gafa i Photoshop


O le gafa o se lisi tele o tagata o le aiga ma / poʻo isi tagata e fesoʻotaʻi pe faaleagaga.

E i ai le tele o filifiliga mo le faia o se laau, ma e tofu i latou uma ma mataupu faʻapitoa. O le asō o le a tatou talanoa puupuu e uiga ia i latou ma tusi ai se gafa faigofie i Photoshop.

Aiga laau

Muamua, seʻi tatou talanoa e uiga i filifiliga. E lua i latou:

  1. O oe i le ogatotonu o lou mafaufau, ma o loʻo e taʻavale ou tuaa mai ia te oe. E mafai ona faʻatalanoa faʻatalanoa e pei ona taʻua i lalo:

  2. I le ulu o le tuufaatasiga o le tuaa po o se ulugalii na amata ai lou aiga. I lenei tulaga, o le polokalame e foliga faapenei:

  3. I luga o paranesi eseese o aiga o aiga o loʻo i ai se tuaa masani i totonu o le ogalaau. O lea ituaiga laau e mafai ona faia i se tulaga le tumau, i soo se ituaiga.

O le fatuina o se gafa i Photoshop e tolu vaega.

  1. Aoina mai o faamatalaga e uiga i tuaa ma aiga. E fautuaina le sailia o se ata ma, pe afai e iloa, tausaga o le olaga.
  2. Faʻasologa o gafa. I lenei laasaga e tatau ona fuafua le filifiliga.
  3. Le teuteuga.

Aoina mai o faʻamatalaga

E faʻalagolago lava i le faʻafefea faʻaalia ma le migao e oe ma ou aiga le manatuaina o tuaa. O faʻamatalaga e mafai ona maua mai tinamatua, ma sili atu mai tina matutua ma isi aiga o tausaga taʻutaʻua. Afai e iloa o le tuaa sa umia soʻo se tulaga poʻo le tautua i le 'autau, ona e ono faia lea o se talosaga i le tala tatau talafeagai.

Faʻasologa o Gafa

E toatele tagata ua le amanaia lenei tulaga, ona o se gafa faigofie (Papa-mama-i) e le manaomia se sailiga umi. I le tulaga lava e tasi, afai e te fuafua e fai se laau totola ma se loloto o augatupulaga, ona lelei lea o le fuafuaga, ma faasolosolo malie ona ulufale i le faʻamatalaga iina.

I luga, ua uma ona e vaʻaia se faʻataʻitaʻiga o se faasologa o gafa.

O nisi o fautuaga:

  1. Fausia se pepa lautele, e pei o faʻamatalaga fou e mafai ona aliali i le faagasologa mo le aofia i totonu o le gafa.
  2. Faʻaaogā taiala ma faʻataʻitaʻiga faʻavave mo le faigofie o le taotoga ina ia e le faʻalavelaveina e ala i le faʻatulagaina o elemene. O nei foliga o loʻo aofia i le lisi. "Faʻaaliga - Faʻaali".

    Sa faia le seti siaki i le lisi. "Faʻataʻitaʻia - Taʻutuʻuga - Taiala, Gagana, ma Fusi".

    I le faamalama o le faatulagaga, e mafai ona e setiina le vaeluaga o sela, le numera o vaega o le a vaevaeina ai, ma le ituaiga (lanu, ituaiga laina).

    I le avea ai o ni vaega, e mafai ona e filifilia soʻo se foliga, uʻamea, mea taua ma faʻatumu. E leai ni tapulaa.

  1. Fausia le muamua elemene elemene ma le meafaigaluega "Faʻatonu Faʻatonu".

    Lesona: Meafaigaluega mo le fatuina o foliga i Photoshop

  2. Ave le meafaigaluega "Tusiga faʻaaliga" ma tuu le pala i totonu o le tafaoga.

    Fatu le tusiga talafeagai.

    Lesona: Fausia ma faasaʻo tusiga i Photoshop

  3. Filifili laina uma e lua o le mea fou na faia ma le ki oomi FMTona tuu lea i latou i se vaega e ala i le kiliki FMTL + G. Igoa o le kulupu "Ou".

  4. Filifilia se meafaigaluega "Feʻaveaʻi", filifili le vaega, taofi lalo le ki Alt ma toso i luga o le tapoleni i soo se itu. O lenei gaioiga o le a otometi ona fatuina se kopi.

  5. I le iuga o le kopi o le kulupu, e mafai ona e suia le tusiga, lanu ma le tele (FMTL + Ta) nusipepa.

  6. E mafai ona faia ni auupega i soo se auala. O le sili ona faigofie ma sili ona vave o le faʻaaogaina lea o le mea faigaluega. "Freeform". O le tulaga faataatia ua i ai se uʻamea mata.

  7. O le foafoaga o fana o le a manaʻomia ona fesuiaʻi. A maeʻa le valaau "Faʻasaolotoina le Suiga" manaʻomia e taofi MANATUina ia liliu le elemene i se tele o 15 tikeri.

O le faavae lenei i le fatuina o elemene o le gafa o le gafa i Photoshop. O mea nei o le mamanu faatulagaina.

Teuga

Mo le resitalaina o le gafa, e mafai ona e filifilia ni auala se lua: tusi lau lava talaaga, ata ma lipine mo tusitusiga, pe saili se seti PSD sauni i le Initaneti. O le a tatou o atu i le auala lona lua.

  1. O le laasaga muamua o le sailia lea o le ata saʻo. E faia lenei mea e ala i se fesili i le masini suʻesuʻe. "ata o le aiga PSD" e aunoa ma ni upusii.

    I le faagasologa o sauniuniga mo le lesona na maua ai ni punaoa. Matou te taofi iinei i lenei mea:

  2. Tatala i le Photoshop ma tilotilo i le paʻu papa.

    E pei ona tatou vaʻaia, e le popole le tusitala i le faʻapipiʻiina o laupepa, o lea e tatau ona tatou taulimaina lenei mea.

  3. Filifili (kiliki) le tusitusiga o tusitusiga, mo se faataitaiga, "Ou".

    Ona matou vaavaai lea mo elemene tutusa - fausaga ma lipine. O le sailiga e faia e ala i le tapeina ma luga o le visibility.

    A maea ona maua le lipine, matou te patipati FMT ma kiliki i luga o lenei palapala.

    E faʻamalamalamaina uma ia papa. I le auala lava lea tatou te sailia ai se faʻavaa.

    Faʻaauau le 'auʻau autu FMTL + Gfaʻapipiʻi taʻatia.

    Toe faia le faiga ma elemene uma.

    Mo le sili atu le faʻatonu, matou te tuʻuina atu i vaega uma se igoa.

    Faatasi ai ma se ituaiga o palette e sili atu le faigofie ma vave.

  4. Tuu se ata i totonu o le potu faigaluega, faʻalautele le vaega e fetaui ma feaveaʻi le ata iina. Ia mautinoa o le ata o le pito sili ona maualalo ile vaega.

  5. Faatasi ai ma le fesoasoani o le suiga saoloto "(FMTL + T) faʻatulaga le tele o le ata ma le tamaititi i lalo o le faʻavaa.

  6. O se solo masani e tatou te soloia ese vaega.

  7. I le auala lava e tasi tatou te tuʻu ai ata o aiga uma i totonu o le faʻataʻitaʻiga.

O lenei mea ua maeʻa ai le aʻoaʻoga i le auala e fatuina ai se aiga i Photoshop. Sau ma le totoa i lenei galuega pe afai e fuafua e fatuina se gafa faaleaiga o lou aiga.

Aua e te faatalale i galuega sauniuni, e pei o le ata muamua o le polokalame. O le filifilia o teuga teuteu o se galuega foi e manaʻomia ai se taʻutaʻuga taʻutaʻua. O lanu ma sitaili o elemene ma le talaaga e tatau ona manino le atagia mai o uiga ma le siosiomaga o le aiga.